Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

rabbim tüm isteyenlere versin.çok güzel bir duygu...bebişimiz erken geldi bizim beklenmedik zamanda çıka geldi 🙂 bende hamişim vajiyi yendim hemen arkasından hamiş kaldım.şimdi herkesciklere dua ediyorum.rabbim yokluğunu arattırmasın herkese hayırlı evlat versin inş 🙂

inanın dualarınıza ihtiyaclarımız var hamişlerimiz sizlerin duaları %92 kabul oluyor bizim %10 oluyorsa lütfen eksik etmeyin dualarınızı

melodi ablam üstüne görmüş olsam ilk gün su gibi gelmezdi 🙁 ve ne testi yapıyım bişi de yoksa yarın dr gitsem
delı kız bende aynı oldum da ondan dıom benımde ıl gun kanama oldu 2 gun kahveye donustu 4 gun test yaptım olumlu sonra ustune gormus oldum yane dusun bı ama doktoru ıhmal etme

ay nasıl merak etmişsiniz canlarım yaa kıyamam ben size yakın geleceğin hamişleri🙂

ablacım inş gelmişdir bebeğin senide çok mutlu eder ben tuna ablaya bu ay hamile olacağını söylemişdim inş öyle olurda bende tahminimde yanılmam hayırlısı hepimiz için inş
tatlım tahminin doğru çıktı🙂)

6 aydır deniyoruz canım...31 yaşıma girecem...herşeyin başı sabır olmasına sabır biliyorum ama benim sorunum sabırla alakalı değil cnm.bu umut taciri doktorların insanların umutlarını yıkması!!! hele biri yapacak bişey yok sen tüp bebek yapmalısın yoksa bebeğiniz olmaz dedi.yıkıldım ya elim ayağım tirim tirim titredi.Allahtan eşim yanımdaydı bayılacak gibi oldum yarım saat yerimden kalkamadım.düşünsenize ilk gitttiğim doktor hiç bişeyin yok sadece yumurta sorunun war onuda klomenle başarırız dedi.ben her ay hamileymişim gibi hissediyorum kendimi.we son 3 günde ise aldığım haberler yıktı beni resmen....Allah'ım sen beterinden koru kurban olduğum rabbim

yarın bir doktora daha gidecem eğer bu doktorda tıkalı derse açtıracam.nasıl bir acısı olduğunu bilmiyorum ama meleğim için değer.Rabbim bizede hayırlı bir ewlat nasip eder inşlh....bu yazdığın bana büyük umut oldu teşekkür ederim...
canım benden küçüksün sen umudunu hiç yitirme Allah beklemdiğin bir anda verebilir meleğini. gerekirse tedaviyle ama gelecek melekleriniz ben inanıyorum Allah yardımcın olsun.

kıs anam tuna daha gelmedi mi??oyyy okuyom okuyom böle heycanlanıyom heee.Bi yandan bişiler atştıyorum sanki film izliyom da heyecanlanıyom gibi.Oyy tunaaaa ikiz doğur hemiii.Herkes bana diyo benimde ikiz kardeşim var o yüzden ama sen doğur emiii.Kız saat 4 e mi kalrmş ara öğren şu testini??Çatladk burda.Hadi yaaaa yok mu daha hamiş olan .Kıs yasiiiiii hadi kalk git sende bi test falan yaptır valla ben acaip heyecanlanıyorum yaaa.Orjim senden de bi daha böle şeyler duyarsam gelip böle bi güzel dövecem seni.Umarım yazdklarıımı okmşsndr.Abla dayağı yedin mi bakem sen??Biz senn ablalarnsak eğer sözümüzü de dinle isyan edici sözler sarfetme bi daha emi kuzum??Kızlar hepinizi var yazdm ama çitosum yne yok yine yok bu kız devamszlıktan kalıcak anam hahaha hahaha..Bak laloşum da gelmiş :eferin::eferin:sana sözlü notu 100 verdim geçicen sınıfı hadi bakem hahaha hahaha.Tunaaaa kıs seni de bırakıcam sınıfta yine yoksn.Nese hadi hamişlğne veriyom kanaatten geçirdim seni de hahaha hahaha..Ahhh çitos ahhh kocişine kaçıp duruyo..Hadi tuna hadi tuna hadiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahaha hahaha..Oyyy gülelim barim hayat başka türl geçmiyoo .Kıs ben mersin'e gittiğimde acaba gözlerinz arar mı ki beni??1 hafta falan yokum hanim🙂🙂🙂Yoklamayı Çitos'a devretcem ama kendi gelmiyo ki takip etsn hahaha.neyse o zaman düşünürz bakem:sigara:
tatlışkom benim yaa içine doğmuş bak geldim sonunda merakta koymak istemezdim nolur bırakma sınıftaa 🙂ama çarşıda da işlerim vardı. bu arada benim de kardeşlerim ikiz🙂)))) ay öyle bşy olursa hayırlısı tabi ama evde 3 çocuk düşünemiyom🙂

büyüyo tabi teyzoşuu😀 büyüsün diye neler yiyorum ben bi bilsenizz😀 yime yaaa meleğimi benimm acır sonra orası burası kıyamam ben😀 allahım izin verirde doğarsa artık kendimden başkasna sevdirmezmişimm😀 buarada teyzoşları hala birtek siz allahım ve eşim biliyo hamiş olduğumu hala sölemedim etrafıma 1 ay daha kazasız belasız atlatalık bakalım ozaman söylerim artııkk😀
canım biraz daha büyüsün oy oy yerim ben onu öyle söylersin ben de ilk başta bitek yakınlarıma dicem çevreye sonra..

Benim hamişlik zor geçiyor hemde çok zor 24 saat midem bulanıyor çok fazla bişey yiyemiyorum yedimmi zaten durmuyor çıkıyor hemen 10 haftalık olduk bizde 12. haftadan sonra azalır diyorlar bakalım inşallah bu zorluklar gelip geçici bebek için herşeyimiz feda olsun 🙂 inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir
canım maşalah dörtte biri bitmiş, annelik böyle işte Allah tamamına erdirsin. aminnnnn canım ben de bugün öğrendim hamişliğimi🙂) allah herkese versin.

Canım merhaba🙂 Yazını okuyunca yorum yapmak istedim🙂Ben de yeni veliyken hiç bir sorun yok denilerek klomenle işe başladık 1 yıl klomen arkasından 2 aşılama sonra başka doktora gittim laparaskopiye aldı.Doktor eşime önce sorun yok demiş eşimde hastanede bahşiş dağıtmış sevincinden.Aynı odada kalan bir bayan benden sonra laparaskopiden çıktı.Ben şuursuzca bağırırken onun sesi çıkmıyodu sancım çoktu benim sonra eltim kulağıma eğildi ağlama bak snin bebeiş olacakmış bak yazık bu bayanın çocuğunun olması mümkün değil dedi.Nyse ameliyattan bir kaç gün sora konrole gittim.Doktor bana ne dedi biliyormusun?Milli piyangodan size para çıkma olasılığı ne kadarsa çocuğunuzun olma olasılı okadar demişti.Yalan söylemiycem kendimi öldürmeyi bile düşündüm.Kendimi çiçek açmayan meyve vermeyen işe yaramaz bir ağaç gibi hissettim.Bana kendiside 1 aşılama yaptı sonra tüp bebek önerdi.Bu süre zarfında o bayanı sordum doktora oda çocuklarının olmasının mümkün olmayacağını dedi.Ve bu bayanla telefon numaralarımızı biribirimize vermiştik.Bir gün aradı hamile olduğunu söyledi.Hemde dediki hiç ayağımı kaldırmadım yastık bile koymadım hemen duşa girdim ve hamileyim dedi😀 1 kızı oldu onun Allah bağışlasın.Sonra ben tüp bebk yaptım embriyolarım bölünürken bir gün arayla gelişimleri durdu.Çok üzüldüm evladım olmuşta kaybetmişim gibi🙁 sonrası bir çok doktpora raporlarımı ulaştırdım kimi hiç bir şeyi yok kimide kesinlikle ameliyat ameliyatta tüpler alınır sonra tüp bebek yapılır şansımda % 25 😀 bende kendimi kabuğuma çektim eşimde sıkıldı 5 yıldır doktora tedavi için gitmedin rutin kontroller dışında anlatsam roman olur sıkmak istemiyorum sizi bu süre zarfında rahim kanserinden şüpelenildi ardından gögüs ağrısı ve meme kanserinden çok şükür Allaha testler temiz çıktı.Ama üzüntüden kalp kapağımda çökme oldu şu anda beloc diye ilaç kullanıyorum mitral yetmezliğim var.Anlıyacağın canım sinir sahibi oldum sonunda 😀 benim neyim var?Bilmiyorumki😀
çitosum benim canım Allah inş bu ayki emeklerini boşa çıkarmaz sitedeki en hakedenlerdensin tatlım, olumsuz düşünme nolur, bebişin inş süpriz yapar sana🙂

tuna ablam ikiz hamişmisin ayyyyyyyyyyyy cok sevindim yaaaaaaa allahtan 1 tane istendin sana verdi 2 tane oh yandan oyna oh oh ayy cok sevindim

tatlım benim tşk ederimmmmmm🙂) ikiz değil kız şimdiden belli olur mu hiç🙂 kardeşlerim ikiz dedim, ben ablayım 3 kardeşiz onu demiştim. ne güzel cimcime bi kız dilemişsin bana🙂 hayırlısı sağlıklı olsun da. bana bak sen de kan testi yaptırsana üstüne görme falalndır belki, hadi birlikte sevinelim dualarım seninle. arada gel de göreyim seni🙂) özletme...

Son düzenleme:
çatlağım sen buaralar biraz başka alamledesin oyzden fazla anlamaamışşsın olanları 1.si çatlağım tuna ve mavişbebekistiyor hamile ikiside bugün haber verdiler bize okumadın heralde neyse ikiz olduğuda anlaşılmaz zaten daha yeni hamiş olduklarını söylediler ikiz konusu başka geçen yazıları okusaydın anlardın canısı😀 ve gelelim sana ümitlendirmek istemem ama hem erken olmuşsun hemde kahverengi akıntım var diyosun belkide üstüne görüyosun sen kan tesi yaptır yarın kesin olsun idrarda da yapabilirsin eğer üstüne görüyosan idrarda çıkar zaten ama kesin olsun sen kan testi yaptır bizede haber ver buarada çatlağım eşin nededii bu duruma rengli olduğunu öğrenince ne tepki verdi canım ? sabret olurmu güzelim sende hamiş olacaksın innnşşşş dualarım sizinleee

simeli ve mavi kedi hadi bakalım kızlar iyi çalışsın da gelsin bebekler🙂

ablacımm ya bu konularda daha çok tecrübesizim meraklanıyorumm yumurta takibini nasıll yaptırıyorsunuzzzz 🙂
tatlım adetin12-14 ve 21. günleri gidiyosun çatlamış mı diye bakıyolar benimki 14 te yumurtladım🙂)) 16 da çatlamıştı o aralar sıkı çalışcan hadi bkalım darısı size..

Geri