Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

TUNACIMMM canım gözün gözümüz aydın çok ama çokkkk sevindim :kiss:Allahım tamamına erdirsin inşallah canım benim inan okadar uzun yazdımki şu video kodunu ekleyince yazılar gitti😀 Çok mutlu oldum ya Kazsız belasız rabbim sağ salim kucana almayı nasip etsin:kiss:

Mawişş güzel süpriz vallahi çok sevindim ay maşallah maşallah bu ay çok bereketli umarım yarın ki testte de olum sonuç çıkar duam seninle canım:kiss:

orjimmm canım inşallah üstüne görmüşündür bebeğim meraklanma Allah büyük🙂

Kızlar darısı hepimizin başına inşallah bu video tüm hamişlerimize gelsin🙂

[video=youtube;zWTCVydwYmc]

TUNACIMMM canım gözün gözümüz aydın çok ama çokkkk sevindim :kiss:Allahım tamamına erdirsin inşallah canım benim inan okadar uzun yazdımki şu video kodunu ekleyince yazılar gitti😀 Çok mutlu oldum ya Kazsız belasız rabbim sağ salim kucana almayı nasip etsin:kiss:

Mawişş güzel süpriz vallahi çok sevindim ay maşallah maşallah bu ay çok bereketli umarım yarın ki testte de olum sonuç çıkar duam seninle canım:kiss:

rabbım sana tez zamanda bı evlat nasıp eylesın içimden bıra an ole geldı.....

ay tunacımmmm hayırlı olsunnn canım benim yaaa yazını okudumm rabbim sa salim kucağına almayı nasip etsin darısı olmayan herkesin başınaaa çok bekleyenlere heleki biran önce nasip etsinnnn seviyorumm bu siteyi yaaaa mutluukkk sitesi burası benim içinn🙂orjiye çok üzüldüm dünn bugünnn tunama sevindimm ayyy içim kıpır kıpırrrr allahımm sen çok büyüksünnnnn🙂)

tunacımmmmmmm canım çooooook sevindim tatlım çookkk.tebrik ederim gözün aydın tatlım darısı bizim başımıza kocaman öptüm
canımsın elçini çok tşkler darısı size inş öptüm canım.

ohhh be çatladım meraktan tuna ablacımmmm çok ama çok sevindim allahım sağ salim kucağina almayıda nasip etsin oğluşunun kardeşi oluyo sonunda darısı diğer meleklerime inş hepsi senin gibi sevindirir bizi tekrar tebrik ederim öpüyorum senide meleğimide
hadi meleklerim sıra sizde duarım sizlerle rabbim sizede nasip etsin tez vakitte inş
canım amin çok tşk ederim aranıza katıldım sonunda🙂 ben de seni ve meleği öpüyorum allah hepimizin tamamına erdirsin..

NASIL ANLATSAM BİLEMİYORUM içim içime sığmıyor inanki kendi hamiş olduğum zamanki kadar çok mutlu oldum. Allahım tüm isteyenlere versin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın duaların kabul oldu canım bi meleğin daha oldu bakk eşinde sende mutlu olmayı hak ettiniz allahım mutluluğunuzu daim etsin inş allah sağlıklı sıhatli kucağına vermeyi nasip etsin inş canımmm ay canım ya dayanamıcam zor tutuyom zaten kendimi ağlıcam valla 😀 sevinç göz yaşları bunlar rabbim gülen yüzlerimizi soldurmasın darısı tüm isteyenlerin başına canım .. TEKRARDAN TEBRİK EDERİM HAMİŞİMMMM
esinim kısmette seninle beraber hamiş olmak varmış🙂 amiinnn amin canım. ağlamam kıyamam ben sana🙂)) sevinçten tabi yine de kıyamam çok mutluyummmmm🙂)

kızlar kalbim durmak üzere evde bir testim vardı ama iki gün önce negatif çıktığı için pek ümitli değildim ama yarını beklemek çok zor napıyım dedim sonra hadi birkere daha dene dedim kendi kendime yaptımmmmmmmmmm veeeeeeeeee pozitiiiiiiiifffffffffff yere göğe sıgamıyorum allahım yarınki kan testinide pozitif alırsam garanti etmiş olucam ama anında çıktı ikinci çizgi canlarım şimdi dualarınıza daha çok ihtiyacım var beni yalnız bırakmayın ben sbaha kadar dua ederim artık ..... tunacım anında paylaşmak istedim şimdi dönüş yapıp okumadığım yerleri okuyacagım dilerim senin test olumludur 🙂
ay canımmmmm yaa nasıl sevindim inan, kalplerimiz birmiş, ay inş kanda da çıkar hayırlısıyla bak hazırlıyom yerini listede🙂

tunacım ya neler hissediyosun eşin nasıl tepki verdi canım tuna biliyodum zaten demiş zaten çocuklar herzman bilirler😀 neler yaşadın anlatsana canım birazz😀
canım sabah verdim kanımı, öğleni zor ettim çarşıda da işlerimiz vardı eşim de izinliydi ondan biraz geçe kaldı sonucu almam koşmaya başladım ama elim ayağım titredi yaa, allahım odaya girdim doktorun yüzünde tebessüm 420 dedi anlamadım sonra gözünüzaydın dedi, eşim de vardı zaten🙂 ama sanırım yüzümüzdeki heyecandan ilk bebek mi dedi yok dedik anlattık. Allahım sen herkese nasip et🙂)) şükürler olsun benim meleğim geldi..

mavişim yaaa maşşaalahhh ya maşşalahhhh allahım bozmasın ne bu şiddet hanımlar ohh ohhh bu nisan harbi bereketliymiş yahuuu ayy tüm isteyenlere versin allahım ya ne mutlu oluyorum ben böle haberler alınca canımsın mavişim yaaa hamiş oldun ha sende ahh ablam yaa hade gözün aydınn okumadın sen heraldlde Tunamda hamileee ohh birgünde 2 hamiş haberii😀 ne mutlu ne mutluu oh oh ohh çalkalayın kızlarr benim yerimedee😀 hahahahahaah hahahayytttt ne mutlu bize yahhuuu hamiş kayıyo ortalık allahım diğer tüm isteyenlere versin dualarımız kabul olduuu tunaya mavişe ve çitosuma özel dua ederdim duaların karşılığı bulundu şimdi çitosta sıra ayyy şimdi hepinize duacıyım kızlar yahuu ve mavişim dualarım seninle canım inş yarında kanDA çıkacakk oh beee rahatladım hee😀
canımmmmmmm ben seni çok seviyorum esinim eksik olma🙂 bebeklerimiz inş gelince bu günleri beraber anacağız🙂

ooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy ben dediydim desemmi acabaaaaaaaaa tunammmmmmm beraberizzzzzz demin yazarken tuna pozitif gelirse bende pozitifim dicektimde neyse bukadar net konuşmayım dedim yazmadım tebrik ederim annişşşşşşş seniiiii ben testte pozitifi anında gördüm biraz evvel aslında yarını bekleyip öyle paylaşayım diyodum ama dayanamadım harika bişeyyyy yaaaaaaaaa allahım hepinize nasip etsin meleklerim benimm 🙂

canım harikasın yaaaaaaa yarın bende umarım böyle nidalar atarım allahım tamamına erdirsin allahım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın oluş sevindimi bari tatlı anne çok şekersiniz yaa benim sevinçten ellerim titriyo saçma saçma yazıyosam bağışlayınnnnnnnn 🙂
güzelim benim yaa ben eminim yarın da sen sevinicen böyle ay Allahım ne kadar büyük bize nasip etti liste inş hamişlerle dolar🙂)
insan o anda ne yazacağını heyecandan bilemiyo ki🙂 sağol canımmm hadi yarın da senin günün olsun🙂))

Tunacım en kısa zamanda senin bebeğinin geleceğini düşünüyordum ben zaten, öyle temiz kalpli birine benziyorsunki, bu yüzünden okunuyor, yazılarında ki samimiyetten de çok belli, rabbimin senin dualarını boşa çıkartmayacağı belliydi, tabiki bu kadar diğer temiz kalpli meleğide bu topiği açarak bir araya getirdin yaaa bu karşılıksız kalmayacaktı elbette...
Gözün aydın canım seni, eşini ve tabikide gönüllerimizin kralını çooooooook tebrik ediyorum, inşallah 3 kişilik aileniz bundan sonra 4 kişi olarak mutlu mesut devam eder, çok öpüyorum seni ve TUNA'mı :kiss::kiss:
ahh lalem benim canımsın tşk ederim düşüncelerine topiği elçinsu arkadaşımız açtı ama biz ilklerdeniz. çok çok tşk ederim darısı sizlere..

Geçen sene tam bu zamanlar hamile kalmışım farkında değildim çünkü adet olmuştum, yani üstüne görmüşüm, 15 gün sonra bulantılardan şüphelenerek test yaparak öğrenmiştim hamile olduğumu ve tamda anneler gününde bebeğimi kaybettim, dilerim rabbimden bu anneler gününde beni inşallah sevindirsin ..
fıstığım kıyamam yaa Allah sana da meleğini verir inş seneye anneler gününde beraber olursunuz🙂)

ananm bızde sevınecekmısyız yaaa bagırabılcekmıyız hamısızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dıye 😀 nerde o gunler

bugun tam 10 ay oldu bebegımı kaybedelı rabbım ıkıncısını nasıp eylesın ezanlar okunuyor allahım kımsenın kucagını bos koymasın
melodim kaybettiğin bebeğin yeni kardeşinin geldiğini öğrenince çok mutlı olacak, Allahım tüm isteyenlere sana da versin canım.

tuna ve maviş bebek istiyor gerçekden çokkkk sev,ndim tuna ablaya bu ay hamile olucaksın demişdim ve öyle oldu gerçekden çok mutlu oldum inş tüm listedekilerinde bebişleri en yakın zamanda gelir aminnn
evet canımmm inş liste böyle giderse yakında bitrecek🙂)

Rabbim tüm isteyenlere versin.çok güzel bir duygu...bebişimiz erken geldi bizim beklenmedik zamanda çıka geldi 🙂 bende hamişim vajiyi yendim hemen arkasından hamiş kaldım.şimdi herkesciklere dua ediyorum.Rabbim Yokluğunu arattırmasın herkese hayırlı evlat versin inş 🙂
tatlım senin de Allah kucağına almayı nasip etsin..

bakıyomda hamişlerin hepsi buraya toplanmış .hiç güllüyüde çağıralım diyen yok hımmm ben hamiş değilimya ondan dimiiiiii küstüm sizeeee 🙁
kızz güllü gel tabii, burası yakında hamiş topiği olacak sırf, yerini ayırt küsmeee🙂

çitosum allah razı olsun, sizlerin de güzel haberlerini duysam çok sevinicem hep destek oldun bana içine de doğdu kalbin temizmiş canım. aminnn aminnn inş bebeğim. sen de hamiş kalsan sevincim tavan yapacak seviyorum seni🙂

ay tunacımmmm hayırlı olsunnn canım benim yaaa yazını okudumm rabbim sa salim kucağına almayı nasip etsin darısı olmayan herkesin başınaaa çok bekleyenlere heleki biran önce nasip etsinnnn seviyorumm bu siteyi yaaaa mutluukkk sitesi burası benim içinn🙂orjiye çok üzüldüm dünn bugünnn tunama sevindimm ayyy içim kıpır kıpırrrr allahımm sen çok büyüksünnnnn🙂)
ammiiinnn inş güzelim, çok güzel di mi topiğimiz🙂 allahım herkese bu duyguyu yaşatsın🙂))

ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat :nazar:
2.tuvanna....................şubat :nazar:
3.AuSSie-AnGel...........şubat :nazar:
4.esinerkan..........mart :nazar: Düzce 24 Okul öncesi öğrt. süpriz oldu🙂
5.burju........................mart :nazar:
6.sarı gelin.................mart :nazar:
7.sen-lin12121212.........nisan :nazar:
8.çölmeleği................nisan :nazar: Mardin/Midyat 19
9.sevde7.................nisan :nazar:
10.tunaa.........nisan :nazar: Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))

11.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

4.yaseminnnnnnn........9 nisan ??? Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂

5.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış. 11.liğe en yakın Hamiş adayı 🙂

6.ranagül......................16 nisan Hamiş adayı 🙂

7.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
8.orjinal-catlaq..............20 nisan Mardin
9.geveze.....................21 nisan
10.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
11.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur
12.simeli....................?
13.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
14.kraliçearı...............26 nisan
15.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
16.çitos....................27 nisan Yozgat
17.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

18.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
19.koza....................2 mayıs Antalya 33
20.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
21.defne defne.................2 mayıs Satış danışmanı
22.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

23.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
24.gullu_23...................5 mayıs
25.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

26.burçemm.................6 mayıs Tekirdağ
27.sea34...................7 mayıs İstanbul
28.aymelek..............9 mayıs Erzurum 25 Hemşire
29.best_dream...........10 mayıs
30.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
31.elçin&su.................12 mayıs
32.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
33.berna24...................?

sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

çitosum allah razı olsun, sizlerin de güzel haberlerini duysam çok sevinicem hep destek oldun bana içine de doğdu kalbin temizmiş canım. aminnn aminnn inş bebeğim. sen de hamiş kalsan sevincim tavan yapacak seviyorum seni🙂

Canım ne demek destek olmak inan içimden geldiği gibi davranıyorum Sizinle mutlu oluyorum ben Allah razı olsun canım inşallah umarım bende bir gün size bu müjdeyi veririm.Sen keyfinin tadını çıkar canım artık kendine çok iyi bakman gerekiyor dinlenmen gerekiyor uzan ve güzelce meyveni ye sütünü iç bebeğimiz sımsıkı tutunsun sana Tunamında gözü aydın rabbiim eli ayağı düzgün evlat versin inşallah bende seni seviyorum:kiss: Allaha emnetsin bebeğinle canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin:kiss:

İçimdeki ses diyorki yakın tarihte 3 hamiş haberi daha alıcaz 🙂isim vermek istemiyorum baha kalsın yavaş yavaş topik hamişlerle dolucak ben arkanızdan kızlar su dökçem hahahahaha benim bu ay ümidim yok yumurta yaptığımı sandım ya testte çıkmadı zaten ağrıda geçti😀 önümüzdeki ay için hazırlanim😀 taki doktora gidene kadar hepiniz duamdasınız kızlar Allaha emanetsiniz biraz uzanim o ilacı bıraktım diye halsizlik ve bulantı var şu piskopat halimden bir kurtulsam😀 öpüyorummm sizlerii:kiss:

tamam tatlım eşime sütleri aldırdım bile🙂) aminnn valla çok doğru tahmin ediyon kıss herkese de dicem 🙂)

inanın kızlar çitos biliyoooo valla🙂)

hiç belli olmaz canım bebikler süprizi seviyor o hamişlerden biri sen de olursun inş yakında🙂 ben de öptüm seni grşmek üzere..

Geri