Bebem bnmmmm inşallah bitanem inşallah.Sabırla herşey olur hiç merak etme.Hislerim her zaman doğru çıkmasa da genelde 6.hissim kuvvetlidir.Rüyalarım falan da çıkar o yüzden ailem anlattrmaz bana rüyalarımı.Şimdi kötü bi rüya gördğümde anlatmyorum.Çünkü en son bebeimn öldğünü rüyamda görmştm doktora gttiğimz günün sabahnda ağladım namazdan snra yatamadm snra uyudğumda da eşim 2 aylıkken bebeğimi karnmda alıyo falan snra kuzum ağlıyo ben ağlıyorum.Ne bilim işte öle.Göbüşüme düştğünde de mektup yazmştm daha var oldunu bilmeden HOŞGELDİN BEBEĞİM... diye bi mektuptu.Aldı eşim kaldırdı o mektubu falan ama diceğim bu bitanem.RABBİM ne verrse hayırlısını versn.Bebeğimi kaybedeli 1 hafta oldu ama ben yine inanıyorum ki 2.hamilelğim çok güzel olucak,sağlıklı sıhatli imanlı ahlaklı bi bebeğe kavuşucam ALLAHN iznyle.Nolur sizlerde asla pes etmeyn MEVLAM çok büyük.Şuan geçmişe bakmıyorum,ikinci bebeğim için sağlığıma,yememe içmeme bakıyorum çünkü gelecek olan kuzumn suçu yok.Anaaaaam yirim ben onu yirimmmmm mucks mucks