kıs anam tuna daha gelmedi mi??oyyy okuyom okuyom böle heycanlanıyom heee.Bi yandan bişiler atştıyorum sanki film izliyom da heyecanlanıyom gibi.Oyy tunaaaa ikiz doğur hemiii.Herkes bana diyo benimde ikiz kardeşim var o yüzden ama sen doğur emiii.Kız saat 4 e mi kalrmş ara öğren şu testini??Çatladk burda.Hadi yaaaa yok mu daha hamiş olan .Kıs yasiiiiii hadi kalk git sende bi test falan yaptır valla ben acaip heyecanlanıyorum yaaa.Orjim senden de bi daha böle şeyler duyarsam gelip böle bi güzel dövecem seni.Umarım yazdklarıımı okmşsndr.Abla dayağı yedin mi bakem sen??Biz senn ablalarnsak eğer sözümüzü de dinle isyan edici sözler sarfetme bi daha emi kuzum??Kızlar hepinizi var yazdm ama çitosum yne yok yine yok bu kız devamszlıktan kalıcak anam
..Bak laloşum da gelmiş
sana sözlü notu 100 verdim geçicen sınıfı hadi bakem
.Tunaaaa kıs seni de bırakıcam sınıfta yine yoksn.Nese hadi hamişlğne veriyom kanaatten geçirdim seni de
..Ahhh çitos ahhh kocişine kaçıp duruyo..Hadi tuna hadi tuna hadiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
..Oyyy gülelim barim hayat başka türl geçmiyoo .Kıs ben mersin'e gittiğimde acaba gözlerinz arar mı ki beni??1 hafta falan yokum hanim
🙂🙂🙂Yoklamayı Çitos'a devretcem ama kendi gelmiyo ki takip etsn
.neyse o zaman düşünürz bakem