yasemin ne güzel resimler bunlar🙂 şu 8. yi çok beğendim, surata bak yaa🙂) gerçekten Allahın kadınlara verdiği bir mucize bu.. ay iyice özeniyor insan bakınca, Allah tüm isteyenlere bu bebeklerden versin🙂 paylaşım için tşkler..
baharım inş sende de bir sorun yoktur da herşey yolundadır, en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim.
ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...
🙂
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂
Aman nazar değmesin 1.salkım.......................şubat
2.tuvanna....................şubat
3.AuSSie-AnGel...........şubat
4.esinerkan..........mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt. süpriz oldu🙂 5.burju........................mart
6.sarı gelin.................mart
7.çölmeleği................nisan
Mardin/Midyat 19 8.sen-lin12121212.........nisan
9.sevde7.................nisan
10.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂 :salıncak: 1.pnr79..............19-20 şubat ???Ses yok huu??? 2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???
3.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂
4.yaseminnnnnnn........9 nisanKütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂
5.bembeyaz..................11nisanKonya 26 Memur Hamiş adayı 🙂
6.aymelek............13 nisanErzurum 25 Hemşire 7.mavişimbebekistiyor..........14 nisanİstanbul 41 Gayrımenkul danış. 8.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt. 9.ranagül......................16 nisan 10.pirenses...............?Afyon 26 Ev hanımı 11.berna24................18 nisan 12.orjinal-catlaq..............20 nisan 13.geveze.....................21 nisan 14.geweze............22 nisanAnkara 22 Üniv. öğrc. 15.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur 16.simeli....................? 17.denizzzz..........25 nisanMuğla/Fethiye 27 Muhasebe 18.kraliçearı...............26 nisan 19.lalezar....................27-30 nisanBalıkesir 39 Memur 20.çitos....................27 nisan 21.melodi_cn..............30 nisan-3 mayısİstanbul 25 Ev hanımı 22.mavikedi.................1 mayısEdirne 28 İngilizce öğrt. 23.koza....................2 mayıs Antalya 33 24.haziran13............2 mayısİstanbul 35 Mühendis 25.defne defne.................2 mayıs 26.baharrrımmm..............3 mayısArdahan Güzellik uzmanı 27.gülparem...............3 mayısAfyon 22 Üniv. öğrc. 28.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21 29.sea34...................7 mayısİstanbul 30.best_dream...........10 mayıs 31.beklenenbebiş..........11 mayıs 20 32.elçin&su................12 mayıs
sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...
arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler: elif_ecrin...................? sılam_nisa.................?
adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz... adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.
evet canım ya ben de ilk gördüğümde tüylerim ürperdi görür görmez doğrusu. hamile kalmaya daha çok can atmaya başladım.rabbim bizleri nede güzel yaratmış
ALLAHIMMMMMMM nasıl güzel şeyler bunlar??yasi soldan 3.üncü de bnmmmmm olsunnnn olur mu??anammmmm kıs hele bi olsun ALLAHN iznyle de valla çok güzel yaaa ne dicemi bilmiyorum.Saol cnm yaaa ii ki ekldin daha bi hevesldndirdin bizi.Çok çalışmalıyız çoooooooook🙂🙂
İİM CNM sen nasılsın.mavişbebik istiyır nasıl.hamişleri tebrik ediyorum.bılmıorum sanıırım bu ay stresli gectı ondan gecıktım yada kansızım die cunku hala tam bır kanama gerceklesmedı.hayırlısı.bu ay benım sızden ümidim var.cnm bu arada bnm kayseri yazan yri silermisin suan nerde olcam daha bellı degıl 🙂 memleket degısıklıgı olcak .
canımm yaa, ben biraz rahatsızım üşüttüm sanırım, o da iyi. çitos, o ve ben seni çok merak etmiştik. anlıyorum, memleket değişikliği umarım iyi gelir, yeni yerde yeni güzel haberler almanı dilerim, bizleri unutma arada gir mutlaka, dileklerin için tşk ederim🙂) 4 günüm kaldı heyecan yapııyyyoooorummm..