canım bilmiyorum😕 hayıt meyvasını sormuşssun valla içiyorum canım ne yapim annem bir görse inan ağlar halime ne kadar tiksindiğimi biliyor ama geçenlerde ömer çelakılda hayıtın faydalarını anlattı şifa niyetine bebeğin hatrına tiksinsemde içiyorum napim canım..Bu arada ben sizlere anlatmadım canım durumum okadar karışıkki bebek konusunda doktor tedavisine girmeyeli 5 yıl olmuştur sinirlerim bozulduğundan iilaç kullanıyorum neyi ne zaman yaptık hatırlamıyorum.Sanırım yalnış hatırlamıyorsam bundan 8 yıl önce tedavideyken gonal f diye ilaç kullanıyordum.Adet olunca doktorum bu ay dinlen dedi sonraki ay tekrar başlarız dedi.Neyse ikinci adetimi bekliyordum birden sancıyla uyandım ilaç aldım apranax okadar sancım vardıki bir an önce adetim başlasın diye odada zıplamaya başladım bir saat 5 saat geçti adet olmadım sancımda ilaca rağmen kesilmedi böylelikle 4 gün ilkkez geçti ilçede oturuyordum o dönem doktoru aradım büyük ihtimalle hamilesin ve test yap dedi sakın yola çıkma dedi.Nyese ozamanlar evde yapılan testler ilçede yoktu özel hastanede siyah dikdörken bir şeyle yapıldı sonuç negatif.Doktu aradım bir kaç gün bekle sonra tekrar yap evde ayaklarını dikerek uzan dedi ve ben 8 ci gün regil oldum doktoruma gittim bebek oluşmuş ama tutunamamış dedi neye dayanark söyledi anlamadım ozaman da nerde bu akıl sorim hem sevinmiştim hem üzülmüştüm sonraki aylarda günüm geçmeden giriye yakın beyaz bir parça üzerinde kılcal damarlar olan parmak uzunluğunda bir şey düşürdüm kaç kişiye sordum bebek düşürmüşün dedi ama günüm geçmemiştiki bunları düşürürken bu parçadan 3 kez farklı aylarda düşürdüm sen düşük yaptığından bilirsin sence onlarda bebekmiydi doktoruma sormuştum döl yatağı demişti başka bir doktorda bebek olduğunu ne bilim ya biraz uzun oldu kusura bakmayın paylaşmak istedim hala kafamda takılı olarak duruyor gerçekten bebekmi düşürdüm diye bebekse niye bir daha olmadı?