Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

🙂 çok tatlısın canııımmmm sağol kaç kez yaşarsan yaşa herseferinde aynı mutluluğu katlayarak yaşıyor insan olgunken daha başka ve bilinçli ben oğullarımı hatırlamıyorum bile bide büyük oğlumda kaynanamla oturuyodum koşuşturmacadan hiçbişey hatırlamıyorum 🙂 şimdi relaxım tadını çıkara çıkara her anını yaşamak istiyorum dilerim tüm melekler bu duyguyu defalarca yaşar 🙂

amin inşallah hiç umudun kalmadı artık 🙁

Yasemincim canımm keşke başka bir doktora gitsen canım vallahi kimsenin umurunda değil ne çektiğin🙁ümit tacirliği yapıyolar dr lar Alahım hayırlı evlatlar versin gülüm:kiss:

Hepinizi çokkkk öpüyorum canlar🙂 :kiss:
gerçekten hiç insanların durumu psikolojisi hiç umurlarında degil. şu yasadıklarımız çok hassas konular aslında ama doktorlar bu durumdan nasıl kar saglamaya çalışırız diye düşünüyorlar.aslında onlar hiç böyle sorunlar yasamıyorlar mıkı.RABBİM EN KISA ZAMAN DA BU SİTEDEKİ HERKESE NASİP ETSİN. bazen sabırım tükeniyor ama silkelenmeden hayat geçmiyor bi yerden tutunmak lazım.hakkımızda hayırlılara nasip eyle yarabbimmmmmmmm
tuna ablam fark ettim.her sey için sagolun sizin varlığınız ve bu site olmasa ne yapardım bilmiyorum insan içini döküyor.burda. hiç kimse birbirine tertepki yapmıyor sanki kendi mevzusumuş gibi can kulagıyla birbirini dinliyor. İYİKİ VAR SINIZ.rabbim bana dogru yolu göster.bebegime giden yolu bulmama yardım et.....

gerçekten hiç insanların durumu psikolojisi hiç umurlarında degil. şu yasadıklarımız çok hassas konular aslında ama doktorlar bu durumdan nasıl kar saglamaya çalışırız diye düşünüyorlar.aslında onlar hiç böyle sorunlar yasamıyorlar mıkı.RABBİM EN KISA ZAMAN DA BU SİTEDEKİ HERKESE NASİP ETSİN. bazen sabırım tükeniyor ama silkelenmeden hayat geçmiyor bi yerden tutunmak lazım.hakkımızda hayırlılara nasip eyle yarabbimmmmmmmm
tuna ablam fark ettim.her sey için sagolun sizin varlığınız ve bu site olmasa ne yapardım bilmiyorum insan içini döküyor.burda. hiç kimse birbirine tertepki yapmıyor sanki kendi mevzusumuş gibi can kulagıyla birbirini dinliyor. İYİKİ VAR SINIZ.rabbim bana dogru yolu göster.bebegime giden yolu bulmama yardım et.....

amin canım rabbim tezz zamanda yollar inşallhhh belki regl olmaz bebişin gelir umutsuzluga hiç düşme hep olumlu düşün allhımdan sabır diliom ve tez zamanda kucaklarıma bebek

allahım sen maviş ablamın ayşegül ablamın tuna ablamın sarıgelinim sevde7 angelin selinin ve daha cok hamişlerimizin bebeklerini koru allahım AMİNNNNNN AMİNNNN

rabbim sen benim burcemin biberonun defnenin citosun melodinin sheker yaseminin elcisunun ve nice sayamadıgın anne olmak isteyen he unutmadan beklenn bebeişin ve sayamadıgım nice anne olmak isteyenlere HAYIRLI SAGLIKLI BEBEKLER NASİP EYLE ALLAHIM ((( AMİN AMİN AMİN AMİN )))) VE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNE KİMSENİN KUCAGINI BOŞ KOMA ALLHIMMMM
aminnnnn canım rabbimden tek istegimiz o.... tez zamanda bebeklerimize kavuştur yarabbimmmmmm

Geri