Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tunacım sen buay yumurtalık takibindemiydin?yani yumurtam çatlamış falan dedinde merakettim

evet canım oğlumda hiç böyle şeyler bilmezken, 2. bebek için geçen ay doktor takibinde başlamaya karar verdim. çok şükür kistim falan çıkmadı, uzun ara verdiğimiz için sanırım biraz uğraştıracak. yumurta takibi ile başladık, umarım ilk ve son olur. adetin 16. günü gittiğimde çatlamıştı, dün de progestoron hormonu için kan tahlili yapıldı yarın alıcam sonucu. Allahım inş hepimizi çok bekletmez biran önce gönderir meleklerimizi...

kızlar ben bugün gündüz giremem. oğluşum 23 nisanda efe olacakmış🙂)) ona giysi bakmaya falan çıkacağız, ay bi hevesli sormayın, bizim için de çok güzel bir duygu🙂 sonra da pazar ziyaretleri kayınvalidemler falan🙂 sanırım yine gece girerim hepinizi öpüyorum AEO...

Son düzenleme:
kıslaaaar hani yaaa hamiş yok muuuuuu nerdesnz hamişler??yaw bu bebişler varya bu bebişler amma nazlı çıktılar heee.Bu arada çitosum,kıs valla öle geliştirmişsin ki kendini ihtisas yapmş doktordan daha iiisin bacım heee
senle beraber olup tus'a girsek heralde kadın doğumdan boş bırakmayız bacım
..Zaten bnle bu yönde uğraşıyolar,doktor olan kocan ama maaşallah kadın doğumu da sen aldın götrdn diye
...Burda hava kapalı içim sıkılıyo yaaaaa.Çok giremiyorum kocişim evde yine gelirim

sen-lin12121212 Nickli Üyeden Alıntı
inş hamileyimdir.içimden öyle gelior.bir iki gün gecsın kan testi yapacam.haber veririm.senin hamilelik nasıl.bebişini gördünmü.kaç haftalık şimdi.ne zaman görülür ultrasyonda.saglıklı hamilelklerrr diliyorum sana

canımsın selinim inş hamişsindirde sende mutlu edersin bizi ... ben bebeşimi gördümm tabii ama fazla seçemedim 😀 keseyi gördük henüz daha çok küçük teyzesi😀 5. hafta bitti hayırlısı ile 6. haftanın içindeyiz bakaılm düzenli olarak doktora görünüyoruzz inş hep sağlıklı sıhatli devam edrr allahım her isteyene versin gönüllerimizi kırmasın bizi yollarda bırakmasın rabbim allahım sen herkesin yüzünü güldür aminnn

inşallah esincim bu içten güzel dualarının,dualarımızın karşılığını alıcaz.bebeğimiz bebeklerimiz olacak vede inşallah yolda kalmıcaz.aminnnn

şekerimmm siz böyle bilmiş olacaksınızki bizim sorularımız cevapsız kalmasın dimi ama🙂birbirimizden neleeer öğrenmedikki.evet çooook nazlılar ama unutmasınlarki birgün elbette gelicekler.işte ozaman çekicekleri var annelerinden.ben şahsıma çok eziyet etmeyi düşünüyorum böyle heryerini mıncıklayıp öpmeyi sımsıkı bağrıma ağlayıncaya kadar bastırmayı onu bunaltıcak kadar.napıyım bukadar bekletip hasret çektirmeseydi belki daha anlayışlı olur rahat bırakırdım.ama artık çoook geç kurtuluşu yok meleğimin annesi onu ham yapıcak🙂

walla ben tamam dıcem eruık 6 yaır yap yap nereye kadar 🙂