Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bişey degil melegim ne işin çabaladıgımızı görmüş olduk.benim de bebek istegim 5 kat daha artdı dogrusu. sizler için her şeyi yaoarım ben meleklerim....

ingiletere 6 aylık hamileyken bebeğinin kalp atışlarının durduğunu söyleyerek kürtaj hapı verdiği Sofia Taylor, zehirlenme riskine rağmen ilacı yutmadı.doktorHapı almadan sekiz gün geçiren Taylor, daha sonra doktora gittiğinde bebeğinin yaşadığını öğrendi. Bella Mae adını verdiği kızını sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren Sofia Taylor, “Doktorlar bebeğimin anne karnında öldüğünü söylese de tüm kalbimle onun yaşadığına emindim. Önsezilerime güvenerek hapları çöpa attım. Doktorların sözünü dinleyip hapı yutsaydım bebeğim 4 saat içinde ölecekti” dedi.

Son düzenleme:
ya size bişe söleyeceğim,eğer akıntınz koyu kıvamlı iste böle su gibi değilse gerçekten bi belirti sayılabilir.Ben de yaşadm tatlı cadım da yaşamış.Bide nolur hayırlısı için dua edin.Rabbim herkese nasip etsn isteyen herkese ama dua ederken dikkatli etmek lazım.Yani diceğim o ki duanızı nolur dikkatli edin.Rabbim versn ama hayırlısını versn deyin.ALLAH korusun MEVLAM verir ama ALLAH muhafaza bnmki gibi kısa sürer heyecanınız.Yani nolur sağlılklı sıhatli olsun deyin,tamamına erdir RABBİM kucağımıza ver diyin.Bunu sölüyorum dye bana da kızmayın vallahi de billahi de sizi düşündğüm için sölüyoruym..Bende dua ediyorum MEVLAM versn hamiş olalım,sağlıkı sıhatli ve hayırlısıyla versn.Öpüyorum hepinizi.Bu arada adet olucakmş gibi sökmüomş gibi sancılarnz da olabilir ben çok yaşamştm.Adaet olucam zannettm.Mevlam yüzünüz sağlıkla sıhatle güldrsün meleklerim hepinizi seviyorum.

ay ay ay hamiş olmuş ya burda yeni hamişimiz taze hamişimiz kutlu mutlu olsun canım gözün aydın allahım tüm isteyenlere versin inş. çok sevinndim adına valla çok güzel bir duygu... buarada
defnecim bana soru sormuşsun canım eşimde bişey kullancakmı diye bizde eşim hiç bişey kullanmadı canım haberin olsun sadece ben hayıt tohumuyla arı sütünü kullanmıştım canm buarada
beklenen bebişim üzülme mutlaka bir gün olacak
tunacım duaların ne güzel öyle allahım sanada yaşatsın 2. defa bu güzel duyguyu
çatlağım inş hamişsindir bu belirtiler inş seni yanıltmaz 😀
çitosum inş seninde meleğin gelecek yakında umutlarını kaybetme canım çalışmalara devamm sizi seviyorum kızlr iyiki varsınız şimdi size ve kendime 😀 ve tüm isteyenlere dua etme zmanı geldi öğlen geçmeden namazlarımızı kılalım değilmi ama 😀 öpüldünüz kızlar hoşçakalın

canım çok güzel bir paylaşım valla çok kötü oldum okuyunca ve iyiki yutmamış o hapı canım ya allah dünyaya getirmek isterse geliyo işte meleklerimiz eğer izin vermesse yine takdir allahtan sekerinde dediği gibi hayırlısı oolsuunnnn.....