B
beklenenbebis
Forum Okuru
slm kızlar ne yapıonuz cok sukur ben ıyım ama ara ara lekelerım oluo bu normalmı acaba ALLAH hepımızın yardımcısı olsun ya
Merhaba ben aranıza henüz yeni katıldım. Kısaca kendimi tanıtmak istiyorum; 28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, 3 yıldır bebek istiyoruz eşim 31 yaşında ikimizde öğretmeniz, bir türlü bebeğimize kavuşamadık klomen tedavisi gördüm olmayınca aşılama yaptırdık o da olmadı beklemedeyiz tüp bebeğe henüz cesaretimiz yok 🙁 yine olmaz diye korkuyorum beni de listenize alırsanız sevinirim 22Mayıs ve 26 Mayıs arası beklenmeyen adet günüm...
Umarım sizlerle birlikte daha umutlu daha heyecanlı bir bekleyiş olur da meleğim hiç tüp bebeğe gerek kalmadan gelir :bebeğim:
Merhaba kizlarrrr baska bi test yaptim bugun ve pregnant 3+ yane anlattigina gore 5 haftalik hamile gosterdi 🙂 heycanla karisik degisik bi haldeyim.. ins bunlar dogrudur ve ins hamileyimdir...{ kizlar bu arada benden baya beyaz renkte akinti gelio nrmalmi. kabizlik sorunumda devam edio napmaliyim ???}
öncelikle aramıza hoşgeldin canım.evet burası çok uğurlu ve huzurlu bir yer.buraya üye olnalar kolay kolay beklemiyolar bebekleri rabbim hemencik veriyo.inşallah senin öyle olur.rüyaların hayra çıksın canım🙂
Merhaba ben aranıza henüz yeni katıldım. Kısaca kendimi tanıtmak istiyorum; 28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, 3 yıldır bebek istiyoruz eşim 31 yaşında ikimizde öğretmeniz, bir türlü bebeğimize kavuşamadık klomen tedavisi gördüm olmayınca aşılama yaptırdık o da olmadı beklemedeyiz tüp bebeğe henüz cesaretimiz yok 🙁 yine olmaz diye korkuyorum beni de listenize alırsanız sevinirim 22Mayıs ve 26 Mayıs arası beklenmeyen adet günüm...
Umarım sizlerle birlikte daha umutlu daha heyecanlı bir bekleyiş olur da meleğim hiç tüp bebeğe gerek kalmadan gelir :bebeğim:
canım iyiyiz şükür dün tuna beyin 23 nisan gösterisi vardı oğluşumu izlemek bir başkaydı allah herkese yaşatsın. kızım da büyüyor teyzesi🙂 aman sen de dikkat et kendine lekeler kan rengi değilse telaş yapma ama yine de doktoruna danış allahım tamamına erdrsn.slm kızlar ne yapıonuz cok sukur ben ıyım ama ara ara lekelerım oluo bu normalmı acaba ALLAH hepımızın yardımcısı olsun ya
hg aramıza inş bebeğine yakında kavuşursun.bende 3 senedir istiyom ama olmuyor neden acaba ya cok istiyoz
ooo neslim hamişsin işte gözünaydıınn🙂 valla ekliyorum yeni hamiş diye🙂 hadi bakalım kan testi de yapınca onaylanır artık🙂 allah kucağına almayı nasip etsin.Merhaba kizlarrrr baska bi test yaptim bugun ve pregnant 3+ yane anlattigina gore 5 haftalik hamile gosterdi 🙂 heycanla karisik degisik bi haldeyim.. ins bunlar dogrudur ve ins hamileyimdir...{ kizlar bu arada benden baya beyaz renkte akinti gelio nrmalmi. kabizlik sorunumda devam edio napmaliyim ???}
canım çookk tşk ederiz o benim ballı lokmam🙂 inş allah sana da her isteyene de yaşatsın. sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun inş aeo.selammm canlarımm,inşallah herkes çok iyidir ben iyiyim çok şükür,bebek özlemi aramıza hoşgeldin sitemiz sana uğurlu gelir tez vakitte bebeğin gelir inşallah...
gamze yaa bir bebek bu kadarmı güzel olurrr evet oluyormuş demekki🙂maşallah sena ya çok güzelllll...secoş senin ve bütün bebek isteyenlerin duaları kabul olsun en kısa zamanda hepinizin melekleri gelsin inşallahhhhhh...dualarım her zaman sizinle.
canımm hayırlı uğurlu olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Merhaba kizlarrrr baska bi test yaptim bugun ve pregnant 3+ yane anlattigina gore 5 haftalik hamile gosterdi 🙂 heycanla karisik degisik bi haldeyim.. ins bunlar dogrudur ve ins hamileyimdir...{ kizlar bu arada benden baya beyaz renkte akinti gelio nrmalmi. kabizlik sorunumda devam edio napmaliyim ???}