Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım stres yok ama heyecan dorukta doğrusu 🙂 bak ikiz olma ihtimali var eğer olursa (inşallaahhhh olurrrr :bebeğim🙂

kızlar gamzeyle konustum herkese slm ı var 10.40da doguma gırmıs bebişine kavusmus emısmısler aynı tunaya benzıyormus uyuyor dedı cok ıyılermıs.... 3200 kılo 50 cm dogmus sena bebek hayırlı olsun
maaşallah süphanallah! sağlıklı olsun bereketli ömrü olsun ailesine mutluluk getirsin prenses

çitosum Rabbim neyler neylerse güzel eyler hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize canım

tebrikkkkkkkleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr yaşasınn canımm çooook sevindim bana umut oldun ilk aşılama tutmaz diyenler olmuştu hamilesinn maaşallahhhh canımmm yaa ayy çok mutlu oldum :ruya:

canım sağlıkla büyüyün bebişinle
inşallah bizlere de nasip olur

sılaaaaaaaaaaaaaam nerdesn naptn hayırlı haberlerini bekliyoruz
sheker bu cuma adet günüm beklemedeyim başka test yaptırmıycam eğer ki nasip olursa ki inşallah olmuştur pazartesiyi bekliycem tabi durabilirsem

cnm bnm valla sürekli dua ediyoruz her yorumda dikkat edersen yeni hamiş görmek için dua halindeyz.İnşallah sende bekleyen herkeste hamiş listesinde olucak ama stresten nolur uzak durun.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

yaaa kızlar sol kasıgımda ınanlmaz agrı yapan bı kistım var doktorum demıstı melek agrı yapar dıye oturuken bacagımı yukarı kaldırdıgımda yada kendıme cektıgımde cok agrı yapıyor delı olucam yaa allahım yaa sadece yururken rahat oluyorum agrım olmuyor ama uzun sure otursam yada yatsam hemen agrıyor yaa baskı yapıyordur acaba ondanmı dıyorum acaba yaa

canım allahım sana da hayırlısı ile nasip etsin. Er-geç olacaktır inşallah. Bi bakacaksın biz seni kutlayacagız. Rabbim biliyor işte zamanını, tez vakitte hayırlısı ile gelir inşallah bebegin

tebrikkkkkkkleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr yaşasınn canımm çooook sevindim bana umut oldun ilk aşılama tutmaz diyenler olmuştu hamilesinn maaşallahhhh canımmm yaa ayy çok mutlu oldum :ruya:

sılam canımmm sen kimselere bakma bol bol dua et. Ben oyle yaptım. Ama tabı test tarıhınden 1-2 gun önce ağlama krizlerine de girdim tabi itiraf etmek gerekirse. Dilerim Rabbim sana da bu mutlulugu yaşatsın, dualarım seninle canım

günaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııınnnnnn🙂 güzel,sevinçli umut dolu bi gün olsun inşallah.Ben perşembe günlerini çok seviyorum çünkü her perşembe haftamız bitiyo mesela 33'ü bitirdik
insan son haftalarda bi hafta daha ilerleynce daha mutlu oluyo yaaa🙂