Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inanın dualarınıza ihtiyaclarımız var hamişlerimiz sizlerin duaları %92 kabul oluyor bizim %10 oluyorsa lütfen eksik etmeyin dualarınızı

ay nasıl merak etmişsiniz canlarım yaa kıyamam ben size yakın geleceğin hamişleri🙂

ablacım inş gelmişdir bebeğin senide çok mutlu eder ben tuna ablaya bu ay hamile olacağını söylemişdim inş öyle olurda bende tahminimde yanılmam hayırlısı hepimiz için inş
tatlım tahminin doğru çıktı🙂)

canım benden küçüksün sen umudunu hiç yitirme Allah beklemdiğin bir anda verebilir meleğini. gerekirse tedaviyle ama gelecek melekleriniz ben inanıyorum Allah yardımcın olsun.

tatlışkom benim yaa içine doğmuş bak geldim sonunda merakta koymak istemezdim nolur bırakma sınıftaa 🙂ama çarşıda da işlerim vardı. bu arada benim de kardeşlerim ikiz🙂)))) ay öyle bşy olursa hayırlısı tabi ama evde 3 çocuk düşünemiyom🙂

canım biraz daha büyüsün oy oy yerim ben onu öyle söylersin ben de ilk başta bitek yakınlarıma dicem çevreye sonra..

canım maşalah dörtte biri bitmiş, annelik böyle işte Allah tamamına erdirsin. aminnnnn canım ben de bugün öğrendim hamişliğimi🙂) allah herkese versin.

çitosum benim canım Allah inş bu ayki emeklerini boşa çıkarmaz sitedeki en hakedenlerdensin tatlım, olumsuz düşünme nolur, bebişin inş süpriz yapar sana🙂

tuna ablam ikiz hamişmisin ayyyyyyyyyyyy cok sevindim yaaaaaaa allahtan 1 tane istendin sana verdi 2 tane oh yandan oyna oh oh ayy cok sevindim

tatlım benim tşk ederimmmmmm🙂) ikiz değil kız şimdiden belli olur mu hiç🙂 kardeşlerim ikiz dedim, ben ablayım 3 kardeşiz onu demiştim. ne güzel cimcime bi kız dilemişsin bana🙂 hayırlısı sağlıklı olsun da. bana bak sen de kan testi yaptırsana üstüne görme falalndır belki, hadi birlikte sevinelim dualarım seninle. arada gel de göreyim seni🙂) özletme...

Son düzenleme:
çatlağım sen buaralar biraz başka alamledesin oyzden fazla anlamaamışşsın olanları 1.si çatlağım tuna ve mavişbebekistiyor hamile ikiside bugün haber verdiler bize okumadın heralde neyse ikiz olduğuda anlaşılmaz zaten daha yeni hamiş olduklarını söylediler ikiz konusu başka geçen yazıları okusaydın anlardın canısı😀 ve gelelim sana ümitlendirmek istemem ama hem erken olmuşsun hemde kahverengi akıntım var diyosun belkide üstüne görüyosun sen kan tesi yaptır yarın kesin olsun idrarda da yapabilirsin eğer üstüne görüyosan idrarda çıkar zaten ama kesin olsun sen kan testi yaptır bizede haber ver buarada çatlağım eşin nededii bu duruma rengli olduğunu öğrenince ne tepki verdi canım ? sabret olurmu güzelim sende hamiş olacaksın innnşşşş dualarım sizinleee

simeli ve mavi kedi hadi bakalım kızlar iyi çalışsın da gelsin bebekler🙂

ablacımm ya bu konularda daha çok tecrübesizim meraklanıyorumm yumurta takibini nasıll yaptırıyorsunuzzzz 🙂
tatlım adetin12-14 ve 21. günleri gidiyosun çatlamış mı diye bakıyolar benimki 14 te yumurtladım🙂)) 16 da çatlamıştı o aralar sıkı çalışcan hadi bkalım darısı size..