Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

evet düzensiz..ama bu hamişliğe engelmi bilmiyorum..her ay düzensiz olduğu için doğal olarak yumurtlama günüde şaşıyordur..
canım benimde öylede.korkuyorum. başka bişey olmasından çünkü çoğu hastalık adet düzensiğiyle başlıyorda. tabiii allahtan ümit kesilmez.hormon bozuklugu gibi.
senin ne zamandır düzensiz ve hormon testi yaptırdın mı hiççç

geçen ay hormon tahlili yaptırdım herşey normal.alttan muayene oldum iltahap varmı diye şükür herşeyim normal..rahimde normal..doktor rahim filmi dedi..bende adet düzensizliğimden söz edince..ilaç tadavisine başlayalımmı dedi bende tamam dedim..hormon sorun olsa bile ilaç tadavisi uygulanır canım..ben 3 ay sonra 2.yılıma giricem.daha ortada bişi yok..aslında çocuk için çok çalışan biride değildim aama bununda etkisi olabilirmi onuda bilmiyorum..eğer böle giderse bi dahaki aya rahim filmi çektiricem..canım ben kendimi bildim bileli düzensiz..günü gününe olmam çok nadir...

slmmm güzeller hepinize iyi pazarlar nasılsınız bakalım?
ben dün hiç giremedim yine baya yazmışsınız yaklaşık 1 saattir okuyorum, çoklu msj için birçok msjdan alıntı yaptım ama cvp işi olmuyor ya?? nedense dün de olmamıştı kum saati çıkıyor bi türlü durmuyor🙂neden ki? ay çoklu msj iyi oluyodu yaa offf.

bu arada oğluşum dün harika bir efe oyunu oynadı gösteride🙂 çok şirindi tüm çocuklar, onları izlemek de başka bir keyifti. Allah herkese nasip etsin🙂

çitosum seni hiç yalnız bırakır mıyız? burda hepimizin birbirimize ihtiyacı var🙂 siz hamiş melek olunca da hamilelikten konuşacağız inş🙂

yaseminim slm tatlım tamam listede yeni tarihini eklerim, yeni umutlarla yeni ayda inş hamiş kalırsın🙂 ben de özledim seni🙂

tatu canım hayırlı olsun meleğin, 12. hamiş büyük ihtimal sensin, ekliyorum listeye, istersen kan testi yaptırıp sonuç kesin olunca da haber verirsen seviniriz.

sarı gelin çok sevindim canım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun, maşallah büyümeye başlamış🙂 Allah kendisini de görmeyi nasip etsin..

yesi Allah sana da en kısa zamanda bebek versin canım, emeklerini boşa çıkartmasın inş.

aminn canım inşallah en kısa sürede bize nasip eder. Off yaa zaten şu adet döneminden sonraki 10 gün içinde sürekli bişey çıkıyooo bi türlü bebişim gelmiyooo 🙁 denk gelmiyoo gel artık bebişimm yaaa 🙁

buna şükür canım bişey çıkmadıgına.bende bu doktora çıktım kan testi yaptırdım fakat doktor pekk ilgilenmedi.adet olmak üzeresin dedi.adet söktürücü verdi.ben pek kullanmadım 2 tane kullandım başkada kullanmadım.zaten olucak dedim ilaçla bünyemi bozmak istemedim... adet bittikten sonra düzenleyiçi veririm dedi.bende prolaktin üst sınırda çıktı 26 2 ay öncede 38di hayitinin faydasını gördüm sanırsam 2 daha kullanırsam hayitiyi düşer herhalde baya bi.gerçi bu ay sonlarda pek içmemiştim.yinede faydası var doğrusu.bende annemin yanına gidince bi daha doktora çıkacagım.canım sen bütün kontrolleri yaptırmışsın sanırım.hepside temizse kalbini bütün tut.benim adetlerim kızken düzensizdi.evlendikten sonra düzene girdi korunmayı bıraktıktan sonra yani 6 aydır düzensiz....

aminn tunacım aminn...Allahım sanada kolay hamilelik ve hayırlı evlad nasip etsin...