Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ewt abla uyku tutmadım ablam benim cok sevindim evet bende takmıcam artık abla sen nekadar bekledin 2 bebebk için ?
oğlumda hemen olmuştu bu 5. ayda geldi canım

canımm benmki 420 küsür çıktı anlamı ne ki? o 2. çizgiyi ben de bugün yeniden yaptım görmek çokkkk güzel allah herkese yaşatsın.

benim adet tarihim 15 mayıs değiştirirmisiniz bu ay klomene tekrar başladım önümüzdeki hafta çalışmalar başlıcak artık hayırlısı
tamam canım hadi hayırlısı

TUNAM hoş geldin 🙂 evet bende hamiş melek oldum 🙂 hala çok heyecanlanıyorum inanamıyorum habire evde idrar tahlili yapıp duruyorum 🙂 oluşun naptı sevinmiştir yakışıklım yaaa demek kardeşini hissetti tabiki bilir oda bir melek canımmmm 🙂 ben oğluma söylemek istiyorum ama çok çekiniyorum elbette oğlumu tanıyorum ama askerde bir garip olmuş ayrıca biz evlendi oğlum askere gitti yani bizimle fazla vakit geçiremedi ne çabuk bu ne hız falan der morali bozulur diye korkuyorum küçük sevindi ama onlar eşimle harbi baba oğul gibiler askerim biraz yabancı kaldı ... neyse bir şekilde halledicez benim oğullarım ılımlıdır annelerinin yanlış bişey yapmıycanı bilirler 🙂

canım anladığım kadarıyla rakamlar haftayı ifade ediyor benimki 2-3 haftalık seninki 4-5 haftalık falan hehalde yaniii anladığım bu 🙂 önümüzdeki hafta beni başından sonuna kadar takibe alıcak olan doktoruma gidicez bakalım o söyleyecek artık ne nedir 🙂))

ahhh çitosum yaa allahım sana bu bir işaret galiba mevlam hayırlısını versn inş bebeğin gelnce giydirirsn🙂

yaseminim hayırlısını dileyeceğiz içine sinmedyse başka doktora çık tabi inş yakında güzel haberler alırız. listede alta atmadım seni bak🙂

güzelimmm çok tşkler inş seni de Allahım yakında sevndirir doktor kont daha iyi bak benmki hissetti doktor amcasını geldi çok şükür..

aman allahım inanamıyorum bitanem ya bir tuhaf oldum inş inş bak görüceksin kızın gelicek yakında içime doğuyo rabbim güldürücek yüzümüzü

slm canım insan inanamıyo değil mi? oğluşum uçtu havalara sevndi biliyodum zaten dedi🙂 istersen sen de sevndir oğlunu sevncini paylaşsın

hımm galiba öyle. aile hekimine kayıt yaptırdım ben hemşire nasıl çıktı erken dedi acaba üstüne mi gördüm bakalım haftaya doktorda öğrenicez hayırlısı ikimiz için de🙂

kızlar ben çıkıyım annemdeyim de bilg bi garip geldi öptüm hepinizi......