ya ne anlatayım kızlar 🙂 ya aslında ben her ay bekliyordum hamile kalmayı 5 aydır olmuyordu 🙂 her ay test yapıyorum çıkmıyor felan kötü oluyordum ben her eşime test al gelirken dediğimde ya yater maaşı testlere yatırdık diyordu ben biraz abarttım her ay 10 tane felan test yapıodum adetlerim düzensizdi bazen 9 bazen 10 bazen 18 güne kadar gecikiodu her ay ümitleniodum. her neyse bu ay doktor ilaç verdi artı bende farklı yöntemler denedim ve öle hamile kaldım 🙂 ben hamileliğimi öğrenmeden önce nette bi yazı okudum şey diodu hamilelikte dikkatli bi eş eşindeki değişiklikleri farkeder bunlar DAMARLARIN BELLİ VE YEŞİL olması diodu. o an baktım kendime özellikle göğüslerime damarlar yeşil. yoksa adetim daha 2 gün geçikmişti yani her zaman ki gibi yokta olabilirdi ama o çok dikkatimi çekti onun dışında ben ilk gebeliğimde de şunu farkettim adet öncesinin dışında farklı olarak hamileliğin ilk dönemlerinde sanki yumurtalığımda böle içerden ığıl ığıl bişi oluyormuş gibi hissettim ve ben kesin hamileyim dedim test yaptım ve çıktı... maşallah deyin 🙂