inşallah kızlar Allah dualarınızı kabul etsin inşallah Allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kozamm canım benim inan dualarınızla olacak bu beke😀Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Yasemincim canımm keşke başka bir doktora gitsen canım vallahi kimsenin umurunda değil ne çektiğin🙁ümit tacirliği yapıyolar dr lar Alahım hayırlı evlatlar versin gülüm
Sevdeden haber yok ya acaba ne oldu🙁Sheker yok lalezar yok beklenen bebiş yok sılam nisa yok kızlar nerelerdesiniz ay??
canım çok teşekkür ederim allahım tüm bekleyenlere bu duyguyu yaşatsın canım sakın ihmal etmeyin gereken neyse sonuna kadar yapın inşallah zamanın gelmiştirde gerek kalmaz bitanem öyle yorgunumki iki gündür sevinçten uyuyamıyorum kalbim pır pır atıyor habire testlere bakıyorum tekrar sevinç yaşıyorum allahım en kısa zamanda sizlerede versin inşallah bizlerde sizin için sevinelim 🙂
tahmin edebiliyorum mutluluğunu ablacım bak burda ben bile bukadar sevindiysem seni bilemiyorum artık😉 böyle yorgunluğa kurban olurum ben yaaaaaaaa....
tahmin edebiliyorum mutluluğunu ablacım bak burda ben bile bukadar sevindiysem seni bilemiyorum artık😉 böyle yorgunluğa kurban olurum ben yaaaaaaaa....
🙂 çok tatlısın canııımmmm sağol kaç kez yaşarsan yaşa herseferinde aynı mutluluğu katlayarak yaşıyor insan olgunken daha başka ve bilinçli ben oğullarımı hatırlamıyorum bile bide büyük oğlumda kaynanamla oturuyodum koşuşturmacadan hiçbişey hatırlamıyorum 🙂 şimdi relaxım tadını çıkara çıkara her anını yaşamak istiyorum dilerim tüm melekler bu duyguyu defalarca yaşar 🙂
allahım sen maviş ablamın ayşegül ablamın tuna ablamın sarıgelinim sevde7 angelin selinin ve daha cok hamişlerimizin bebeklerini koru allahım AMİNNNNNN AMİNNNN
rabbim sen benim burcemin biberonun defnenin citosun melodinin sheker yaseminin elcisunun ve nice sayamadıgın anne olmak isteyen he unutmadan beklenn bebeişin ve sayamadıgım nice anne olmak isteyenlere HAYIRLI SAGLIKLI BEBEKLER NASİP EYLE ALLAHIM ((( AMİN AMİN AMİN AMİN )))) VE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNE KİMSENİN KUCAGINI BOŞ KOMA ALLHIMMMM