Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kız bacııı daha çalışmaya başlamadıkki:hhh: kısmetse yarın bu gün gündüz leke vardı şimdi yok bitti gibi her an her şey olabilir hahahaha valla halim yok olmassa çok sevinirim ay dökülüyom ohhhh mis ler gibi koktu öpücüğün bende seni öpim:kiss:
cnm çalşmları sabah erken saatlerde yapın.Spermle daha kaliteli oluyomş.Vlla kocişler sitem edicek artk çocuk çalşmaları da olmasa görüşemiycez dye hahaha hahaha hahaha

Anajım sabah valla yapamama:hhh:uykumla meşhurum ben ooo uyumak için kırk yalan söylüyom hahahaha huysuzlanırım debbelenir adamcığazı tepiklerim vallaha:hhh: iyisimi ben uykumu aldıktan sonra 😀

Ne kadar süre kullandığınla ve bünyenle alakalı. Bazılarında yumurta tembelliği yapıyor ama üç ayda normale dönüyor, hani tembellik derken yumurtlama oluyor ama 12-14 gün arası değil de 18 gün hatta 24 güne kadar kayıyor, hal böyle olunca 3 aylık bir adet düzensizliği de yaşanabiliyor. Ama hiç biri olmayabilir de. doktora takip ettir yumurtanı, ya da incir ye, yumurta kaliteni yükseltsin şekerim

kızlar hapı bırakdıkdan sonra ne kadar zaman sonra hamiş kalma olanagı yüksek oluyo teşklr

geçmiş olsun canım öncelikle allah şifa versin sonrada göbüşüne hayırlı saglıklı bir evlat nasip eylesin bende hepimize dua ediyorum sher_sheye lalezara çitosuma acıkcası herkeze istiyom mevlam nasip eder yeterki duanızı eksik etmeyin

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun valla aşırı yorgun ve huysuzum her yanım dökülüyor Umarım adet dönemi yaklaşanlardan güzel haberler alırız Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın çok öpüyorum hepinizi melodim canım Allah razı olsun kuzum Ettiğiniz duaları rabbim kabul eylesin inşallah hepinize ayrı ayrı dua ediyorum nicklernizle :kiss:

benimde yumrtlama dönemim bugün bitti cok aşırı yemek yiyorum agzım hiç durmuyor korkuyom dombili olmaktan gögüslerimde böle hafif cok hafif agrı hissi var göbegimide şişiremiyom şişirince dümdüz oluyor inşallah bebeişlerimiz tutunur hadi hakkımıza hayılırısı

Selam kızlar burayı lalezarcığımdan duymuştum. daha önce yazdım mı bilmiyorum valla hatırlayamıyorum. herkese merhabalar.
bebiş dileklerinizin en kısa sürede gerçekleşmesini dilerim, allah tez vakitte hepinizi sevindirir inşallah.
yeter ki moraliniz ve beyniniz süper olsun, ondan sonra bebişler gelecektir.
görüşmek üzere umutla kalın...

Geri