salkım Yeni Üye Üye 7 Şubat 2011 #451 çölmeleği' Alıntı: benim bu aralar yumurtlama dönemim ama çok hastayım ateşler içinde yatıyorum🙁 bu ay yine yok herald neyse🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun tatlım sıkma canını senin saglıgın önemli gelcek ay çalışırsın sende.🙂))
çölmeleği' Alıntı: benim bu aralar yumurtlama dönemim ama çok hastayım ateşler içinde yatıyorum🙁 bu ay yine yok herald neyse🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun tatlım sıkma canını senin saglıgın önemli gelcek ay çalışırsın sende.🙂))
elçin&su Hamiş Melek 7 Şubat 2011 #452 hazirancım canını sıkma önümüzdeki aya inşallah hamiş kalırsın tatlım çölmeleği geçmiş olsun arkadaşım sağlığın daha önemli... canım melek arkadaşlarım nerelerdesiniz?hadi muhabbet edek🙂🙂
hazirancım canını sıkma önümüzdeki aya inşallah hamiş kalırsın tatlım çölmeleği geçmiş olsun arkadaşım sağlığın daha önemli... canım melek arkadaşlarım nerelerdesiniz?hadi muhabbet edek🙂🙂
G gullu_23 Forum Okuru 7 Şubat 2011 #453 elçin&su' Alıntı: MERHABA ARKADAŞLAR KOCAMAN BİR SENEYİ GERİDE BIRAKTIK BENİM BU SENEDEN TEK DİLEĞİM HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR BEBEK ....BAKALIM NE ZAMAN GELECEK? HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM VE YENİ YILDA BURADA BULUŞMAK DİLEĞİYLE Genişletmek için tıkla ... mrb canım ben de bebeğim olsun istiyorum
elçin&su' Alıntı: MERHABA ARKADAŞLAR KOCAMAN BİR SENEYİ GERİDE BIRAKTIK BENİM BU SENEDEN TEK DİLEĞİM HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR BEBEK ....BAKALIM NE ZAMAN GELECEK? HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM VE YENİ YILDA BURADA BULUŞMAK DİLEĞİYLE Genişletmek için tıkla ... mrb canım ben de bebeğim olsun istiyorum
G gullu_23 Forum Okuru 7 Şubat 2011 #454 elçin&su' Alıntı: hazirancım canını sıkma önümüzdeki aya inşallah hamiş kalırsın tatlım çölmeleği geçmiş olsun arkadaşım sağlığın daha önemli... canım melek arkadaşlarım nerelerdesiniz?hadi muhabbet edek🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... slmlar arkadaşlar ben yeniyim buralarda ban yardımcı olurmusunuz
elçin&su' Alıntı: hazirancım canını sıkma önümüzdeki aya inşallah hamiş kalırsın tatlım çölmeleği geçmiş olsun arkadaşım sağlığın daha önemli... canım melek arkadaşlarım nerelerdesiniz?hadi muhabbet edek🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... slmlar arkadaşlar ben yeniyim buralarda ban yardımcı olurmusunuz
elçin&su Hamiş Melek 7 Şubat 2011 #457 bu arada sen de istemediğin adet tarihini de yazarsan seni de listeye ekleyebilirim Son düzenleme: 7 Şubat 2011
elçin&su Hamiş Melek 7 Şubat 2011 #458 gullu_23' Alıntı: mrb canım ben de bebeğim olsun istiyorum Genişletmek için tıkla ... inşallah canım en kısa zamanda rabbim gönlüne göre versin tatlım🙂🙂🙂
gullu_23' Alıntı: mrb canım ben de bebeğim olsun istiyorum Genişletmek için tıkla ... inşallah canım en kısa zamanda rabbim gönlüne göre versin tatlım🙂🙂🙂
Ç çölmeleği Hamiş Melek 7 Şubat 2011 #459 salkım' Alıntı: Geçmiş olsun tatlım sıkma canını senin saglıgın önemli gelcek ay çalışırsın sende.🙂)) Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ne yapalım artık🙂
salkım' Alıntı: Geçmiş olsun tatlım sıkma canını senin saglıgın önemli gelcek ay çalışırsın sende.🙂)) Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ne yapalım artık🙂