Geldimmmmmm kızlar, canlar sıkmayın canınızı buay çok bebik çıkıcak ama aralarında ben olurmuyum bilmem 🙂 inşallah olurum 🙂 belim kasıklarım aralıklarla ağrıyor bide karnım çok şişti ne alakaysa 🙂 iştahımda maşallah yerinde son 9 gün hee bide karnımın içinde yanma gibi bişey var garip bir his bilemiyorum yaaa inşallah bebiktir 🙂
ya kızlar bensiz kaç sayfa muhabbet etmişsiniz.Yeni yeni arkadaşlar katılmış.Cancağızlarım bu ay nüfus patlaması olacak inşallah hissediyorum.Ayrıca tarihi gelenler hemen pozitif negatif bilgi versinler.Meraktan çatlıyoruz.
Bitanem ben bugun dayanamayıp test yaptım 2 gün var ama yaptım sonuç her ay karşılaştıgım gibi NEGATİFFFFF🙁(( Artık yoruldum vallahi yoruldum artık aglayamıyorum duygularım iyice karıştı iyice..🙁((((((((((
Geldimmmmmm kızlar, canlar sıkmayın canınızı buay çok bebik çıkıcak ama aralarında ben olurmuyum bilmem 🙂 inşallah olurum 🙂 belim kasıklarım aralıklarla ağrıyor bide karnım çok şişti ne alakaysa 🙂 iştahımda maşallah yerinde son 9 gün hee bide karnımın içinde yanma gibi bişey var garip bir his bilemiyorum yaaa inşallah bebiktir 🙂
1.pirenses.......................10 şubat 2.salkım...........................12 şubat 3.tuvanna........................15 şubat 4.aymelek........................19şubat 5.pnr79.............................19-20 şubat 6.mawişimbebekistiyor.....20şubat 7.çölmeleği......................21şubat 8.elif_ecrin.......................22 şubat
9.mavikedi.......................24 şubat 10.tunaa...........................24-25 şubat 11.elçin&su......................26 şubat
12.beklenenbebiş...........29 şubat 13.best_dream................6-7 mart???? 14.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..) 15.haziran 13...................6-7 mart
salkım daha çok erken belli olmaz sen günü geçtikten 1-2 gün sonra tekrar dene istersen...
best dream öyle arayı uzatma kayboldun gittin çalışmalardan bize fırsat kalmadı sanırım ... iki tane video hediye ediyorum bebişşş bekleyenlere buyrun : 🙂
salkım daha çok erken belli olmaz sen günü geçtikten 1-2 gün sonra tekrar dene istersen...
best dream öyle arayı uzatma kayboldun gittin çalışmalardan bize fırsat kalmadı sanırım 🙂
ya kızlar bensiz kaç sayfa muhabbet etmişsiniz.Yeni yeni arkadaşlar katılmış.Cancağızlarım bu ay nüfus patlaması olacak inşallah hissediyorum.Ayrıca tarihi gelenler hemen pozitif negatif bilgi versinler.Meraktan çatlıyoruz.