Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydım meleklerim. HAYIRLI SAGLIKLI BOL HAMİŞLİ BEREKETLİ GÜMLER DİLERİM HEPİNİZE.
selin cimmm gözün aydınn yuppiii :ohh::ohh::ohh:hadi bakem darısı hepimize olsun ayy çok sevindirik oldum ya selin aklımdaydı tuna kaldı oda aynı haberi vercek arkasından orjinal yasemin hadi bakem hadi bakem az kaldı sizin kadar heycanlıyım
İNŞALLAH ÇİTOSUM.ben çok istiyorum galiba bu ayda yedeklerdeyiz

ben izmirdeyim memurum yaşım 33 4 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik yaşadım çocuğum yok sorunda yok güya...neyse bu ay aşılama yaptırdım bugün 7.gün yarın doktor kontrolüm var yarın ne diyecek çok merak ediyorum bukadar işte
canım kimyasal gebelik nedeir fransızımda o konuda.

selam kızlar nasılsınız?kızlar ben tedavıyle hamıle kalmadım sormussunuz cevap vereyım ılk evlendıgımde 6 ay dogum kontrol hapı kullanmıstım bıraktım hapı 4 ay sonra hamıle kaldım daha dogrusu kımyasal gebelık yasadım ve kendılıgnden düstu kurtajsız yanı sonrasındada bır seneye yakın korunmadım ve gecen mayıs ayında hamıle kaldım....kendıgılınden oldu yanı dogal yollardan🙂bırde ben calıısyordum cok streslıydı ısım ısten cıktım ıkıncı ayımda geldı melegım...oyuzden dıyorum beynınız rahat olsun yeter.....ılk zamanlar her regl tarıhım geldıgınde bende heyecanla belırtı arardım ama olmazdı ve cok uzulurdum sızlerı cok ıyı anlıyorum ama gelecek ogunler sızler ıcınde sızler sabırla bekleyın yeter...
ah canım hiç atamıyorum ki beynimden hep hep hep aklımda

kızlarr yardımcı olacaksa bende belırtılerımı yazayım szılere...benım regl döngum 28 gunde bırdı......
hıc sekmezdı yanı gecıkmem olmazdı....bır gun gecktı hava degımıdır dedım umursamadım cunku bahar ayındaydık sonra ıkıncı gun oldu suphelendım ve kremsı akıntım vardı regl agrısı gıbı belım kasıklarım agrımıstı ama en belırgını bu kremsı akıntıydı ve katıydı yanı normlade sulu olurdu regl oncesı akıntım....ücüncü gun test yapmıstım ıkı cızgı belırınce sok olmstum sonrada kan testı ve doktora gııtıım ultrasonda 5 haftalık hamıle oldugum cıkmıstı....belrtılre takılmayın cunku regl belırtılerıne coook benzıyor....kendınız takıp edın akıntınıza falan karsılastırın onceı halınzle ona gore bekleyın derım.....
anlasılan bu belirtilere göre bende bişey yok yooooook

çitosum sana bişey soracagım senin kafanı agrıtmazsam. eger hayıtiyi sen yumurtlama dönemiyle adetin olacagı zamana kadar ki süreçde içiyormuydun tekrar kusura bakmaaaa

kızlar yaa bilgisi olan bana yazsın lütfen ben bu ay regl olmayınca doktora gittim farlutal vermişdi reglim normalde en fazla 5 gün sürer ama 3 nisanda regli oldum ve iki 3 gündür leke gibi reglim oluyor anlamadm ilaçtanmı acaba bilemedim

arkadaşlar merhaba
dün benim sonuç belli oldu tutmamış ağlayıp durdum biara bayılcağımı sandım sanki varmış gibi geliyor hala
canım ya kıyamam sana , ğözlerine. sen bize daha lazımsın bitanem moralini bozma o kadar. ben üzülmemek için test yapmak bile istemiyorum artık her şeyi olagan akışına bırakıcagım.sen bizim canımızsın. her sey rabbimden biz ne kadar kendimizi yorsakda üzsekde yüce rabbim onun zamanını biliyor. sil gözyaşlarını gelirsem bacaklarını kırarım baaaaaaak:kiss::kiss::kiss::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:

kızlar yaa bilgisi olan bana yazsın lütfen ben bu ay regl olmayınca doktora gittim farlutal vermişdi reglim normalde en fazla 5 gün sürer ama 3 nisanda regli oldum ve iki 3 gündür leke gibi reglim oluyor anlamadm ilaçtanmı acaba bilemedim
canım 2 ay önce bende adetim problemler yaşadım.doktor banada farlutal veddi hap bittikten 3 4 gün sonra adet gördüm.ama benimde normalden az olmuştu.neden dir bende anlamamıştım.ama geçen ay normal adet gördüm.az olunca aspirin aldım belki faydası olur diye ama olmadı

slllmm kızlar gününüz dününüzden iyi geçsin🙂 ay ben çok iyi değilim ya kapmışım şifayı, boğaz ağrısı, hapşırık, burun akıntısı herşey var ilaç da içemiyorum yaa🙁 bu arada dün gece rüyamda annem benim için fal baktırmış, falcı da demiş ki onun tombiş bir bebeği olacak🙂 ayy ne hikmetse rüyalarımıza bile giriyor hayırlısı olsun inş.

Bak sen tuna ya bak baaaak.Çalşma vakti geldi demiyo da uykum geldi diyooooo seni gidi seniiiiiiiii. Kolay gelsn tatlm hahaha hahaha hahaha
tatlım gün aşırı yapıyoz ya dün ara verdiğimiz gündü, yoksa çalışmam mı? aa görev bu ayol🙂) aksatılır mı hiç🙂)

Kızlar idmandan çıktım hahahahaha hoş maçta kupayı alacağım söylenemez ( yumurta olmayınca ) bu arada fark ettimki felaket göbek yapmışım aman geçen ay bebek olayına kendimi kaptırınca iş güç yapmadım yiyip içmekten göbek yapmışım ..Sanırım bu ay yumurtam geç olcak 😀

esin ben senin o mercimeğini yerim kıs MAŞALLAH BAREK ALLAH tunanın dediği gibi biraz büyüsün nasıl mutlu olacaksın nerdenmi biliyorum kardeşimin bebeğinden yeğenim evin ilk bebeği ..Kalp atışını duyunca ağladım tekmelemeye başlayınca gelinin karnını öptüm çok güzel bir duygu esincim rabbim bütün hamişlere yavrularını kucağına almayı nasip etsin..

Shekerimm seninde öteki ay yolunu gözliycem :kiss:duam hepiniz için🙂
Orjimmm canım hayırlısı olsun umarım hamişsindir bebeğimmm😉
Tunacımm az kaldı sana geri sayım başladı Rabbim emekelrini boş çıkarmasın hepinize dua ediyorum ama regli yakın olanlarada özel dua ediyom yalan yok
canım çitosum yaa sağol güzel dileklerine, insanın kendisini düşünen birileri olduğunu bilmek gerçekten güzel, duaların için Allah razı olsun, sen de belki de farkında olmadan bebişe hazırlık yapıyosundur bırak serbest kalsın göbişin yaa🙂)

AYYYYYYYYYYYYY ayyyyyyyyyyyyyyy meloşlarım nerelerdesiniz uyuyorlar meleklerim benim tuana ablam inşallah şuan bebeişin göbüşüne yerleşmiştir içime dogduu abla saen vallahi hamiş olacaksın baq görrr

oyyy annem oyyy bi an aklıma geldin tuana ablam sheker_shey bitanem benim seninde bu ilk çalışmada bebeişin göbüşüne yerleşecek ikinizde şuan aklıma geldiniz başka gelen yok inanın ilk tuna abla geldi çitosunmda bu ay degil diger ayda degil haziranda hamiş olacak öle geciyor içimden

birazdan namaz kılacam tüm melekler mekanı hamiş kalmak isteyenlerin hepsine dua edecemm sizleri cok seven orjinal-catlaqınızz
kızzz canımm benim ne güzel diyon sen öylee🙂 hislerin doğru çıkar mı? sanki bana da öyleyim gibi geliyor ama ben aynısını senin için de düşünüyorum. Allah inş yollamıştır meleklerimizi, duaların için Allah razı olsun tatlım. uyku mu tutmadı canım o saatte burdaymışsın? çalışmaları bıraktın mı yoksa?

arkadaşlar merhaba
dün benim sonuç belli oldu tutmamış ağlayıp durdum biara bayılcağımı sandım sanki varmış gibi geliyor hala
mrb canım hayırlısı olsun, inş önümüzdeki ay hamiş kalırsın, bu kadar üzme kendini, pozitif düşünürsen pozitif sonuçlar alırsın inş.

bu arada Aussie-Angel ve tatlı cadım'a dilekleri ve verdikleri bilgiler için tşk ederim, Allah bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin, darısı hepimize...

Son düzenleme:
Geri