canımm o an çıkmışım sanırım zaten en çok ikimiz giriyoz buraya🙂anam nerelerdesınız yawwww tunam burdamısın
canım tşkler oh maşallah büyüdünüz siz de iyice. inş sen de hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini🙂 öptümm.slm kızlar nasılsınız masallahhh bebıslerınız buyumusssler🙂 nekadarda guzeller🙂 masallahhh masallahh ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın inş sabredip bekleyın hamiş kalmak istiynler hpnz hmiş klcaksınız inş🙂 bzde 30 hftaya girdik çok sukur inş erken doğm fln olmazda hyrlısyla sglıkla alrm kucgma bnde bebegımı🙂cok opuyorum szleri
vayy kimler gelmş kuzum hg seninle facede grşyoz gerçi ama buraya da gel canım eskisi gibi değil ama yine de arada gel. maşallah bebeklerimiz günden güne büyüyorlar allah her isteyene versin inş. aminnnn ben de öptüm kuşum.meleğimmmm bak girmiosunuz dedin hemen bi girriim dedim mekanaaa bu arada kimbilir kimler var yeni burda ben 5 aydır hiç girmiyorummm kızımlaa oynaşıyoruz emişiyoruz 6 aylık oldu artık nerdeyse 1 haftası varr bebek bekleyen herkese hayrlı sağlıklı doğumlar diliyorum isteyenlerede allah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin olanlarınkinede sağlık uzun ömür versin inşşş facede olmayan görüşemediğimm arkadaşlarıı öpüyorumm çok artık burayada uğricammm 🙂))
slm canım iyiyiz diş çıkarma dönemleri valla uğraşıyoruz. maşallah size de hayırlı olsun kırkınız. tşk ederiz canım aminnnn.slm melekler nasılsınız doğum yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun .......bizimde artık kırkımız çıktı çok şükür artık rahatlıkla dolaşabiliyoruz...tunam çok güzel çıkmışınız çocuklarınla maşallah nazar değmesin artık kimseye rastlayamıyorum..
baharım ohh maşallah gözünüzaydın ben de meraktaydım hadi hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. yerimize mis kokulu beyzanı öp🙂teyzelerimelegim beyza dun saat 14:33 de 3.150 gram 48 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi sancı çekerken dua ettm hepiniz için şimdı evimizde dinleniyoruz kızımla