Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hakkaten hee kocişlerinz ne der??biraz kafamz dağılsn kızlar.Yazdıklarımızı,bu muhabbetleri kocalarmz görse tepkileri ne olur??yukarda yazdğımı okuyun ona göre cevap verin.Biraz uzaklaşalm stresten falan.Azıcık kafa dağıtalm valla..

benimki biliyo ne yapsın adamcağız gecelerce uyutmadığım oldu
acaba hamilemiyim şuramı ellesene şiş demi hayatım
sol kasığım ağrıyo sağ kasığımda batmadı oldu
diye diye 2 defa kan testi yaptırdık burda sizlerle yazışınca o biraz daha rahat
tabi onuda ihmal etmiyom
hala olurmu olcakmı allah eşlerimize sabır versin bence 10 gündür kombilizon defilesi yapıyom alışırsa yandımm

onların sitesinin ismini tuttum
sopaa
bölümlerden biride eşlerinin hamilelik belirtilerinden bıkanlar
,bi bölümündede tavuklarının yumurtlamasını sabırsızlıkla bekleyenlerr

selammlaaar kızlar 8.hamilemiz nerdee yokmu daha.kaç gündür giremedim oo dedim şimdi birsürü süpriz vardır ama henüz olmamış ama olacak inşallah.

galiba 8.hamiş benimmm.olmam gerekiyordu ve olmadım bugun .ben de adet günü sekmez.hamiş hissediyorum kendımı 1 haftadır öyle hissediyorummm.test yapar yapmaz haber veririiiiimmmmm.

inş.tutunur canım hyırlı habei weririsin bizde yedıklere dıkat et tontoş olma sonra 🙂

hahah
ha
h sen çok yaşa emi şeker kıs😀 beni gülmeler aldı yazamamıyorum yaaa valla iiymiş 😀 erkeklerin mekanı 😀 ayyy çok hoş ya valla gece gece komikmişsin bence başka bişey değil bu😀 buarada benim eşim biliyo buraya takıldığımı ilk başlarda bişey demiyodu ona bile okuduğum olmuştu hamiş kalanları söylüyordumda o fazla güvenmiyo sanal aleme aranızda ibnelik yapıpta erkek olanda vardır falan demişti ama zannetmiyorum ben olsada kaç yazar sonuçta dime😀 aklı olan erkek burda napsın. son zamanlarda artık kızmaya başladı hamişsin hala bil. başındasın diye hep okuyorum sizleri mutlaka cvp veriyorumya ondan 😀 bende dedim ala ala hamile olunca bırakayımmı arkadaşlarımı şimdi onlara dua etme zamanı dedim ... şu aralar onun yanında fazla giremiyorum ama yalnız olunca hemen fırlıyorum yanınıza ....
buarada inş hamişsindir selincim valla ii açıldık böle nisan ayında çok seviniyorumm ben 30 martta öğrenmiştim hamiş olduğumu o günden sonra tek tek patladık valla😀 hadi şimdi sıra diğer bekleyenlerde darısı tüm isteyenlere

ay sher_shey canım sen cok yaşa emi canım vallahi benim koca bilse beni dedigin gibi belimden sopayı eksik etmez hele görse bebekle ilgili konuştugumu amanın ama kötü bişi yapmıyozki sadece dileklerimizi paylaşıyoz onların sitesini düşünecek olsak bence yok düşünemiyom
ayyy yazamıyom
h

amin canım ama fazla belirtim yok bana kırmızı kart gibi görünüyorr 11 gün kaldı regl sadece arada gögüsümde agrı var ama okadar şiddetli degil sabah uyandıgımda hissettim bilmiyom artık rabbim hakkımıza hayırlısı