ewtt aynen öle oldu zaten kızlarada yazdım adet olucam galiba diye şimdi bileadet olucakmış gibi ağrılarım var oluyo öle zaten çoğunluk la yeni hamilelerde oluyo meraklanmayın hamile olanlardada adet sancısı oluyo.
anacım sen 9 ay o bebeği karnında nasıl tutacan merak ediyorum 🙂 dur bi sakin ol aaaaaaa zaman geçsin ama hayırlı haberle inşallh 🙂 canııımmm kendine eziyet ediyon valla kendine yapma benide telaşa veriyon bir bakıyom hızlı hızlı iş yapıyorum seni okudukca 🙂 kızma sakın bana takılıyorum sana çok şekersin benim gençliğime benziyosun aynı 🙂
anacım sen 9 ay o bebeği karnında nasıl tutacan merak ediyorum 🙂 dur bi sakin ol aaaaaaa zaman geçsin ama hayırlı haberle inşallh 🙂 canııımmm kendine eziyet ediyon valla kendine yapma benide telaşa veriyon bir bakıyom hızlı hızlı iş yapıyorum seni okudukca 🙂 kızma sakın bana takılıyorum sana çok şekersin benim gençliğime benziyosun aynı 🙂
olurmu sende benim ablamsın abla ya sen beni aydınlat bişi de için rahatlasın biraz yaaaaaaaaa bi umut ya bir umut he 9 ay nasıl tutuacam bende bilmiyom