Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

oh oh bizim hamişlerin keyfine baaak sen. kıs bizleri unutman bakalım..

Sende bizdensin hamişimmm:d artıkk darısı tüm listedekilerin ve tüm isteyenlerin başına inşşşşş
aaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnn melegim
ah ablacım. inşallah hamişsindir. ama allah mı söyletiyo bilmem ama 8 ay sonra kızın kucagında allah nasip ederse🙂
canım hiçbi belirti yok mu.ay adet olmadım ama acaba demeye baslayımmiki...

bu arada tuna ablam artık adını hamiş melek diye yazsan diyorum.bi şeyle özene bezene senin adına bakayım yaaa

HAYIRLI olsun tuna şöyle çıtı pıtı bi kızın olsun inşallah bide çitos bilio dedin ya beni pek tanımıyo ama merak ettm yaa ben nezaman hamile kalcam onuda bilebilirmisin çitos çok merak etm valla senide böle kahin gibi yaptm biraz ama kusura bakma

sagul ablam baq bana dua ed yeni hamişsin inşallah üstüne görüyorumdur şimdi hemen yapıyım idarra testini evde var bitane olmadıysada olumlu cıkmazsa yarın kan testi yaptırım inşallah ya dua edin baan ayyyyyyy ablam benim okadar sevindimki seni kızarmış görmek ne güzelll ama inana içime dogmuştu benim ohhh inan kızında olacak görürsün

benim akıntı sarıya dönüştü az oluyo cok degıl.ilişki konusunda bişey demedi.sormadım,dokorun mu söylemesi gerekirdi bilmiyorum,sen mi sordun doktora ilişkiyi.peki neden tehlikeli olabilir diye mi.zaten ben korkudan bişey yapmayı düşünmüyorummm🙂

ay çitos abla ya 3 hamiş kim ne olur söyle çatlarım marektan ne olurrrrr
canımmm ya yakıştı demi🙂)) valla bi hoş oldum darısı sizlere..... hadi ben kaçıyorum grşrz sonra kızlar öptümmmm.
ablam güzele ne yakışmaz.sana hersey yakışır. çünküüüüüüüüüüüüüü çünküüüüüüüüüüüüüüüüü çümküüüüüüüüü senin yüregin güzel nur gibi ter temiz.🙂

canım üniv öğrencisiydin galiba ne okuyorsun. hemen hemen aynı yastayız sanırım...🙂

ayyyyyyyy inşallah öledir bilmiyom kahve rengi akıntım halen var idarr yapsam cıkarmıki