bembeyaz
Hamiş Melek
Saol cnm.Ya bilmiyom ki şimdiden almak lazım mı acaba 3,4 aylıkken mi alayım?kraftın alırım yne muhtemelen arabsını da oto koltuğunu da.Şimdi otu koltuğu da almadm onu da 4 aylıkken düşünüyorm ama araba gerkli mi bilemedim valla.Kesnlkle hafif olmalı zaten biz mersin ankara derken bagaja rahat sığabilr bişe olmalı diye düşünüyom.Bu arada fotodaki kızın heralde cnm maaşallah cadııııııııııııııııııııııı çoook güzel ALLAHIM esirgesin.Evlatlarını bağışlasn cnm.sen ne zaman çıkıcan alışverişe?bak dediğim gibi ağırlaşmadan git yap inan ben çok yoruldm yaparken🙁kuzumun alışverişini şöyle tadını çıkara çıkara yapamadm yorulmaktn inan.Baya ağırlaştık çünkü
Şekerim çok haklısın ben de Cumartesi günü alışverişe çıkmayı düşünüyorum. Kızımdan dolayı yatağımız sepetimiz mevcut olduğundan dolayı ben giyim üzerine alışveriş yapacağım. Ama oto koltuğumuz yok. Almam gerekiyor. Kendime bir liste yaptım. Cumartesi Allah izin verirse bitireyim de bir an önce doğum çantasını hazırlayıp köşeye koyayım. Bu arada resimdeki kızım. Ama kardeşini kıskanma belirtileri göstermeye başladı. ....anne keşke kardeşim olmasaydı. Baksana sen babam gibi yürüyemiyorsun, koşamıyorsun....diyor.