Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ayşemmm oğluşmn tekmelerini sormşsn teyzesi acıtıyo mu dye🙂acıtmaaaa mıııııı🙂🙂eşşek sıpası öle bi acıtıyo ki bazen yalvarıyorum oğlum nolur acıtma dye ama dinleyen kim.Hele bide poposunu göbeğimn kenarına iiice dayadğnda damarımdan birini tıkayıp nefes alışımı engelleyişi yok mu,o an kıpkırmızı kesiliyorum nefesim gidiyo.Geçen annem bi korktu ben öle olnca sorma gitsn valla.Ama evlat işte karnmdaki bişe diyemiyorum ki sıpaya.Sıpa işte sıpa nolcek eşşşek sıpası hemide hahaha hahahaRABBİM bu sıpalardan isteyen herkese versn inşallah

ya aynur abla girmiyo mu ne zamandır doğurdu mu acaba face te falan gören bilen var mıııı??neyse hepinize iii geceler biz yatıyos bnmki rahat bırakmıyo beni 🙂öptm kocaman kocaman :kiss: :kiss:

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,maşallah çok güzel sena nın kilosu,boyu manken gibi uzunn boylu bir kız olacak şimdiden belli annesi,bizde seni öpüyoruz canımm🙂
canımm çok tşkler ilaçlarımı alıyorum işte. ayy sağol tatlım uzun olcak gibi bakalım Allah sağlık versin de🙂

kızlar bu gün kontrolüm vardı şükür yumurtam oluşmuş doktor ovitrelle çatlama iğnesi verdi bu gece vurulacak nasipse Cuma günüde saat 11de aşılamam var dualarınıza ihtiyacım var dua eder misiniz, kızlar? Rabbim herkesin yardımcısı olsun içisırada benim :bebeğim:

ay hadi bakalım tatlım darısı bebek haberine artık gözünaydın🙂

ya aynur abla girmiyo mu ne zamandır doğurdu mu acaba face te falan gören bilen var mıııı??neyse hepinize iii geceler biz yatıyos bnmki rahat bırakmıyo beni 🙂öptm kocaman kocaman :kiss: :kiss:
maşallah oğluşuna canım🙂 mavişim doğurmadı daha ama ikimizin aynı gibi olcak inş🙂 çok az kaldı🙂 facedeki gruba giriyor ben söylerim ona. sana da iyigeceler...

kızlar bu gün kontrolüm vardı şükür yumurtam oluşmuş doktor ovitrelle çatlama iğnesi verdi bu gece vurulacak nasipse Cuma günüde saat 11de aşılamam var dualarınıza ihtiyacım var dua eder misiniz, kızlar? Rabbim herkesin yardımcısı olsun içisırada benim :bebeğim:

canım hayırlısı olsun inşallahhhh. Benım de pazar-pazartesi gibi olucak sanırım. Allah gönlümüze göre versin. Biraz korkuyorum ama sonunda guzel haberleri alırız umarım.

canım benım ohhhh massalah yumoslar olusmus cok sukur darısı bebegının olusmasına ınsallah bol bol dua edecegım cnm benım allahım gönkune gore sevındırsın inşallah cnm benım cok öptuk senı guzel haberlerını beklıyoruz......

canım önce Allahtan hayırlısı ,kafana hiç takma bol bol dua et çünkü kafana taktıkça hormonların ona göre işliyor ne kadar rahat olurasn o kadar güzel geçiyor ben yaptırmıştım ama çok takıntılı olduğum için olmadı tüp bebek yaptırdım olmadı Allahım sen bilirsin herşeyin hayırlısı dedim olursa olur dedim kendiliğinden hamile kaldım benimle tedavi olanların aşılama ve tüp bebek yaptıranları çoğu kucağına aldı bile çünkü onlar inan hiç kafaya takmadı sende takma hayırlısı de çok basit bir işlem yapıyorlar 5 dakika anca sürüyor birde arkadaşlarım söylemişti doktor tam sana transfer ederken kendini aşırı rahat bırak sanki içi sıcak su dolu bir küvete kendini bırakmışında vücudun gevşemiş gibi faydasını görecen bunu yapanların %90 nının tuttu dualarım seninle içimden bir ses ilerki haftalarda hayırlı haberini verecen diyor..

günaydın melekler 🙂
ben bir senelik evliyim ve bir senin sonunda bebek yapmaya karar verdik ama daha önceden doğum kontrol hapları kullanıyordum ayrıca pko da var bende. bu ilk denemelerimizi yaptığımız ay ve 8 aralıkta adetimi bekliyorum. ama dün birşey dikkatimi çekti. ilişki sırasında ilk defa kasıklarımda bir saplanma gibi ağrı oldu ve sabahları kalktığımda akşamları yattığımda miğdem ağzıma kadar geliyo ama bu miğde bulantısı değil. acaba ben hamile olabilirmiyimm. yani ilk aydan hamile kalmıl olabilirmiyim acaba? eğer yanıtlarsanız çok sevinirim. ayrıca olumlu yada olumsuz 13 aralıkta adet olmazsam şayet size burda haber vereceğim.
teşekkürler

- Yasemin -

günaydın melekler 🙂
ben bir senelik evliyim ve bir senin sonunda bebek yapmaya karar verdik ama daha önceden doğum kontrol hapları kullanıyordum ayrıca pko da var bende. bu ilk denemelerimizi yaptığımız ay ve 8 aralıkta adetimi bekliyorum. ama dün birşey dikkatimi çekti. ilişki sırasında ilk defa kasıklarımda bir saplanma gibi ağrı oldu ve sabahları kalktığımda akşamları yattığımda miğdem ağzıma kadar geliyo ama bu miğde bulantısı değil. acaba ben hamile olabilirmiyimm. yani ilk aydan hamile kalmıl olabilirmiyim acaba? eğer yanıtlarsanız çok sevinirim. ayrıca olumlu yada olumsuz 13 aralıkta adet olmazsam şayet size burda haber vereceğim.
teşekkürler

- Yasemin -

Olabilirsin tabikide Yamemin, ama adetine de çok varmış bulantı için biraz erken gibide, sen yinede kendine dikkat et ilaç falan içme kendini fazla yorma..
Hadi hayırlısı .. 🙂

Geri