Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

esinim fıstığım benim ben de seni her gördüğümde her güzel haber aldığımda inan kendim gibi seviniyorum🙂 bebişin büyümüş tatlım maşallah allah kalp atışlarını duymayı ve kucağına da almayı nasp etsin inş🙂 oğluşum için tşk ederim ablası harika bi oyun çıkardı dün🙂 kıskançlık konusunda haklısın şimdi her küçük çocuğu gördüğünde çok seviyor bayılıyor ama kendi kardeşini npar bilmem kolay değil tabi çok istiyorum anne diyor ama umarım bize çok zorluk yaşatmaz öptüm seni ve bebişi canım.

lalezar hadi bakalım inş meleğin gelir bu ay canım dört gözle bekliyoruz🙂

orjim tatlım benim senin bu bebeği her halinle çok istediğin belli, çalışmalara da başlamışsınız kolay gelsin🙂 bence o da annesini duyacak ve bu ay inş gelecek🙂

sabır canım her şeyin başı ne zamandır deniyorsunuz
aminn tunacım aminn...Allahım sanada kolay hamilelik ve hayırlı evlad nasip etsin...
yesicim demin yazmasını unutmuşum bende temmuzda 2. yılımıza giriyorum. 11 temmuz desene hemen hemen aynı zamanda evlen mişiz!! kaç yaşındasın tatlımm

aminnn yesiciğim tşk ederim🙂

bebişimi istiyorum inş bebeğin gelir senin de yakında🙂

canım çitosum aminnnn allah herkesn yavrusunu bağışlasın, ben oğlumun düğününde bayılırım heralde heyecandan🙂) tekrar tşk ederim. Allah sana da ilerde yaşatsın.

şimdi geri dönüyorum cvplar için mecburen tek tak yazıcam🙁

Son düzenleme:
kızlar ben dün hastalandım başa döndüm yine yine hayal kırıklığı🙁hayırlısı böyleymiş demekki.bu ay belirtilere takılmayım umutlanmayım dedim bu ayda adetiin gçikmesi beni umutlandırdı.ilk defa adet gecikmesi yaşadım arada geri atıyodu ama hiç gecikme olmamıştı illa bi yerdn umutlancam ve her ay gibi bu ayda hayal kırıklığı yaşıycam.silemiyom çünkü kafamdan offff🙁hastalığım bitince doktora gitçem nasıl bi yol izletir bilmiyom ama artık beklemek hayal kırıklığı yaşamak istemiyom

selam ablacıgım oğluna nede çok yakışmıştır efe olmak rabbim sana oğlunun kocaman adam olup evlendiğini okuyup yüksek mevki sahibi oldugunuda göstersin...🙂
sagol abla listeye ekledigin için rabbim bu ayıda boşa çıkarmasın...!!!!

canımm yaa aklım sendeydi aslında her günü geleni merak ediyorum, hayırlısı tatlım bedenin bebeğe hazırlıyor kendisini, inş önümüzdeki ay gelir bebeğin. doktor takibinde başla istersen bak ben doktora karar verdm geldi meleğim çok şükür üzülme nolur herşeyin bi zamanı var.

öbür geweze canım sen nptın? inş gelmiştir meleğin merakta bırakma bizi..

canım üzülme desem insan kendini alamıyor.bende bügun oldum adet.insan her acaba acaba demekten yoruluyor.aynen canım hiç aklımdan çıkmıyo bebiş...
ama allhın takdiri işte.
sen ne zamandır deniyorsun hiç doktora çıktın mı?????

yaseminim bizim bi sene olcaktim mayısta evleneli.biz ilk günden beri istiyoz eşimde bende bebek hastasıyız.ama daha önce kist vardı ben amilelikten şüphelenmiştim kistmiş 6 ay tedavi gördüm kistim gitti.gebeliği engellermiş 3 aydır kistte yok sonuç alamıyom.bebek için çıkmadım doktora ama artık gitmem lazım.eğer bi sorun varsa tedavi süreside uzun sürer beklemek istemiyom artık dayanamıyom bebek görmeye🙁