Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Gününüz aydın olsun arkadaşlar...
Ben şifayı kaptım salya sümük hastayım 🙂 Hem regl üstüne bide grip feci halde sarstı bünyemi..
şu her iki hastalıgımı atlatayım hayırlısı ile gelecek hafta çalışmalara başlamam lazım.
Eeee kolay değil bebiş yapmak çoook çalışmak lazım çoooook 🙂

Son düzenleme:
canım mecburen geldim işe🙁 ama vitamin alıyorum dıkkat etmeye çalışıyorum, 3-5 gune toparlanırım herhalde. Çalışma zamanına kadar toparlanırım dıye dusunuyorum🙂

tunacım aynı şeyler bendede var tam göbeğimin altı ve sağa doğru benim adet günüme 11 gün var seninkine 15-16 gün seninki yumurtlama olabilir benimki ne offff inşallah bebiktir 🙂

canım mecburen geldim işe🙁 ama vitamin alıyorum dıkkat etmeye çalışıyorum, 3-5 gune toparlanırım herhalde. Çalışma zamanına kadar toparlanırım dıye dusunuyorum🙂
Oooo sen bide çalışıyorsun daha çok dikkat et güzelim ben evde olduğum halde 5 gündür atamadım hala nefes alamıyorum allah tüm hastalara şifa versin tekrar geçmiş olsun canım 🙂

prenses ve salkım için geri sayım başladı🙂inşallah açılışı yaparlar bizde arkalarından geliriz..

acaba ne gibi belirtiler var..???

prenses ve salkım için geri sayım başladı🙂inşallah açılışı yaparlar bizde arkalarından geliriz..

Merhaba prenses ve salkım inşallah bu ay tuttururlar artık birimizin şeytanın bacağını kırması lazımki bizde arkadan gidelim inşallah hayırlı haberler bekliyoruz kızlar sizden yaaa bebiş olsada sancılar yine olurmu oluyormuydu acaba ne bileyim hiç hatırlamıyorum ozaman bukadar uğraşıp kafaya takmamıştımki kasıklarım ve belim çok ağrıyor 🙂

Canlarım benim hepinize günaydın inş.bu ay güzel dilekleriniz sadece ben değil hepimiz için olur .Şuan için hamilelik belirtisi yok desem yeridir .Sadece gögüslerim çok acıyor oda zaten benim adet dönemimde agrır o yüzden bilemiyorum artık hayırlısı bu ay ben biraz daha heyecanlıyım çünkü biliyorsunuz ben klomen ve çatlama ignesi vuruldum bu ay bakalım tutcakmı bende beklemedeyim ama heyecan dorukda 🙂))))dua edin bana ..

Tunam büyük ihtimal yumurtlama dönemindesin çünkü benimde pazar günü öyleydi sağ kasıgımdan yürüyemiyordum .Doktorda zaten pazar ve salın çalışın demişti dediğide oldu o gün yumurtam çatlamıştı benim.çalışmaları bırakma sakın 🙂

Bitanem bende sadece gögüs agrısı var .Yumurtlama günümden beri çok agrıyor ama bu bende adet dönemindede olur o yüzden hamilelik mi yoksa adetim mi geliyor bilmiyorum ..onun dışında hiç bir belirti yok tatlım inş.bu ay güzel haberler alkırız hepimiz.