Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ewt abla uyku tutmadım ablam benim cok sevindim evet bende takmıcam artık abla sen nekadar bekledin 2 bebebk için ?
oğlumda hemen olmuştu bu 5. ayda geldi canım

canım evet kesinleşti hamişim belki 10 tane evde idrar testi yaptım ikinci çizgiyi görmek çok güzel kan testide beta-hcg 258,17 mlu/ml çıktı bana biraz düşük geldi ama doktor çok normal henüz çok yeni dedi 🙂
canımm benmki 420 küsür çıktı anlamı ne ki? o 2. çizgiyi ben de bugün yeniden yaptım görmek çokkkk güzel allah herkese yaşatsın.

benim adet tarihim 15 mayıs değiştirirmisiniz bu ay klomene tekrar başladım önümüzdeki hafta çalışmalar başlıcak artık hayırlısı
tamam canım hadi hayırlısı

TUNAM hoş geldin 🙂 evet bende hamiş melek oldum 🙂 hala çok heyecanlanıyorum inanamıyorum habire evde idrar tahlili yapıp duruyorum 🙂 oluşun naptı sevinmiştir yakışıklım yaaa demek kardeşini hissetti tabiki bilir oda bir melek canımmmm 🙂 ben oğluma söylemek istiyorum ama çok çekiniyorum elbette oğlumu tanıyorum ama askerde bir garip olmuş ayrıca biz evlendi oğlum askere gitti yani bizimle fazla vakit geçiremedi ne çabuk bu ne hız falan der morali bozulur diye korkuyorum küçük sevindi ama onlar eşimle harbi baba oğul gibiler askerim biraz yabancı kaldı ... neyse bir şekilde halledicez benim oğullarım ılımlıdır annelerinin yanlış bişey yapmıycanı bilirler 🙂

canım anladığım kadarıyla rakamlar haftayı ifade ediyor benimki 2-3 haftalık seninki 4-5 haftalık falan hehalde yaniii anladığım bu 🙂 önümüzdeki hafta beni başından sonuna kadar takibe alıcak olan doktoruma gidicez bakalım o söyleyecek artık ne nedir 🙂))

11124daeceb95223a.jpg

Kızlar Kutlu doğum haftası için hazırlanan kermese gitmiştim.Pek bir şey kalmamıştı.Açmalar börekler,yazmalar,Kusını vranı kerim ve bir kaç bebek kıyafeti..Birden orda çalışan gönüllü bayanlardan biri bana bu yeleği uzattı.Abla al kızına giydirirsin dedi ben şaşırdım😀 bir yandan da içim bir hoş oldu duygulandım:küstüm:eve geldiğimde gözlerim doldu ama ağlayamadım.Öylece yatak odasına koydum gidip gelip bakıyorum.İnşallah bunun içini dolduracak güzel bir kızım olur amin🙂

ahhh çitosum yaa allahım sana bu bir işaret galiba mevlam hayırlısını versn inş bebeğin gelnce giydirirsn🙂

selam kızlar eve yeni geldim.nihayetinde doktora çıktım.kan testi verdi. hormonlarda bişey göremedi.benim prolaktin 2 ay önce 38 di.şimdi 26 olmus.normal dedi. adet görmek üzeresin dedi.bazen yumurtalıklar sorun yarata biliyo.adet söktürücü verdi (FARLUTAL).kullan adetin bittikten sonra gel adet düzenleyiçi yazarım dedi.ama dogrusu ben pek tatmin olmadım.utlrasona gerek duymadı.2 dakkada sonuca bagladı.baska bi doktora daha çıkmayı planlıyorum nasipse.sanırım kafama çok takdıgım için adet göremiyorum.insan hamilleliği kafasında çok sorguluyor ya .o yüzden olsa gerek...

yaseminim hayırlısını dileyeceğiz içine sinmedyse başka doktora çık tabi inş yakında güzel haberler alırız. listede alta atmadım seni bak🙂

TUNAA VE MAVİŞİM nasıl sevndim nasıl sevindim anlatamam....bayadır giremiyodum girergirmezde bu haber inananın çok çok mutlu eti beni şu an sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorum kolay değil yani aylardır birbirimizden bu haberi duymak için uğraşıyoruz...darısı bize İNŞALLAAAHHHH....bu arada geçen hafta eşim iyi bi hastanede detaylı bi şeklde muayene oldu ufak kistler dışında bişi çıkmadı herşey normal demiş doktorr..ama 3 yıldır da bebeğinz olmuyosa bi heyet karşısına çıkıp ikinizde genetk açıdan incelenmeniz gerek demiş...birde toz halinde bi spermi extra hızlandıran bi ilaç önermiş...400 lira 3 aylık kullanımı...şimdi onu içiyo..bu arada benm adetmde yaklaştı ama bu ay hiç uğraşmadım bakalım nolcak....
güzelimmm çok tşkler inş seni de Allahım yakında sevndirir doktor kont daha iyi bak benmki hissetti doktor amcasını geldi çok şükür..

11124daeceb95223a.jpg

Kızlar Kutlu doğum haftası için hazırlanan kermese gitmiştim.Pek bir şey kalmamıştı.Açmalar börekler,yazmalar,Kuranı kerim ve bir kaç bebek kıyafeti..Birden orda çalışan gönüllü bayanlardan biri bana bu yeleği uzattı.Abla al kızına giydirirsin dedi ben şaşırdım😀 bir yandan da içim bir hoş oldu duygulandım:küstüm:eve geldiğimde gözlerim doldu ama ağlayamadım.Öylece yatak odasına koydum gidip gelip bakıyorum.İnşallah bunun içini dolduracak güzel bir kızım olur amin🙂

aman allahım inanamıyorum bitanem ya bir tuhaf oldum inş inş bak görüceksin kızın gelicek yakında içime doğuyo rabbim güldürücek yüzümüzü

TUNAM hoş geldin 🙂 evet bende hamiş melek oldum 🙂 hala çok heyecanlanıyorum inanamıyorum habire evde idrar tahlili yapıp duruyorum 🙂 oluşun naptı sevinmiştir yakışıklım yaaa demek kardeşini hissetti tabiki bilir oda bir melek canımmmm 🙂 ben oğluma söylemek istiyorum ama çok çekiniyorum elbette oğlumu tanıyorum ama askerde bir garip olmuş ayrıca biz evlendi oğlum askere gitti yani bizimle fazla vakit geçiremedi ne çabuk bu ne hız falan der morali bozulur diye korkuyorum küçük sevindi ama onlar eşimle harbi baba oğul gibiler askerim biraz yabancı kaldı ... neyse bir şekilde halledicez benim oğullarım ılımlıdır annelerinin yanlış bişey yapmıycanı bilirler 🙂
slm canım insan inanamıyo değil mi? oğluşum uçtu havalara sevndi biliyodum zaten dedi🙂 istersen sen de sevndir oğlunu sevncini paylaşsın

canım anladığım kadarıyla rakamlar haftayı ifade ediyor benimki 2-3 haftalık seninki 4-5 haftalık falan hehalde yaniii anladığım bu 🙂 önümüzdeki hafta beni başından sonuna kadar takibe alıcak olan doktoruma gidicez bakalım o söyleyecek artık ne nedir 🙂))
hımm galiba öyle. aile hekimine kayıt yaptırdım ben hemşire nasıl çıktı erken dedi acaba üstüne mi gördüm bakalım haftaya doktorda öğrenicez hayırlısı ikimiz için de🙂

kızlar ben çıkıyım annemdeyim de bilg bi garip geldi öptüm hepinizi......

Geri