asicim pko yu takma kafana bende de vardı ama hiç zorlanmadan 2 ayda hamile kaldım tek yaptığım şey 2 kutu klomen kullanmaktı sonrası geldi çok şükür sıkıntı yapma olacak inşallah...Nazcım hayırlısı olsun canım üzülme inşallah kısa zamanda gelir bebeğin bu arada bende polikistikoverim 🙂
asiii üzülme canım bak iyi olmuş başka doktora gittiğin allahh hepimizin yardımcısı olsun bebek beklemek çok zormuşş hemde çok
asicim pko yu takma kafana bende de vardı ama hiç zorlanmadan 2 ayda hamile kaldım tek yaptığım şey 2 kutu klomen kullanmaktı sonrası geldi çok şükür sıkıntı yapma olacak inşallah...
mi
hayırlısı canım yaa inş önümüzdeki aya gelir bebeğin. söylersen beklediğin adet tarihini ekliyim.
.
asicim pko yu takma kafana bende de vardı ama hiç zorlanmadan 2 ayda hamile kaldım tek yaptığım şey 2 kutu klomen kullanmaktı sonrası geldi çok şükür sıkıntı yapma olacak inşallah...
slmlar bayanlar 🙂 naz ars cnm sıkma cannı rabbım tez zamnda sevındırsın ıns vardır ıllakı tedavısı bak benımde cıkolota kıstım vardı amelıyatlık 5.5 cm cok sukur gerek kalmadan hamıle kaldım ıns sende kalırsın tatlım
naz h.g aramıza canım.anlaşılan beraber bebek bekliycez bu liste 10 daydı eşimle konuşurduk ilk 10 girerim inşallah derken hala beklemedeyim her hamiş umut oldu öle böle derken hamişlerimiz doğum yaptıben ve bazı arkadaşlarım hala listeye girmek umuduyla bekliyoruz.her ay adet beklemek ve kendinde belirti bulup adet olmak çok zor.ama hayırlısı deyip geçiyoruz.rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ben inanıyorum bigün hepimizin yüzü gülcek canım üzülme:bebeğim: