Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Geldimmmmmm kızlar, canlar sıkmayın canınızı buay çok bebik çıkıcak ama aralarında ben olurmuyum bilmem 🙂 inşallah olurum 🙂 belim kasıklarım aralıklarla ağrıyor bide karnım çok şişti ne alakaysa 🙂 iştahımda maşallah yerinde son 9 gün hee bide karnımın içinde yanma gibi bişey var garip bir his bilemiyorum yaaa inşallah bebiktir 🙂

merhaba salkımcım daha çok erken moralini bozma ve sakin bekle bi adetin geçsin biraz sabır çok öpüyorum seni

slm arkadaşım nasılsın aramıza hoşgeldin(biraz geç oldu sanırım)inşallah rabbim gönlüne göre verir...inşallah bebişine kavuşursun...

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.pirenses.......................10 şubat
2.salkım...........................12 şubat
3.tuvanna........................15 şubat
4.aymelek........................19şubat
5.pnr79.............................19-20 şubat
6.mawişimbebekistiyor.....20şubat
7.çölmeleği......................21şubat
8.elif_ecrin.......................22 şubat
9.mavikedi.......................24 şubat

10.tunaa...........................24-25 şubat
11.elçin&su......................26 şubat
12.beklenenbebiş...........29 şubat
13.best_dream................6-7 mart????
14.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..)
15.haziran 13...................6-7 mart

ay kızlar bizim prenses nerelere kayboldu???

bugün adet günüydü,acaba sonuç ne? inşallah hamiştir yaaa...sonra salkım sonra tuvanna sonra sonra....hepimiz hamiş melek oluruz🙂

salkım daha çok erken belli olmaz sen günü geçtikten 1-2 gün sonra tekrar dene istersen...
best dream öyle arayı uzatma kayboldun gittin çalışmalardan bize fırsat kalmadı sanırım ... iki tane video hediye ediyorum bebişşş bekleyenlere buyrun : 🙂

[video=youtube;Lfv0AILjJCA]
-
[video=youtube;Stxl6xCPQN4]

Son düzenleme:

Canlarım benim hepiniz sağolun ...İyiki varsınız kısmet artık ne yapıyım ben elimden geleni yaptım gerisi RABBİME kalmış canımsınız .