Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sagul ablam küsmüyom isyan edmiyom hayrıma oldugunu biliyom ablam benim üzülmüyom sizleri cok seviyom hepinizden allah binlercekez razı olsun rabbim mevlam bebelerinizi tez zamnda yollasın

duygulandım cok iiyim ablam benim merak etmeyin adetim 1.5 sürdü sırtım agrıyorda şuan kahvrengi akıntım var isyan etmek bizlere yakışmaz ablam dua ediyom zaten rabbim hayırlısı versin ama iyiki varsınız tesellileriniz için cok tşkler allah binlercekez razı olsun mevlam büyük kısmet nezamansa ozaman sizleri üzmek istememm şükür olsun beterin beteri var ablam 🙁 sizleri seven kara böceginiz

sonunda şu listenin sonuna geldim nihayet bir an yolumu kaybettim die coq korktum
arkadaşlar hepinize öncelikle destekleriniz için cok tşkler şuan pek vaktim yok ayrı ayrı yazamıyom ama hepinize ve hepinize cok tşkler burda nekadar sevildigimi merak edildigimi herkez birbiri için caba nasıl harcadıgını gördüm ve görüyom sizler bana en büyük desteklersiniz biliom inanıyom herkez dua ediyor bende sizlere cok dua ediyom 17 regl oldum bugün az bişi gelior ve kahverengi normal edetim gibi geldi kanamm ama şuan kesildi kahverengi oldu normalde 3 sürerdi ve sonrasında kahverengi gelirdi gögüslerin halen cok belirgin ve damarlarım görünüyor sırtımda agrıyor rabbimden umut kesilmez biliom herşey onun bir ol demesine bakıyor isyan etmiyom sakın yanlış anlamayın beni ben olmadım olmayanlara olsun die bana veme onlara ver dedim citosum tuna ablam defne geveze semile ayşegül ablam lalezar mavi kedi burcem sinem tugra ablam biberon melodim sheker şeyim ve cok cok cok niceleri sayamadıgım herkez hepinizden allah binlercekez razı olsun ben cok duygulandım şuan rabbim kucaklarınızı tez zamanda doldurur ben rüyamda yan komşumun hamiş oldugunu gördüm ve bugün uzun bir süreden sonra onu gördüm sordum evet 1.5 aylık hamileymiş okadar cok sevindimki sanki kendi haberimi aldım ve bi okadarda kıskandım ama umutsuzluga kapılmadım rabbim banada vercek dedim biliom rabbim hz meryeme nasip ettigi gibi bizlerede nasip eylesin mevlam yanımızda sabrın ödülünü verecek biliyom ve buna can ve gönülden inanaıyom sizler benim ailem oldunuz inanın arkadaşlar bakalım regl böle devam ederse dr gidecem sizlere haber veririm sakın merakta kalmayın TUNA ABLAM SANA GELİNCE İNAN BEBEN TUTUNMUŞTUR İÇİME ÖLE DOGUYOR VE RABBİM BÖLE CİMCİME BİTANE BEBEK VERİR KIZ SANA amin tüm tüm tüm ama tüm isteyenlere verir rabbim sakın dualarınızı eksik etmeyin cok ihtiyacım var dualarınıza sheker sana gelince inan sana ayrı bir hayranım ben seni cok seviyom inan gülecek durumum yoktu güldürdün beni sizleri cokkkkkkk seviyorum unutmayın rabbim avuclarımızı gönüllerimizi dualarımızı boş komasın amin cok yazdım
roman yazmadım ama sizleri seven KARA BÖCEK