nesli89 hayırlı olsun bebişinnn evet normal akıntınn hamilelik boyuncaa benim hala dvama ediyorrrr yani.... sağ salim bebişini kucağınan alırın inşş..
aminnn inşallah siz hamişleri ve meleklerinizi de korusun mevlam inşallahamin inş. dileyen herkes hayırlısıyla bebişine kavuşur rabbim emklerinizi sabrınızı boşa çıkarmasın
canım inşallah senin aşılaman tutar benim doktorum çok iyiydi ama maalesef ki yaptırdığım iki aşılamada da aile krizlerinin ortasında kaldım doktor üzüntü stres olmasın diyor ben ağlamaktan helak olmuş durumdaydım ailemde kimsenin tedavi gördüğümü bilmemesi bu üzüntülerin ortasında kalmama neden oluyor sen bu dönemi daha güzel geçirirsin inşallah ve müjdelerle gelirsin :bebeğim:tatlım aramıza hoşgeldin🙂 bende aşılama düşünüyorum bir iki ay içinde oyüzden aşılama yaptıranlar bana daha çok umut oluyo inşallah güzel sonuçlar alırsın.emeğin boşa çıkmasın inşallah🙂
Merhaba secoş, inşallah sizin sonucunuzla ben de yeniden umutlanırım hamiş haberini almak umuduyla bekleyeceğim Allahım evlerimizin neşesi olacak olan güzel sağlıklı bebekler göndersin inşallahhh!!!Merhaba canım. öncelikle hoşgeldin.ben ve eşim öğretmeniz. 2 yıllık evliyiz. bizde 16 nisanda aşılama yaptırdık.Cesaretini kaybetme. inşallah bebişine kavuşursun canım.
Maaşallah ne güzel bir haber bu mevlam tamamına erdirsin inşallah, sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun tebrikler çok sevindimMerhaba kizlarrrr baska bi test yaptim bugun ve pregnant 3+ yane anlattigina gore 5 haftalik hamile gosterdi 🙂 heycanla karisik degisik bi haldeyim.. ins bunlar dogrudur ve ins hamileyimdir...{ kizlar bu arada benden baya beyaz renkte akinti gelio nrmalmi. kabizlik sorunumda devam edio napmaliyim ???}
canım aramıza hg ben de resim öğretmeniyim ama şu an çalışmıyorum eskişehirliyim 6 yaşında oğlum- 4 aylık kızım var. burası arkadaşlıkların sağlam olduğu harika bir yer🙂 umarım sana da uğur getirir de bebeğin hemencecik gelir. listemize ekliyorum.
kızlar selamlar.bende yeni katıldım topıke .tanıdım arkadaslarım var burda.nasılsız kızlarrrr.....asişim burdamısın canım bacm
hg aramıza istersen listemize eklerim seni de. inş bebeğin gelmştir canım hayırlısı olsun.ooooh maşallah hamişlermizde baya çok darısı hamış olmak isteyenlerin başına.benim adetimden 2 gun geçti ama hıç inanmıyorum offff
aminnnn canım çok tşkler. innşş senden de güzel haberler alırız🙂maaşallah Tuna ne güzel iki tane mucizen var kızına bayıldım yalnız çok tatlııı Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarını. Evet burası çok sıcak bir ortam inşallah bende burada mucizemin müjdesini verebilirim :bebeğim:
burdaki butun herkese cok tesekkur ediyorum.. cok bunaldigim zamanlarimda sizlerin yazdiklarini okuyarak kendime geldim ve moralimi tekrar normale alabildim.. belki burada sizlerle konusabilmek olmasa daha buyuk sorunlar yasicaktim.... iyiki sizleri tanimisim diyorum.. iyi dilekleriniz icinde ayrica tesekkur edioyrum 🙂 doktora gittikten sonrada yazariom size tam oalrak noldugunu... SiiMa evet aynen senin dedigin gibi bi akinti.. umarim sende hamilesindir 🙂 gecen ay geciktigimde daha ccok hissetmistim ' bu sefer halen noldugunu anlamis degilim 🙂 o kadar geciktikten sonra adet olunca yine adet ollucam dibi gelio... neyse 🙂 hepinizi opuyorumm x x x x x