Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Naber kurabiye nasıl gidiyor, sanırım bulantıların devam ediyordur ..
iyi sayılırım canım bu bulantılarla başım dertte safra beni öldürecek doktor 3. aydan sonra bulantılar seni yavaş yavaş terkedecek demişti ama daha terkeden yok aşermede yok iştah ta yok inşallah bundan sonraki günlerde düzelir sen nasılsın

iyi sayılırım canım bu bulantılarla başım dertte safra beni öldürecek doktor 3. aydan sonra bulantılar seni yavaş yavaş terkedecek demişti ama daha terkeden yok aşermede yok iştah ta yok inşallah bundan sonraki günlerde düzelir sen nasılsın

benimde 16. haftaya kadar devam etmişti bulantı, iştahsızlık, ama şimdi ara ara, sabahları aç kalırsam fazla o zaman oluyor, onun dışında geçti, inşallah sende atlatırsın bir an önce, aşerme bende yaşamadım salıyır, öyle acayip şeyler istemedim hiç, sadece bazı yayeceklere daha fazla yöneldim, peynir, et, hamur işleri gibi...
Ben iyiyim nasıl olim işteyim işte, boş kalınca sırtıma dayanıp bebişimin göbeğimde yaptığı hareketleri izliyorum, çok zevkli 🙂

sılam inş hamilelik haberlerinide alırız canm rabbim yar ve yardımcın olsun çok stres yapma
inşallah canım naip olsun burada kocccaaamaannn yazıcam hamileyim diye , stres yok canım şükür rahatım senelerdir bekleyincee ve ilk defa doğru düzgün kontrollerden geçip iyi bir doktora denk gelince içim çook rahat doktoruma güveniyorum bu ay yada bidahaki ay ama illa artık hamile olcem biliyorum 😀
bebiş nasıl anneyi üzmüyo demi sağlığıyla gelsin canım :nazar: :kiss:

canım benım ohhhh massalah yumoslar olusmus cok sukur darısı bebegının olusmasına ınsallah bol bol dua edecegım cnm benım allahım gönkune gore sevındırsın inşallah cnm benım cok öptuk senı guzel haberlerını beklıyoruz......
bende çoook öpüyom canım Çınar prensimizi ayriyeten öpüyom :nazar: 😀 Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var doğrusu ve inşallah bir anda gidip hemen yumoş oluşmuş iğneni vuralım dediği gibi bir anda bebek gelmiş gelin keseyide görelim der doktorum 😀

Sılam dualarla inşallah sennde bekleyenlernde meleği gelicek yeter ki gönlünüzü ferah tutun RABBİME güvenin.Sizi mahrum bırakmayacak YÜCE YARADAN GÜZEL ALLAHIM..Ben inanıyorum bütün melekler inanıyor siz de inanın emi🙂yakındır inşallah paylaşımlarnz cnm sevincinizi kutluycaz burda🙂
inşallah shekerim inşallah yakında sizin hamişlik bilgilerinize ihtiyacım olur inşallah Allahım nasip etsin sağlıklı hayırlı ve aklı selim evlatlar inşallah tüm isteyenlere ve siz hamişlerede kolay doğum sağlıklı doğum nasip etsin 🙂

Ayşemmm oğluşmn tekmelerini sormşsn teyzesi acıtıyo mu dye🙂acıtmaaaa mıııııı🙂🙂eşşek sıpası öle bi acıtıyo ki bazen yalvarıyorum oğlum nolur acıtma dye ama dinleyen kim.Hele bide poposunu göbeğimn kenarına iiice dayadğnda damarımdan birini tıkayıp nefes alışımı engelleyişi yok mu,o an kıpkırmızı kesiliyorum nefesim gidiyo.Geçen annem bi korktu ben öle olnca sorma gitsn valla.Ama evlat işte karnmdaki bişe diyemiyorum ki sıpaya.Sıpa işte sıpa nolcek eşşşek sıpası hemide hahaha hahahaRABBİM bu sıpalardan isteyen herkese versn inşallah
shekerim senin şu sıpa diye sevişine bayılıyorum hahaha ben de hep eşime bizim sıpa gelsin artık yeter felan diyip duruyom bir gelse bende senin gibi sıpam şöle sıpam böle dicem hahaha
canımm çok tşkler ilaçlarımı alıyorum işte. ayy sağol tatlım uzun olcak gibi bakalım Allah sağlık versin de🙂
ay hadi bakalım tatlım darısı bebek haberine artık gözünaydın🙂
tunacım geçmiş olsun canım bu ay bende resmen hamilelerin yaşadığı gribi yaşadım desem yeridir tedaviye başladık 2 gün sonra grip oldum ilaç kullanmam etkiler diye kullanamadım sana yöntemimi söyleyeyim canım özellikle yemekleri yiyip bir süre geçtikten sonra taze sıkılmış nar ve portakal içtim yemekle ve yemekten hemen sonra içince etkisi gidiyormuş bir de bir limonu sıkıp kupaya koyduk üstüne de kaynamış su grip felan kalmadı şimdilerde sadece azcık boğazımda ağrısı var onuda balla sökerim sende dene canım geçmiş olsun tekrardan :kiss:
inşallah sizlere buradan müjdeli haberler yazmak nasip olur :bebeğim: benide eklersin hamişler bölümüne o zaman 😀

canım hayırlısı olsun inşallahhhh. Benım de pazar-pazartesi gibi olucak sanırım. Allah gönlümüze göre versin. Biraz korkuyorum ama sonunda guzel haberleri alırız umarım.
canım neyden korkuyorsun basit ve rahat bir işlem doktorum bana anlattı yani normal muayeneden bile rahat sen korkma canım hakkımızda hayırlısı nasip Rabbim verirse meleklerimizi ne mutlu bizlere 😀
canım önce Allahtan hayırlısı ,kafana hiç takma bol bol dua et çünkü kafana taktıkça hormonların ona göre işliyor ne kadar rahat olurasn o kadar güzel geçiyor ben yaptırmıştım ama çok takıntılı olduğum için olmadı tüp bebek yaptırdım olmadı Allahım sen bilirsin herşeyin hayırlısı dedim olursa olur dedim kendiliğinden hamile kaldım benimle tedavi olanların aşılama ve tüp bebek yaptıranları çoğu kucağına aldı bile çünkü onlar inan hiç kafaya takmadı sende takma hayırlısı de çok basit bir işlem yapıyorlar 5 dakika anca sürüyor birde arkadaşlarım söylemişti doktor tam sana transfer ederken kendini aşırı rahat bırak sanki içi sıcak su dolu bir küvete kendini bırakmışında vücudun gevşemiş gibi faydasını görecen bunu yapanların %90 nının tuttu dualarım seninle içimden bir ses ilerki haftalarda hayırlı haberini verecen diyor..
teşekkürler kurabiyem bu havuz fikri çok iyi oldu ben psikolojimi güzel yönlendiririm öyle yaparım bende o sırada 😀 birde bende stres felan oolmuyor canım senelerdir bebek bekliyorum kötü sonuçlara alışık olduğum için rahatım en önemlisi de ilk defa iyi bir doktor buldum ondan çoook çooook rahatım bu aralar bir de ev alma işimiz var nasip olursa eşimde bende koştur koştur ev bakıyoz beğeniyoz aşlama düşünmeye pek vakit kalmıyor 😀 ondanda rahatız çok şükür 🙂
siz daha küçüksünüz sanırım bulantılarından bahsetmişsin kısa zamanda vücudun alışır inşallahta rahat bir hamişlik geçirirsin inşallah :kiss:
günaydın melekler 🙂
ben bir senelik evliyim ve bir senin sonunda bebek yapmaya karar verdik ama daha önceden doğum kontrol hapları kullanıyordum ayrıca pko da var bende. bu ilk denemelerimizi yaptığımız ay ve 8 aralıkta adetimi bekliyorum. ama dün birşey dikkatimi çekti. ilişki sırasında ilk defa kasıklarımda bir saplanma gibi ağrı oldu ve sabahları kalktığımda akşamları yattığımda miğdem ağzıma kadar geliyo ama bu miğde bulantısı değil. acaba ben hamile olabilirmiyimm. yani ilk aydan hamile kalmıl olabilirmiyim acaba? eğer yanıtlarsanız çok sevinirim. ayrıca olumlu yada olumsuz 13 aralıkta adet olmazsam şayet size burda haber vereceğim.
teşekkürler

- Yasemin -
neden olmasın her şey mümkün , inşallah güzel haberlerle buluşalım :bebeğim:

benimde 16. haftaya kadar devam etmişti bulantı, iştahsızlık, ama şimdi ara ara, sabahları aç kalırsam fazla o zaman oluyor, onun dışında geçti, inşallah sende atlatırsın bir an önce, aşerme bende yaşamadım salıyır, öyle acayip şeyler istemedim hiç, sadece bazı yayeceklere daha fazla yöneldim, peynir, et, hamur işleri gibi...
Ben iyiyim nasıl olim işteyim işte, boş kalınca sırtıma dayanıp bebişimin göbeğimde yaptığı hareketleri izliyorum, çok zevkli 🙂
oyy kuzucumm maaşallah süphanallah :nazar: hareketleri görünüyor demi lalezarım :bebeğim:

merhaba bal lokmaları nasılsınız 🙂)) lalos ablaammm bebişi ne zmn gormeye gıdeceksınnn cınsıyetını ne zmn ogrenecen bende cok merak edıyorum heeeeeeeeeee 🙂

Herkese merhaba
29 Kasım salı günü minik Elam 1 yaşına girdi...çooookkk muhteşem ve heyecan dolu bir duygu. Bunu yazarken bile gözlerimden yaşlar iniyor.

Çünkü ben de bebiş için epey bekleyenlerdenim. Burada ne kadar çok anım var. Hamile miyim yine regl oldum sorularını ve üzüntülerimi aylarca benimle paylaşan her arkadaşıma ve dostuma sonsuz teşekkürler. Bu site çok sağlam...sırtını çok rahat yaslayabilirsin. Herkeste aynı sorun olduğu için bizi bizden başkası asla anlayamaz, hele ki gerçek hayatta bunların neredeyse hiçbirini paylaşamayız. Buradaki destek gerçekten muhteşem.

Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana meleğimi gönderdi , sağlıkla dünyaya geldi maşallah ve yine şükürler olsun ki yaşına girdi. İnşallah güzel günlerini göstermeye devam eder ve inşallah babasıyla beraber kızımızın okula gittiğini, evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu da görürüz.

Meleğini bekleyenlere çok dua ediyorum, inşallah allah size de nasip etsin. İnşallah siz de bu güzel günlere tanık olun.

Hepinizi öpüyorum sevgiler...

tunacım geçmiş olsun canım bu ay bende resmen hamilelerin yaşadığı gribi yaşadım desem yeridir tedaviye başladık 2 gün sonra grip oldum ilaç kullanmam etkiler diye kullanamadım sana yöntemimi söyleyeyim canım özellikle yemekleri yiyip bir süre geçtikten sonra taze sıkılmış nar ve portakal içtim yemekle ve yemekten hemen sonra içince etkisi gidiyormuş bir de bir limonu sıkıp kupaya koyduk üstüne de kaynamış su grip felan kalmadı şimdilerde sadece azcık boğazımda ağrısı var onuda balla sökerim sende dene canım geçmiş olsun tekrardan :kiss:
inşallah sizlere buradan müjdeli haberler yazmak nasip olur :bebeğim: benide eklersin hamişler bölümüne o zaman 😀

canım önerilerin için çok tşkler deniyim bakalım. ayy tabi güzelim sen hayırlısıyla hamiş kal yazarım seve seve🙂

kızlar ne yapıonus.bebğin kesesini gördük kalp atımları 2hafta sonra inş herşey yolunda gider.çok nete giremiyorum o nedenle sizlerle sohbet edemiyorum k.bakmayın arkadaşlar.ama hep duamdasınız hamişlerde hamiş adaylarıda.ALLAH bu güzelş duyguyu herkese tattırsın.
canım iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz🙂 cumt netleşir heralde ama ayın 13ü gibi şimdilik. maşallah adına çok sevndim. darısı kalp atışlarına🙂 duaların için da sağol aminnnn öpüyorum sizi..

Herkese merhaba
29 Kasım salı günü minik Elam 1 yaşına girdi...çooookkk muhteşem ve heyecan dolu bir duygu. Bunu yazarken bile gözlerimden yaşlar iniyor.

Çünkü ben de bebiş için epey bekleyenlerdenim. Burada ne kadar çok anım var. Hamile miyim yine regl oldum sorularını ve üzüntülerimi aylarca benimle paylaşan her arkadaşıma ve dostuma sonsuz teşekkürler. Bu site çok sağlam...sırtını çok rahat yaslayabilirsin. Herkeste aynı sorun olduğu için bizi bizden başkası asla anlayamaz, hele ki gerçek hayatta bunların neredeyse hiçbirini paylaşamayız. Buradaki destek gerçekten muhteşem.

Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana meleğimi gönderdi , sağlıkla dünyaya geldi maşallah ve yine şükürler olsun ki yaşına girdi. İnşallah güzel günlerini göstermeye devam eder ve inşallah babasıyla beraber kızımızın okula gittiğini, evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu da görürüz.

Meleğini bekleyenlere çok dua ediyorum, inşallah allah size de nasip etsin. İnşallah siz de bu güzel günlere tanık olun.

Hepinizi öpüyorum sevgiler...

ay canımm ne büyük mutluluk değil mi🙂) günler su gibi geçiyor inan. inş okula gittiğini sahneye çıktığını evlendiğini o duyguları da yaşayacaksın🙂 minik elanın doğum gününü kutluyorum Allah sizleri hiç ayırmasın sağlıkla ve mutlulukla daha nice güzel yıllara inş. duaların için de Allah razı olsun ben de kocaman öptümmm hemşom🙂)

Geri