Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm kızlarrr ay gündüz ne güzel muhabbet etmişsiniz, hepsini zevkle okudum🙂

haziran 13 canım hayırlısı olsun üzme kendini umarım önümüzdeki ay hamiş kalırsın.
çölmeleği tatlım sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine, bu bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz bakarsın az bir çalışmayla da oluverir🙂

mavişimbebikistiyor ve güllü sizler de aramıza hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz, burası tüm dert ve tasaların atıldığı, paylaşımların yapıldığı dostça güzel bir mekan, inş sizler de bebeklerinize kavuşursunuz.

hepinizi öpüyorum kızlar bol bebişli günler inş yakındır🙂))

mavişimbebikistiyor ve güllü sitemize hoş geldiniz sefalar bebişler getirirsiniz inşallah..

haziran13 üzüldüm arkadaşım ya listedeki herkes sırayla Çarkıfelek misali sırasını savıyor bakalım bebiş çarkı kimde duracak ..

çölmeleği
geçmiş olsun bir an önce ayaklan durmak yok çalışmalara devam arkadaşım...

b-16378-bebişler D.jpg

en soldaki mor benim 🙂 listedeki arkadaşlarımın bebişleri Yüce Rabbim sıraya sokmuş hayırlı vakitte göbüşşşlerinize gelicekler 🙂 Moral bozmak yok heee... Kapışın bakalım annişşşlerini tatlış tatlış bekliyor bu yavrucuklar.. Öpüldünüz kader yoldaşlarım !

mavişimbebikistiyor ve güllü sitemize hoş geldiniz sefalar bebişler getirirsiniz inşallah..

haziran13 üzüldüm arkadaşım ya listedeki herkes sırayla Çarkıfelek misali sırasını savıyor bakalım bebiş çarkı kimde duracak ..

çölmeleği

Ekli dosyayı görüntüle 4084

en soldaki mor benim 🙂 listedeki arkadaşlarımın bebişleri Yüce Rabbim sıraya sokmuş hayırlı vakitte göbüşşşlerinize gelicekler 🙂 Moral bozmak yok heee... Kapışın bakalım annişşşlerini tatlış tatlış bekliyor bu yavrucuklar.. Öpüldünüz kader yoldaşlarım !

geçen ayki listedeki hiçbir arkadaşın hamiş kalamaması büyük rastlantı doğrusu, umarım bu ay yeni eklenen arkadaşlarla listenin tümünün hamiş kalması daha büyük rastlantı olur🙂)) canım resimdeki ilk bebiş seninse listede senden sonra ben varım 2. de benim oluyor o zaman🙂 ay çok şekerler yaa...

haziran 13 canım hayırlısı olsun üzme kendini umarım önümüzdeki ay hamiş kalırsın.
çölmeleği tatlım sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine, bu bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz bakarsın az bir çalışmayla da oluverir🙂

mavişimbebikistiyor ve güllü sizler de aramıza hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz, burası tüm dert ve tasaların atıldığı, paylaşımların yapıldığı dostça güzel bir mekan, inş sizler de bebeklerinize kavuşursunuz.

Tunacım umarım önümüzdeki ay hep beraer toplu hamılelık olur🙂 teşekkürler canım

çölmeleği

Ekli dosyayı görüntüle 4084

ne yapalım canım kısmet degılmıs, hedefimiz önümüzdeki ay🙂

Günaydın arkadaşlar yeni bir gün yeni bir umut başlatır bakalım bugün neler olucak Tunaa cım sende hoşgeldin iyi dileklerin için çok teşekkürler inşallah sende yakışıklı oğluna bir kardeş verebilirsin hepinizin hamileyim dediği günü sabırsızlıkla bekliyorum huzurlu günler..🙂

Geri