Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hazan 11 nerdesin sen hamişlik nasıl bakalım bizi unuttun sanmıştım
Yok canım unutmadım unuturmuyum hiç herkesi takip ediyorum hamişlik haberlerini dört gözle bekliyorum 🙂 ama liste süper gidiyor 41 kere maşallahh benim hamilelik çooook zor geçiyor 24 saat midem bulanıyor herşeyden öööggghhhh 🙁 ama yine de razıyım inşallahh geçecek bebişim sağlıklı olsunda annelik böyle bişey herhalde 🙂 darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallahhh seninde bebişin gelmiştir artıkkkk 🙂

esincimmm hamişim nasılsn??ne kadarlık oldnz bakem ?bebişe iii bak emi..Daha önce de söledim yoksam bozuşuruz :sinir: seviyom ikinizi de :kiss:

iiiyiz canım nasıl olalım işte yorgun geçiyo bel ağrısı ve kasık ağrılarım çok yoğun bide sürekli ayakta kalıyorum sonuçta eğilip kalkmaktan yoruluyorum akşam 9 olmadan uyuya kalıyorum evde ... anlayacağın yoğun geçiyo canım... dediğin gibi bu durum ancak ve ancak yaşanarak öğrenen bir durum bu hamilelik. bizde senii seviyoruz vallahi😀 6. HAFTADAYIZ İŞTE teyzoşu çok öptk seni dua ettik sizlere şimdi bol bol ALLAHIM İNŞ KABUL EDERDE MUTLU EDER SİZLERİDE HEPİMİZİDE ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KİMSEYİ YOLLARDA BIRAKMASIN İNŞŞ..

Son düzenleme:
iiiyiz canım nasıl olalım işte yorgun geçiyo bel ağrısı ve kasık ağrılarım çok yoğun bide sürekli ayakta kalıyorum sonuçta eğilip kalkmaktan yoruluyorum akşam 9 olmadan uyuya kalıyorum evde ... anlayacağın yoğun geçiyo canım... dediğin gibi bu durum ancak ve ancak yaşanarak öğrenen bir durum bu hamilelik. bizde senii seviyoruz vallahi😀 6. HAFTADAYIZ İŞTE teyzoşu çok öptk seni dua ettik sizlere şimdi bol bol ALLAHIM İNŞ KABUL EDERDE MUTLU EDER SİZLERİDE HEPİMİZİDE ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KİMSEYİ YOLLARDA BIRAKMASIN İNŞŞ..
Rabibm güç ve kolaylık versn esincim.Mevlama emanet olun siz de :kiss: :kiss: ne kadarlıksnz şimdi??

kızlar tahlil sonucunu aldım dr daha çok küçük ultrasonda o yüzden görülmedi dedi 4 haftacıkmış.ama inanın bana diğer gebeliklerim hiç böle olmadı çok uykum geliyo midemde yanma var ben üşüttüm sanıyodum meğer bundanmış haftaya gidicem belki görünürmüş pekte nazlılar hem isteyince gelmiyolar gelincede saklanıyo bu bebişler ama sağsalim bi doğsun onu abisinin eline bırakıcam görür o.

Yok canım unutmadım unuturmuyum hiç herkesi takip ediyorum hamişlik haberlerini dört gözle bekliyorum 🙂 ama liste süper gidiyor 41 kere maşallahh benim hamilelik çooook zor geçiyor 24 saat midem bulanıyor herşeyden öööggghhhh 🙁 ama yine de razıyım inşallahh geçecek bebişim sağlıklı olsunda annelik böyle bişey herhalde 🙂 darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallahhh seninde bebişin gelmiştir artıkkkk 🙂
amin canım tabii önce hayırlısını isteyelim.ben senin hamileliğin her anını burada paylaş ki bizde bunlardan faydalanalım kendine dikkat et canim sen bizim melegimizsin

Yaseminnn senin 3 gün geçmiş daha test yapmadın mı?
9 da çok hastaydım ateşim 38 oldu doktor ilaç yazarken adet günümdeyim deyince gebelik test yaotı. negatif ama hala adet olmadım hayırlısı bakalım.

amiiin canım.sizlerin duaları bizlerle oldugu sürece bizimde hamiş olmamız yakındır öptüm meleklerim göbeçiklerindekileri .:öptüm:

ah canım sağolasın eksik olma🙂 Allah hepimizin gönlüne göre versin, ikiz isteyene ikiz, beşiz isteyene beşiz, kız isteyene kız, oğlan isteyene oğul....🙂)))
ay canım kız oglan fark etmez benim için saglıklı olsunda

3 nisanda başladı ogün bitmişdi ilaç şuan leke şeklinde geliyor
canım istersen bi dktra çık

Geri