Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydn meleklerimmm🙂geç kalktm kahvaltı yapıyos şimdi.Gerçi yaptık da öle kahvaltı masasnda oturma keyfi vardır ya hani vazgeçilmez🙂
ŞENAY'cım tebrik ederim cnm ALLAH analı babalı büyütsn innşallah.Cuma günü doğucaktı sanırım daha erken gelmiş paşan🙂
Gamze abla bugün kontrolün vardı sanırım bakalm dr bu defa ne dicek?hakkınzda hayırlısı olsn prensesin ve senn için cnm
Topiğe katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinz,dilerim burası uğurlu gelir size de sizde gönlünüze göre evlatlara sahip olursunuz.
Ya bu arada bişe sorucam bnm gibi nefesi daralan hamişler var mı aranzda?nefes alamıyorum resmen yani bana öle geliyo tıkanıyorum böle.Bazılarnda olurmş bi soraym benden başka varmıdedim

Tunacım erkeğimiz kesinleşti artık soru işaretlerini kaldırabilirsin 🙂 Göktürk Egemen'inimiz geliyor hayırlısıyla ...
Dün şeker testi yapıldı 140 çıktı, dr tam sınırdasın biraz dikkat et dedi, tetanoz aşımızı da olduk, kolum kopuyor... bebişim 726 gr olmuş tam boyu 32 cm, sizlerinki bu haftada nasıldı hatırılıyor musunuz hamişlerim? elini yüzünde gezindirip duruyordu, çok sevimliydi, hep böyle bakmak istiyor insan 🙂 Allahım can ciğerlerimizi sen koru yarabbim sana emanetler 🙂

şekercim benim nefesim haftalardır daralıyor özellikle yattığımda çok zor nefes alıyorum o yüzden yastığı kaldırıp yatıyorum =( lale ablacım tebrik ederim senide ben sana dedim oğlan diye maşallah kocaman olmuş =)

laloşum oğluşun hayırlı uğurlu olsun 🙂kesinleştiğine sevndm en azından alışverişini bilerek yaparsn.Tabii ki sağlıklı olması en önemlisi .Biz de pazar günü alışverişini yapıcaz ALLAH izin verirse oğluşma.32 bitiyo perşembe günü amma tembel çıktık bis heee
bi doğum çantasını hazırlayabilirz okadar başka da bişeyi yok tosunumn.🙂

Gamze abla doğuma mı gittin ne yaptn vallahi bütün gün aklm sende idi hep.Acaba dr ne dedi,sezeryana mı aldılar falan dye gözüm hep seni aradı ..çabucak gel yoksa meraktan ben erken doğum yapıcam heeee

oyyy maaşallah canım hadi geliyor paşamız ama ismine bayıldımmm 😀 boyuna kilosuna maaşallah
sağlığıyla gelsin inşallah

oh oh iyi keyifler canım🙂 tatlım son kontrolüm bugün değil yarın. hatta gece 24ten sonra yeme içme yasak. şu an son kez su içiyorum🙂 bakalım neler olacak? aminnn sağol çok heyecanlıyım...

bu arada nefes darlığı bende de oluyor ee bebekler büyüyor canım normal🙂

ayy canım çok sevndim ama içime doğmuştu oğlan diye hayırlısı olsun🙂 oyy maşallah oğluşuna ölçüleri çok güzel🙂 benim kızım da o haftada 700 gr civarıydı🙂 iyi hadi şekerin de yüksek çıkmamış. aşı da biraz acır evet geçmş olsun..

Gamze abla doğuma mı gittin ne yaptn vallahi bütün gün aklm sende idi hep.Acaba dr ne dedi,sezeryana mı aldılar falan dye gözüm hep seni aradı ..çabucak gel yoksa meraktan ben erken doğum yapıcam heeee
fıstığım doğum yapsam bir şekilde haber veririm kıyamam ya sağol merak etmşsin🙂 melodi-asue angel ve sarıgelinde tel numaram var bakalım kont yarın. ben de tunada böyle şeyler yaşamadığımdan farklı bir heyecan var. bakalım doktor gün verir artık veremedi gittiii🙂 ayın 12-13 ü gibi hissediyorum ben ama hayırlısı artık. hadi öpüyorum hepinizi yarın gelince yazmaya çalışırım iyigeceler...