Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tebrik ederim haziran rabbim inş yüzünü güldürdü ve güldürmeye dvam edicek hayırlı olsun
günaydın hepinize arkadaşlarım. Bugün test yaptırdım, kan testi ve az önce sonucunu aldım. Gerçi doktoruma ulasamadım arayacakmıs benı ama laboratuardan 142 çıktıgını soyledıler. sanırım 2 gun sonra yeniden tahlil olacak Yani ben şimdi hamile miyim?
Allahım elim ayagım tutmuyor ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım. Bide iş yerindeyim kimse bilmiyor iyice salaklaştım valla. Hamileyim ben dimi? Çok şükür olsun Allahıma. Ben doktorun ağzından duymadan inanamayacagım galiba. Allahımmmm sen isteyenlere ver yarabbim b

kızlar bizim cinsiyet değişti yahu bu gün dr gittik çok erken söylemişim şuan kıza benzettim oğlana benzemşyo didi bende didim fark etmez gelsinda sağlıcakla varsın kız olsun bide onu tadak dimi ama erkke egemenliği bir yere kadarhayırlısı bakalım diğer hatalarda ne diceklr bellimi olur birden oğlana dönüveririr hahahah rabbim tüm isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı eblatlar versin kimseciklerin kucağını boş bırakmasın inş.

kızlar hepinize merhabalar.
tuna ve mavişim gözünüz aydın. Allah meleklerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin. sizlere de geçmiş olsun. darısı başıma inşallah. sıra bana geldi artık.
ben de Rabbim nasip ederse inşallah 2 Ocak Pazartesi spinal sezeryanla hayırlısıyla doğum yapıp oğluşumu kucağıma alıcağım inşallah.
bugün de doğum iznine ayrıldım. çok şükür şimdiye kadar çalıştım. darısı diğer çalışanların başına. bikaç hafta dinleneyim şimdi artık.
mavikedi hayırlı olsun yazını okuyunca çok şaşırdım valla. çünkü benim doktorumda 2 ocak pztsi ye spinal anestesiye gün verdi ama dün kontrolümüz vardı doktorumuz 2 ocaktan önce de olabilir heran hazırlıklı ol dedi bebek aşağı iyice inmiş çünkü Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bakalım hangimizin ki önce gelecek..

mavikedi hayırlı olsun yazını okuyunca çok şaşırdım valla. çünkü benim doktorumda 2 ocak pztsi ye spinal anestesiye gün verdi ama dün kontrolümüz vardı doktorumuz 2 ocaktan önce de olabilir heran hazırlıklı ol dedi bebek aşağı iyice inmiş çünkü Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bakalım hangimizin ki önce gelecek..
Günün belli olması güzel bişe olsa gerek🙂ya sizinkiler belli ayperi giriyor arada da elçin ne durumda acaba görüşen bilen var mı?ALLAHIM kurtarsn hepimizi zaman geçtikçe bu kuzucuklar can acıtıyo yaw artıkın hahaha hahaha

günaydın hepinize arkadaşlarım. Bugün test yaptırdım, kan testi ve az önce sonucunu aldım. Gerçi doktoruma ulasamadım arayacakmıs benı ama laboratuardan 142 çıktıgını soyledıler. sanırım 2 gun sonra yeniden tahlil olacak Yani ben şimdi hamile miyim?
Allahım elim ayagım tutmuyor ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım. Bide iş yerindeyim kimse bilmiyor iyice salaklaştım valla. Hamileyim ben dimi? Çok şükür olsun Allahıma. Ben doktorun ağzından duymadan inanamayacagım galiba. Allahımmmm sen isteyenlere ver yarabbim b

hayırlı olsun canım cok cok cok sevındım darısı basımıza artık

olsun bitanem ben anladım 🙂.
Hep ben kutlardım hamıle olanları içimde bi umut belki birgun bende hamıle olurum beni de kutlarlar diye. Çok şükür Allahıma. Ne kadar şükretsem az geliyor şimdi.
tamda benı tarıf etmısın bu sözlerınle🙂) bende hep kutlayan taraftayım ıns kutlandıgım gunlerde gelecek hala umudum var bırascık
Bunlarda benim Konyalı olan yada bir şekilde yolları Konyaya düşmüş arkadaşlarım. Niyetiniz Konyada nufus patlaması oluşturmak mı? Ayy düşünemiyorum. Hepinizin elinde küçücük küçücük bebekler vallahi biraraya falan gelemeyiz bizz..

1.hurish

2.sheker_shey
3.bembeyaz
4.sumsuk
5.kurabiye79
6.şimall
7.mumined

ne guzel olur ıste kalabalık kalabalık oluruz sevıyorum ben konyayı koonyalı olmayı

Geri