korkma canımmm bebişin gelmiş sanaa ve değerlerin gitikçeee yükselcekk bebişini inş görürü iyice rahatlarsınn... evet bebişinii görene kadar için içini yiyecekk bizdee o he ycanları yaşadıkk sadeceeee iyi düşün iyi olsun canımmm bol bol bol dua ettttttt .. bu arada tebrik ediyorumm sağlıcakla al kucağına bebişiniiiii... alahım isteyen herkese versin bugün cumaaa dualarımız kabul olsun inş...arkadaşlar günaydın hcg kan değerim 5 haziranda 326 idi 7 haziranda 590 ml. bu artış normalmi? doktor önümüzdeki hafta içi bi gün bakacak vajinal ultrasonla onu görmek için sabırsızlanıyorum. Görmeden de inanamayacağım.. Hala korkular içimde benim korkum yüzünden eşim de hala inanamıyor. böyle hissetmemek için ne yapmalıyım açıkçası bişey olacak hayal kırıklığına uğrayacağım diye korkuyorum. Böyle hisseden oldu mu aranızda hiç? ne yaptınız o dönemlerde? belki sizlerin cevaplarıyla rahatlarım biraz
korkma canımmm bebişin gelmiş sanaa ve değerlerin gitikçeee yükselcekk bebişini inş görürü iyice rahatlarsınn... evet bebişinii görene kadar için içini yiyecekk bizdee o he ycanları yaşadıkk sadeceeee iyi düşün iyi olsun canımmm bol bol bol dua ettttttt .. bu arada tebrik ediyorumm sağlıcakla al kucağına bebişiniiiii... alahım isteyen herkese versin bugün cumaaa dualarımız kabul olsun inş...
canımm çok güzel heyecanlar bunlar hiç korkma inş allahın izniyle bebeğinin kalp atışını da duyacaksın sağlıkla kucağına aldığın günü de göreceksin🙂 insan görmeden inanamıyor ama sen de kendine dikkat et. aeo canım.saolasın ablacım allah razı olsun,inşallah bende o kuş gibi kanat çırpışları duyarım kucağıma alırım bebişimi tamam ablacım haftasını öğrenince yazarım, yüce allahım çok büyük sizlerin yazılarını okuyunca yavaş yavaş inanmaya başladım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. allaha emanet olun
canım geçmş olsun telaş yapma benm de ilk aylarda 3 kez kahverengi kanamam oldu yorgunluktan oluyordu bol sıvı al ve ayağını uzatıp dinlen inş sağlıkla bebeğine kavuşacaksın. bakalım çokk yakında cinsiyeti netleşir oyy maşallah ona🙂Yağmurcuğum tebrik ederim Allah tamamına erdirsin 🙂
Kızlar geçen hafta kanama yüzünden bizim eve yakın bir hastanede dr a gitmiştim şükür bebeğim iyiydi ama dinlenmem gerekiyordu, bebişin kız olma ihtimali yüksek demişti doktor ama bu hafta kontrole gittiğimde baya bir baktıktan ve mahçup oldukta sonra bize itiraf etti bu sefer erkek diye!! şimdi ikisine de kaptıramıyorum kendimi çünkü bu da yanlış olabilir diye düşünüyorum 🙁 gerçi elimizde baya net resimler var ama 🙂) neyse herkesin kuzusu sağlıklı olsunda kız erkek hepsi başımızın tacı 🙂)))
Yaaa doğum yapan arkadaşlara sormak istiyorum, gebeliğinide böyle kanamalar geçirip sağlıklı doğum yapan var mı?
canım hg ohh eskileri görmek ne güzel valla haklısın yalnızken çok zor inan ben de yalnızım anca sena kucağımdayken veya emzirirken giriyorum gündüz hiç uykumuz yok diş çıkarıcaz ama yeter ki sağlıklı olsunlar. maşallah ben senin oğlunu yerimm allah o zor günleri kimseye yaşatmasın. amiinn canım.kızlar selam çok uzun zamandır giremiyordum.Oğlumu büyütüyorum malum.Birde tek olduğum için ev işi çocuk koca derken vakit bulamadım.neler olmuş maşallah.yeni hamileleri tebrik ederim.doğum yapanlarında evlatları hayırlı olsun inşallah.Benim tosun minik doğdu ama şimdi 5 kilo oldu nerdeyse.Doktorumuz yaşıtlarını yakaladı çoktan dedi.Ay çok sevinçliyim.o kürdan bacaklar et doluyor artık çok şükür.Rabbim birdaha yaşatmasın.resimlere baktıkça ağlıyorum.Ne günlerdi.Yavrum ne zorluk çekti.Hayattaki ilk gününde annesinden ayırdılar.Ağzından hortumlar kolundan serum soktular.Nüfus kağıdı çıkartmak istediğimizde doktor ilk gün bekleyin bebeğinizin garantisini veremem demiş.Şimdi düşünüyorumda içim parçalanıyor.Anne kokusu ararken bin tane el değdi çocuğuma.Ay yine fena oldum.Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin.En önemlisi o.
aman da aman kimler gelmşş🙂 kızz bize dünür mü olcanız bekleriz canım ama kızımı çok isteyen var ona göre🙂) aman birkaç aydan bşy olmaz abla sayılmayız seve seve kabul ederiz🙂) sorma shekerim topik eskisi gibi değil ben de özlüyorum yeni arkadaşlar de geliyor ama fazla ilerlemiyor yine de listemizi tutuyorum gittiği yere kadar🙂 hamiş kalmak isteyenler doğurdu bile allah herkese nasip etsn inş. ohh afiyet olsun paşama maşallah tosun olmuş yaa allah sağlık versin. sen de boşver diyeti kız zaten iyisin🙂 canımm biz de seni kocaman öpüyoruz ok senamı şu an uyuyor kalkınca yerine sıkarım🙂 tunam da bugün anasınıfından mezun oldu teyzesi maşallah büyüdü erkeğim🙂 hadi kolay gelsin ee ben de genelde gece yapıyorum valla işleri gündüz uyumuyor senaa🙁 nplım annelik zor zanaat hadi öptüm kuşum bye.slm şekerciklerimmmmmmm hepinize muck muckvalla özlüyorum heee nerde o eski günler nasıl sohebt ederdik sabahlara kadarbnmki nöbette olurdu,meloşumun eşi gececi geveze kocişi yatırır gelirdi falan falanGamze abla da sabah gelir maaşallah topik ilerlemiş amma konuşmuşsunuz kızlar derdilaloşum net sağlam bağlandığı sürece kesiksiz nete girerdi falan filandaha bir çok şey işte)bayramlarda az mı paylaştık yalnızlığımızı??ben yalnız başıma kalır topiğe girerdim kimse yok🙁üzülürdüm snra bakardm kızlar gelmiş tek tek.Hatta hiç unutmam geçen sene ramazan bayramında baharımm'a inşallah sende hamiş olucaksın demiştim dua etmiştim şimdi minik sıpasını büyütüyorNyse duygulandım valabende büyütüyorum sıpamı işte çorbalar yapıyorum kuzuma meyveler yiyo elma hastası anası gibi ...Maaşallah tosun oldu yavrum 8.800 olduama nedense hala küçük geliyo gözüme..Kızları büyütün yavaş yavaş oğluma bakıcam ona göre şimdi sena'm var ona göz koydum ama o da ablası oğluşmn daha küçük bakmak lazım.Bu arada tam erkek anası olmuşum heee ..ALLAHIMMMMM Sılam'a da çitosum'a defnem'e gevezem'e aklma gelmeyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bu arada bnm 1 kilom kaldı 54 oldum onu da verirsem tamamdır.Gerçi diyeti bıraktm ama bu kez de iştahım gitti yemeye yemeye.Şimdi birşey yiyesim gelmiyo 1 kez acıkıyorum hemen doyuyorum yne gebelik öncesi gibi 49 olucam sanırım.Gerçi ben hayır demem aslnda ama artık anneym 49 çok az boyum 1.64 53 yeter bestcim en son sen yazmışn cnm seni de çok özledim bende yalnızm tek bakıyorum oğluşuma ev çocuk koca derken dediğin gibi zamn kalmıyo hiç birşeye ama kimseyi unutmadm hepinzii seviyorum gamze abla mavişimn tontiş yanaklarndan sık erkekimi de öp yerimeadam olmş da abi olmuş tunahadi gittim ben kocişe bıraktm sıpayı uyuyodu kontol edeym snra evi toplayacağm gece temzliğine bayılıyorum valla):
tamam canım ekliyorum inş uğur getirir de direk hamiş listesine geçersin🙂 aminn allah senin de kalbnden geçeni versn.Hoşbulduk tunaa cım sağol benim adet tarihim 25 mayıs ta oldum muhtemelen 23 ,24 haziran gibi olur inşaallah olmam benim de meleğim gelir Allahım isteyen herkese nasip eder inşaallah sağlıkla Allaha emanet
evet canım ya terkedilmiş kasaba gibi oldu burası🙁( bu arada seni de facedeki grubumuzda göremiyorum çıktın mı yoksa? senin de günün yaklaşıyor hadi allah kavuştursun.kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzz kimsecikler yokk .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?