Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selincim saoll şekerim okuduğun gibi iiyiiz işte sen nasılsın bakaım ne kadar oldunuz siz şimdi benim 7+5 oldu teyzoşu😀 allahım daha çok büyümelerini nasip etsin 😀 buarada hep erkek doğuyo içime yaa bakalım 2 ay sonra öğreniriz artık buarada çatlağım lalem sizde varsınız aklımda benim sınfımın meleklerine dua ettireyim ben yarın 😀 1 hafta sonra doğum yapacak olan bi velim var onada diyorum çok dua edin tüm isteyenlere diye beni her gördüğünde öle derdi allah sanada nasip etsin diye şimdi sıra bizde size etme sırası sizde bizlere dua edin ama tamam mı? hamişlik zor bunu bugun anladım bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oldu yorgunluktan eskiden tık yoktu bende ama hamiş olunca bünye yıpranıyo dinlenmek istiyo sürekliii 😀 ama çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın... amiinnn

biz de 5+4 olduk.daha çok küçüğüz.heyecanla kalp atıuslarını beklıyorum.hayırlısıyla.buarada bol su tavsiyenden sonra kendımı daha dinç ve iyi hissetmeye basladım.teşk tekrar.nezlem var biraz oyuzden yemeklere karsı iştahsızdım.ama sımdı açılıyor yavas yavas ,ara ara kasık batması oluyor.onun dısında bişey yok.ama bebişi yanımda hissetmek ayrı bişey.allahım herkese versın.tamamını göstersın inş.kendine dikkat et.

ben ne yapacam bilionuzmu kafayı yedim diceksiniz kesin bakın dogum hastanesine gidecem doguma girecek kadınları duraklatacam bak bana ve meleklerimize dua ett oo esnada dicem düşünün bide kocası falan hepsi bana girişiryorr delimisin nesin die hahahaha allahım ya hahaha hahaha hahaha baq güzel fikir neden daha önce aklıma gelmemişti hahaha

biz de 5+4 olduk.daha çok küçüğüz.heyecanla kalp atıuslarını beklıyorum.hayırlısıyla.buarada bol su tavsiyenden sonra kendımı daha dinç ve iyi hissetmeye basladım.teşk tekrar.nezlem var biraz oyuzden yemeklere karsı iştahsızdım.ama sımdı açılıyor yavas yavas ,ara ara kasık batması oluyor.onun dısında bişey yok.ama bebişi yanımda hissetmek ayrı bişey.allahım herkese versın.tamamını göstersın inş.kendine dikkat et.
inşallah zaman gectikce daha ii olursun canım tez zamandada bebeginin kalp atışını duyarsın ayriyetten bebeişleriniz size el sallarlar sizlerde şoke olurssunuz inşallahh

hay maşşalahhh allahım daha çok büyütsün küçük mercimeğii vallahi ben günler nasıl geçiyo inan anlamıyorum hamiş olmadan gün geçmezdi offff yumurtlama günü off adet günlerini beklemekten sıkılıyodum vallahi şimdi günler su gibi akıp gidiyo ve evveett canım su çok önmli banada dinçlik ve kuvvet veren kesinlikte su idrara ne kadar sıklıkta çıkarsan ve idrarın nekadar açık renk olrsa okadar iii su idrarındaki asidi alır canım unutma bebeğin daha az zarar görür idrarınıda tutma hee tamamm mıı canım diikaat et böle şeylere çok öpüyorum ikinizideee

Geri