Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mavişimbebikistiyor ve güllü sitemize hoş geldiniz sefalar bebişler getirirsiniz inşallah..

haziran13 üzüldüm arkadaşım ya listedeki herkes sırayla Çarkıfelek misali sırasını savıyor bakalım bebiş çarkı kimde duracak ..

çölmeleği
geçmiş olsun bir an önce ayaklan durmak yok çalışmalara devam arkadaşım...

Ekli dosyayı görüntüle 4084

en soldaki mor benim 🙂 listedeki arkadaşlarımın bebişleri Yüce Rabbim sıraya sokmuş hayırlı vakitte göbüşşşlerinize gelicekler 🙂 Moral bozmak yok heee... Kapışın bakalım annişşşlerini tatlış tatlış bekliyor bu yavrucuklar.. Öpüldünüz kader yoldaşlarım !

günaydınlar mavikedi güllü haziran13 hepinize merhabalar.. yaa bişey sorucam listeden bahsediyosunuz ya nasıl ekleniyo ve nerden giriliyo kusura bakmayın ben bu olayı tam olarak çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar 🙂

günaydınlar mavikedi güllü haziran13 hepinize merhabalar.. yaa bişey sorucam listeden bahsediyosunuz ya nasıl ekleniyo ve nerden giriliyo kusura bakmayın ben bu olayı tam olarak çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar 🙂

sadece beklenen adet tarihini yazıyorsun bizim kızlar eklerler.yada ben şimdi hemen ekleyeyim seni...yaz sen ne zaman adet olabilirsin?(gerçi inşallah 9 ay gelmezde hamiş olursunuz)🙂

çölmeleği tatlı meleğim hastaymışsın galiba çoook çok geçmiş olsun.kanatlarını sıcak tut emi🙂

bende hastayım kuzucuk ya🙁 neredeyse 1 haftadır grip yakamı bırakmıyor,o yüzden sıkma canını; grip benide tam yumurtlama dönemimde yakaladı o yüzden bizde çalışamadık ne yazıkki🙂

güllü_23 sende hoşgeldin aramıza.umarım hayırlısıyla hamiş kalırsın sende.sende beklenen adet tarihini yaz senide listeye ekleyeyim tatlım

bu arada tüm meleklerime kocamaaan selamlar🙂

hepiniz öpüyorum.ay ne güzel ya bu aralar burası şenlenmeye başladı.melek ailemiz gittikçe kalabalıklaşıyor...

çölmeleği tatlı meleğim hastaymışsın galiba çoook çok geçmiş olsun.kanatlarını sıcak tut emi🙂

bende hastayım kuzucuk ya🙁 neredeyse 1 haftadır grip yakamı bırakmıyor,o yüzden sıkma canını; grip benide tam yumurtlama dönemimde yakaladı o yüzden bizde çalışamadık ne yazıkki🙂

aymelekcim grip salgın sanırım. Bende de başladı hafif bir kırgınlık, hapşurma tıksırma fılan🙁 hepimize geçmiş olsun. b

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.pirenses.......................10 şubat
2.salkım...........................12 şubat
3.tuvanna........................15 şubat
4.aymelek........................19şubat
5.pnr79.............................19-20 şubat
6.mawişimbebekistiyor.....20şubat
7.çölmeleği......................21şubat
8.elif_ecrin.......................22 şubat
9.mavikedi.......................24 şubat

10.tunaa...........................24-25 şubat
11.elçin&su......................26 şubat
12.beklenenbebiş...........29 şubat
13.best_dream................6-7 mart????
14.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..)
15.haziran 13...................6-7 mart

Günaydın arkadaşlar yeni bir gün yeni bir umut başlatır bakalım bugün neler olucak Tunaa cım sende hoşgeldin iyi dileklerin için çok teşekkürler inşallah sende yakışıklı oğluna bir kardeş verebilirsin hepinizin hamileyim dediği günü sabırsızlıkla bekliyorum huzurlu günler..🙂
mrb canım ben de her gün buraya koşuyorum hamiş kalan arkadaşlara inanın kendim gibi seviniyorum, ben de iyi dileklerin için tşk ederim, inş canım inş kardeşli ve bebişli güzel günler yakındır..

Geri