Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım benim ben bu konularda pek tecrubelı degılım. ilk bebeğim olacak Allah izin verirse. ve 2 aydır takmaya kendımı çileden cıkarmaya başladım🙂 inşalllahhh bebişin geliyordur.
Bu ay bende çok umutlanmıştım midem bulanıyordu adetım gecıkmıstı fılan ama benim belirtiler psikolojıkmıs🙂 sahte hamişmişim🙂) kafayı sıyırmadan kendımı rahatlatmaya karar verdim. Allah izin verdiğinde olacak bizde bu arada daha sıkı çalışmaya başlayacagız 🙂
Saol canım ya bi sen cevap verdin bana🙂 kimse takmadı beni🙂 ben pek umutlu değilim bu ay için ama kısmet🙂

canım benim ben bu konularda pek tecrubelı degılım. ilk bebeğim olacak Allah izin verirse. ve 2 aydır takmaya kendımı çileden cıkarmaya başladım🙂 inşalllahhh bebişin geliyordur.
Bu ay bende çok umutlanmıştım midem bulanıyordu adetım gecıkmıstı fılan ama benim belirtiler psikolojıkmıs🙂 sahte hamişmişim🙂) kafayı sıyırmadan kendımı rahatlatmaya karar verdim. Allah izin verdiğinde olacak bizde bu arada daha sıkı çalışmaya başlayacagız 🙂
Saol canım ya bi sen cevap verdin bana🙂 kimse takmadı beni🙂 ben pek umutlu değilim bu ay için ama kısmet🙂

cnm benim sabahki ilişki çok iyiymiş keşke sabahları denesen.
Hadi hayırlısı müjdeli haberlerinizi bekliyorum

Tunam doktorlarda gün aşırı diyor bu ay benim doktorum bile igne yaptı ve igneden bir gün snr gün aşırı yapın dedi o yüzden elbelt vardır bir bildikleri.Beklenen bebişin dediği gibi sabah daha iyiymiş olması spermler daha kaliteli oluyormuş...bende genelde sabaha dogru çalışırım .

Tunacım spermler 48 72 saate kadar canlı kalabiliyor diye biliyorum yanlışmi biliyorumki:/ çünkü benim bi akrabamda sperm yumurtayla 4 5gün sonra buluşmuş🙂 yani içerde okadar süre canlı kalmış kısacası kısmet🙂 aslında🙂 benim yumurtlama en son 6si gösteriyo nette ben adetten 14gün diye hesaplayınça 3ü oluyo biz en son 5inde çalıştık sonra hasta oldum ara verdik şimdi iyileşince bugün yada yarın çalışmaya devam ederiz sizce hamiş kalma olasılığım ne?

bitanem eger nette 6 sı gösteriyorsa yumurtlamadan 3 gün önce ve 3 gün snr çalışın diyorlar gün aşırı eger 5 de çalıştıysan sperler senin dediğin gibi kalabiliyor hamile kalma olasılıgın bence yüksek .birde 6 sından öncede çalıştıysan sorun yok yakalayabilirsin gibi geliyor benim fikrimce.

Tunacım spermler 48 72 saate kadar canlı kalabiliyor diye biliyorum yanlışmi biliyorumki:/ çünkü benim bi akrabamda sperm yumurtayla 4 5gün sonra buluşmuş🙂 yani içerde okadar süre canlı kalmış kısacası kısmet🙂 aslında🙂 benim yumurtlama en son 6si gösteriyo nette ben adetten 14gün diye hesaplayınça 3ü oluyo biz en son 5inde çalıştık sonra hasta oldum ara verdik şimdi iyileşince bugün yada yarın çalışmaya devam ederiz sizce hamiş kalma olasılığım ne?

canım benim yazını yeni gördüm, benim dediğim spermler değil yumurta 24 saat kalabiliyormuş, yani pazt buluşamadılarsa bu gecekinde tutmazsa diye tedirgin oldum neyse beklicez bakalım. sen iyileşince devam et çalışmalara, ben baştan da sondan da 14. günde ilişkiye girmeye çalışıyorum aslında hiç belli olmaz ne zaman geleceği. umarım güzel haberler veririz birlikte🙂

cnm benim sabahki ilişki çok iyiymiş keşke sabahları denesen.
Hadi hayırlısı müjdeli haberlerinizi bekliyorum

tatlım tavsiyene tşk ama sabahları çok zor yaa, benim adamı bulamam ki o saatte🙂) eşim maden mühendisi o yüzden ilçede çalışıyor sabah 6.45'de evden çıkıyor, biz sadece geceleri çalışabiliyoruz sonra uyuyup kalıyoruz öylece.. bakalım kısmet artık inş hepimizin yüzü güler bu ay.

offf sen ilk hamilelik belirtilerini hatırlıyormusun ben öğrendiğimde 6 haftalıktı ve sadece mide bulantısı vardı ama öncesini hiç hatırlamıyorum zaten eşimi askere yollamıştım ve üzüntü sarılığı olmuştum 4 aylık olana kadar yataktan kalkamamıştım yani hiçbişey hatırlamıyorum şimdi az kaldı adetime ama belim kopacak gibi ağrıyor çokda sancım var bunlar normalde adet belirtilerimdede oluyodu bu ay olmayan tek şey göğüslerim hiç acımıyor normalde adım patlayacak gibi ağrırdı üfffff hepten kafayı yedik yaaa ...

canım inan bende oğluma hamile kaldığımda belirti falan yoktu belki de koşturmacadan ben hissetmedim, zaten hemen hamiş kalmıştım sadece adetim gecikmişti, hamileliğim de çok rahat geçmişti. bu bebiş nazlanıyor ondan ilkinden farklı olduğu için hemen belirti arıyorum. canım senin belirtiler baya hamilelik gibi, hadi bakalım yaa hayırlısı. hıı bu arada resimdeki sen ve oğlunmuş sanırım çok tatlısınız maşallah hiç yaşını göstermiyorsun🙂

Tunam doktorlarda gün aşırı diyor bu ay benim doktorum bile igne yaptı ve igneden bir gün snr gün aşırı yapın dedi o yüzden elbelt vardır bir bildikleri.Beklenen bebişin dediği gibi sabah daha iyiymiş olması spermler daha kaliteli oluyormuş...bende genelde sabaha dogru çalışırım .
evet canım günaşırı en iyisi ama benim sabah çok zooorr, benim tedirginliğim bir önceki ilişkide spermler yetersiz gelip de buluşamadılarsa bu gecekine yumurtanın yetişememesi, dün kasığım sancıyordu şu anda da belim ağrıyor dün yumurta çatlayıp sadece 24 saat yaşadığından bu gecekine yetişemezse diye düşünmüştüm. off iyice ince hesap yapar olduk, oğlumda 14. günde hemen kalımıştım yaa, neyse takmayıp denemelere devam etmek lazım.. bu arada bizleri gelişmelerden haberdar etmeyi unutma..

Geri