Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hoş buldumm yasemincimm ve diğerr arkadaşlarım🙂yaseminciimm bak bu ay klomen kulladım doktorun dediği günlerde çalıştık..geçen aydan kalma bir kaç yumurtlama testim vardı..doktorun dediği günlerde kullandım nedense ikinci çizgiyi göremedim..o günler geçtikten sonra son bi tane kalmıştı..ve kullandım ikinci çizgiyi doktorun önerdiği günler haricinde gördümm... bu testi bana bi ark.önermişti ve hamiş kalmıştı..bilmiyorum acaba hangisi güvenilir..bu ay doktorda yumurta takibi yapmamıştı zaten...hadi bakalım inşaallahhhhhhhhhh bu belirtiler hamişlik yüzündendir...

canımmm artık birdahaki ay hamiş haberi verirsin bizee üzülme tatlım tamam mı herşeyde var bir hayır 🙁 biliyorum üzülmemek zor ama hemen toplaki kendini meleğini bu ay inş güzel haberlerle ver bize.... buarada YASEMİN ADET TARİHİN BENİM DOĞUM GÜNÜME DENK GELİYOO😀 benim doğum günüm inş uğurlu gelirde hamiş olursun ya canımmm😀
inşallah canım ya.senin gibi gzel hamişin uguruyla inşallh hamiş kalırım melegim.artık yeni ay yeni umutlar tekrar başa döndük anlayacagın.rabbim hepimizin dualarını en kısa zamnda kabul eder inşallah.desene ahmiş hamiş dogum günü kutlayacaksın... rabbim hepimize nasip etsin...

hoş buldumm yasemincimm ve diğerr arkadaşlarım🙂yaseminciimm bak bu ay klomen kulladım doktorun dediği günlerde çalıştık..geçen aydan kalma bir kaç yumurtlama testim vardı..doktorun dediği günlerde kullandım nedense ikinci çizgiyi göremedim..o günler geçtikten sonra son bi tane kalmıştı..ve kullandım ikinci çizgiyi doktorun önerdiği günler haricinde gördümm... bu testi bana bi ark.önermişti ve hamiş kalmıştı..bilmiyorum acaba hangisi güvenilir..bu ay doktorda yumurta takibi yapmamıştı zaten...hadi bakalım inşaallahhhhhhhhhh bu belirtiler hamişlik yüzündendir...

canmdoktor yumurtlama takibi yapmadıysa testin çift çizgi çıktıgı günde denesydiniz.bazen yumurtlamalaar geçike biliyor. bünye meselesi tatlım herhalde. mesela herkes yumurtlama döneminde kasıgım agrıyor falan diyor ya bende hiç öyle oluyor.test denemek daha nasip olmadı.senein denedigin testin markasıne öğrene bilirmiyim tatlım....

tünaydın melegim. nasılsın bakalım.aminn canım rabbim hiç birimizin dualarını geri çevirmesin. inşallh bu sende hamiş olursun. yakışır hani benim defneme. tabii güzele herşey yakışır....
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
ay canım benim sağol güzelim.ben güzelim sen güzelsin hepimiz güzeliz anlıcağın🙂 bütün anneler güzelde ondan.e bizde anne olmaya adayız nekaldı şunun şurasında buay olmadı gelecek ay🙂
yesicim doktor yumurtalarını takipetmiyecekse klomen neden verdiki anlamadım?inşallah güzelim hamilelik belirtileridir🙂]

ay canım benim sağol güzelim.ben güzelim sen güzelsin hepimiz güzeliz anlıcağın🙂 bütün anneler güzelde ondan.e bizde anne olmaya adayız nekaldı şunun şurasında buay olmadı gelecek ay🙂

yesicim doktor yumurtalarını takipetmiyecekse klomen neden verdiki anlamadım?inşallah güzelim hamilelik belirtileridir🙂]

inşallah canım bu allah nasip ederse olur inşallah.boşuna demiyorlar cennet annelerin ayaklarının altında diye. rabbim herşeyi güzel eyler tatlllım benimmm:kiss:

bende anlamadımki canım..yumurta tabiki bildiğim kadarıyla her gün yapılan bişi diye biliyorum..geçen sene de klomen kullandığımda başka bi doktor ultrasondan bi kere baktı tahmini 16.gün dedi.12.gün yapın ondan sonra yapmayın 16 .gün yapın demişti..bazen okuyorumda çoğu doktor gün aşırı öneriyo..bu ayda ben öle denedim bakalım inşallah olur ya...

Geri