sen-lin12121212
Hamiş Melek
selincim saoll şekerim okuduğun gibi iiyiiz işte sen nasılsın bakaım ne kadar oldunuz siz şimdi benim 7+5 oldu teyzoşu😀 allahım daha çok büyümelerini nasip etsin 😀 buarada hep erkek doğuyo içime yaa bakalım 2 ay sonra öğreniriz artık buarada çatlağım lalem sizde varsınız aklımda benim sınfımın meleklerine dua ettireyim ben yarın 😀 1 hafta sonra doğum yapacak olan bi velim var onada diyorum çok dua edin tüm isteyenlere diye beni her gördüğünde öle derdi allah sanada nasip etsin diye şimdi sıra bizde size etme sırası sizde bizlere dua edin ama tamam mı? hamişlik zor bunu bugun anladım bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oldu yorgunluktan eskiden tık yoktu bende ama hamiş olunca bünye yıpranıyo dinlenmek istiyo sürekliii 😀 ama çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın... amiinnn
biz de 5+4 olduk.daha çok küçüğüz.heyecanla kalp atıuslarını beklıyorum.hayırlısıyla.buarada bol su tavsiyenden sonra kendımı daha dinç ve iyi hissetmeye basladım.teşk tekrar.nezlem var biraz oyuzden yemeklere karsı iştahsızdım.ama sımdı açılıyor yavas yavas ,ara ara kasık batması oluyor.onun dısında bişey yok.ama bebişi yanımda hissetmek ayrı bişey.allahım herkese versın.tamamını göstersın inş.kendine dikkat et.