Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

haziran13 dikkat et canım bende 4 gündür yatıyorum ilaçta kullanamıyorum bişey varsa ya diye grip gebeliği engellermi sizce herkeze geçmişolsun tatlı melekler 🙂

hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dikkat edin kendinize, bol bol vitamin alın, çok yorulmayın dinlenin, bir an önce iyileşmenizi diliyorum.

canım sana da geçmiş olsun, ilaç falan alma zaten o zaman bşy olmaz. doğal bşyler iç salep, ıhlamur gibi. grip bildiğim kadarıyla gebeliği etkilemiyor ama adeti geciktiriyor, ben 2 ay önce o yüzden baya geç hastalanmıştım, çok düzenli olduğum için hamileyim sanıp umutlanmıştım ama sonu hüsran olmuştu.

Çok saol canım benim .. Ya aslında yumurtlama dönemim 6si gözüküyo en son bizde en son 5inde beraber olduk kismetse tutmuştur ınş🙂 hayırlısı ne diyim🙂

ya ben dün doktora gittim ilaç verdi kullanıyorum şimdi ama ben grip değilim bağdmcklrm şişmiş doktora dedim ben korunmuyorum zarar verirmi bişey varsa yok dedi şimdi tedirgin oldum ama ınş bişe varsa zarar vermez🙁

tunaa cım sağol benimde adet günüm 3-4 gün öne gelir hep şimdi bide grip çıktı hiç yanlış çıkmaz ona göre hesaplarım bakalım benimde grip tam yumurtlama dönemine denk geldi ama çalışmayı sürdürdüm her ay başa sarmak beni çok üzüyor ve yıpratıyor eşimde üzülüyor ben üzülünce oyüzden hasta masta demedim devam ettim songün bugün bakalım melekler sancılar var ama olur olmaz bilmiyorum 🙂

canım meleğim doktor bişey olmaz demişse olmaz sıkma canını iyileşmene bak sağlıklı olki bebiş gelsin hamileykende kullanılabilen ilaçlar var önemli olan senin bunu doktorla paylaşman eğer söylediysen ihtimali bişey yoktur canını sıkma kuşum iyileş sen hadi bakiim 🙂

canım ne demek yaa dertlerimizi paylaşmak için burdayız, olur olur inş yüzün güler bu ay.

yaa kızlar bende bugün akşam karnımın alt bölgesinde hemen kasığımın üstünde bir ağrı ortaya çıktı, sağda da var ama solda daha çok, ayağa kalkınca daha çok ağrıyor zor yürüyorum valla, hiç böyle olmamıştım ne ki bu? yumurtlama belirtisi olabilir mi?