Kızlaaaaar ben geldm.Anam neler olmuş kıs biraz ayrıldm burdan..Canlarm meleklerim,doktora kontrole gittim 1 hafta olmştu kürtaj olalı dr hiç bi sıkıntım olmadğını (hamd olsun) 1ay korunmak için yeterli olabilecğini söledi.Bu ay adet göreym bakıcaz ALLAH izin verrse bakalm.RABBİM büyük o kadar rahatladm ki sadece 1 ay deyince.Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın.Haziranım 13'üm ümit kaybetmek YOKKKKK nolur hep pozitif düşünüp iyiyi çağırın.[/QUOçok sevindim güzelim negüzel hiçbirşeyin yokmuş.şu bir ayıda atlat hayırlısıyla allah gönlüne göre vericek eminimm🙂
İnşallah defnecim inşallah.Hamilelik haberimi aileme sölemeden mekanda paylaşmıştm burada kızlar bilirler.Beraber beklemiştim test sonucumu.Konu da açmştm oku istersen.Bkalım ikinci haykırışm ne zaman olucak hayırlısıyla
🙂🙂ne güzeldi valla kızlardan ALLAH razı olsn yalnz bırakmamşlardı beni.GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.Bekleyelim görelim bakalm.Bu ay adet dönemnde mersin'e gdebilirm annemle birlikte.Mekan değişikliği hamile kalmakta çok ii oluyomş sizinde aklnzda olsun.İlk hamişlğim de de mersin dönşmde hamiş olmştm.Sonu gelmedi ama olsun bu kez olucak inanıyorum yürekten.