Canım kendini üzme lütfen Allah her şeyin evladında hayırlısını versin inşallah rabbim sana sabır versin bu ay olmassa öbür ay olur ne olur üzme kendini olurmu
burçemm´isimli üyeden Alıntı
burası benimm içinn bi teselli olduu sizler sayesinde iki çift laff ediyorumm 🙂yaşadiğim yerde derdimi içimi dökeceğimm hiçkimse yokk işte tesadüfenn burayii buldumm şimdi huzurluyummm artıkk gece rüyalarima giriyorsunuzzzzz...🙂):🙂
ay canım kıyamm allah bebişinide verir inşallah hepimiz cümlemize verir ve huzurlu oluruzzzzzz
kıyamam sana bitanem benim sen kaç yaşındaydın sakıncası yoksa yazarmısın şimdi benim oğlumda uzak ellerde sen öyle diyince içim acıdı senide yavrum gibi hissettim 🙂 oğlum 21 yaşında asker 🙂
Slm kızlar, geçmişe hiç bakmadım, yeni hamiş varmı, yada umudu olan, yadaaaaa test yapıp hayal kırıklığı yaşan vs vs vs anlatın anlatın hadi çabuk vaktim çok az 🙂
benim umudum var abla sırtım agrıyor ve gösümde damrlarım böle belli oluyor ve gögüs uclarına dogru inmiş 3 bölünmüş ama korkuyom sadece hayal kırıklıgına ugrarım die bilmiyom artık sırtımda agrıyor gazımda var ayaklarımda arada agrıyor bilemiyom hamişler aydınlatsınlar beni ne olur 4 kaldı ya 19 olacam yada 20 sinde
ah ahhh kıyamam sana bak annen yaşındayım içimde öyle demişti zaten ne derdin ne sıkıntın varsa yaz bitanem ben ve arkadaşlarım seve seve yardımcı oluruz kendine iyi bak canımsın 🙂