Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben ne yapacam bilionuzmu kafayı yedim diceksiniz kesin bakın dogum hastanesine gidecem doguma girecek kadınları duraklatacam bak bana ve meleklerimize dua ett oo esnada dicem düşünün bide kocası falan hepsi bana girişiryorr delimisin nesin die hahahaha allahım ya hahaha hahaha hahaha baq güzel fikir neden daha önce aklıma gelmemişti hahaha
hahahahah sen adamı öldürürsün kıs vallahi allahım seni islah etsin vallahi 😀 beni o durumda biri durdursun vallahi hem doğururum hem döverim onu orda 😀 hahahah vallahi hoşsun kıs sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün inşşş.... buarada birgün hamiş kalırsan bu dualrında etkisi olucak unutma hee😀 ozamn görürsün bizidee😀 hahahah ay vallahi bian düşündümde çok fena olur heralde😀 buarada allahım sana ve tüm isteyenlere küçük meleklerini göndersin inş. çatlağım sana mercimeğin gelsinde onunla uğraş hep kıs güzel telaşlar bunlar vvallahi allahhhım sanada yaşatsın inş en yakın zamanda gelirde seninle birlikte büyür inşş..

hay maşşalahhh allahım daha çok büyütsün küçük mercimeğii vallahi ben günler nasıl geçiyo inan anlamıyorum hamiş olmadan gün geçmezdi offff yumurtlama günü off adet günlerini beklemekten sıkılıyodum vallahi şimdi günler su gibi akıp gidiyo ve evveett canım su çok önmli banada dinçlik ve kuvvet veren kesinlikte su idrara ne kadar sıklıkta çıkarsan ve idrarın nekadar açık renk olrsa okadar iii su idrarındaki asidi alır canım unutma bebeğin daha az zarar görür idrarınıda tutma hee tamamm mıı canım diikaat et böle şeylere çok öpüyorum ikinizideee

abla nekadar bekledin sen bakalım ?

hahahahah sen adamı öldürürsün kıs vallahi allahım seni islah etsin vallahi 😀 beni o durumda biri durdursun vallahi hem doğururum hem döverim onu orda 😀 hahahah vallahi hoşsun kıs sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün inşşş.... buarada birgün hamiş kalırsan bu dualrında etkisi olucak unutma hee😀 ozamn görürsün bizidee😀 hahahah ay vallahi bian düşündümde çok fena olur heralde😀 buarada allahım sana ve tüm isteyenlere küçük meleklerini göndersin inş. çatlağım sana mercimeğin gelsinde onunla uğraş hep kıs güzel telaşlar bunlar vvallahi allahhhım sanada yaşatsın inş en yakın zamanda gelirde seninle birlikte büyür inşş..

amin sen hep gül emi ne yapıyım cözüm tek yolu inşallah ablam ya zaten yanlızım evde dışarı cıkmıyom benim için cok ii olurdu eminim anne sevgisi görmedim ama ben evladımdan onu asla esirgemicem yeterki gelsin bir fiske bile vurmucam inşallah ablam ya işte ne yapalım ama güzel olur ya kadın düşünün ya tamm doguruyom tamm edecem rahat bırak die bagırıyor ay diye bagıracagına hahaha ayy allahım inşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyinn
amin hamiş ablam mevlam duanı kabul eyler ve bizlere verirr inşallah

aaa tatu hamilemişsin bakk hayırlıolsunn maşallah darısı tüm isteyen arkadaşların başına inşş
aminnnnnnnnn
ooo cemoş abla seni buralarda görmek ne güzellll

sıkıntıdayım kızlar merhaba geçen p.tesi idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra gidip kan testi de yaptırdım ama anlamadım 161.6 çıktı ne demek oluyo bu anlamadım yardımcı olurmusunuz?

canım arkadaşım tebrikler hamişsin bundan daha ne güzel olabilirki canımm cok sevindim inan bak hamişsin hemde yeni bizlere dua et canım ve kısa zamanda dr görün

9 ay bekledim çatlağımm o zmanlar geçmek bilmezdi 🙁 herkes soruyodu bebek yokmu 🙁 allahım ya sanane😀 bende diyodumki daha düşünmüyoruzzz😀 en ii cvp vallahi sıkıntını anlatamassınki insanlara ağızlar torba değilki büzesin canım... buarada tatucumm hayırlı olsun hamişsin ama ultrasonla baktırmadıysan hemen git doktora dış gebelik yada mol(boş gebelik) olmasın canım herşey sonuçta insanlar içinngeç kalma çok gitmek içinn

vee kıslar ben kaçıyorummm 😀 kociş geldi gezmeye gidiyomuşuzz😀 tekrar gelirim inş yarın olmadı grşrzz çok öpüyorum çatlağım kçiib bb

çok saol inş öledir dr.bile daha gitmedim her ay korkuyla yaşıyodum çünkü hep negatif görmekten bıktım ondan heralde şimdi pzitif çıkınca bile inanasım gelmiyo...

canım senin adına cok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere amin bak dua ed yoksa evine gelirim hahaha yada senin hastanede yakalar dua ett dua ett di bırakmmm hahahha cok sevindim adına canım rabbim acısı yaşatmaz inşallah dikkatli ol darısı bizlere 🙁

Geri