Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

%90 tutuyormuş diyorlar bilmiyorum artık, geri c.tesi gidicez dr öğreniriz artık herhalde işte merak yaaa 🙂
Bende ne ekşi ne de tatlıya düştüm hep per zamanki gibiyim, sadece peynire çıldırıyorum, birde et çok sevmezdim etli yemekler istiyor canım hep, hamurlu şeylerde istiyor ama yapmıyorum yememek için, çok arada yapıyorum onuda az yapıyorum ki yinede çok yemiyim diye, sebzeleri zorla yiyiyorum 🙂

kızlar hepinize merhabalar. bütün hamişler toplanmış ne güzel.
bembeyaz nasıl gidiyo hamişlik?
esinerkan nerelerdesin nasıl gidiyo?
geliyobebiş bizim de seninle az kaldı inşallah. nasılsın?
lalezar eşine çok geçmiş olsun. hayırlısıyla atlatır inşallah. bebişinle napıyosunuz?

merhaba mavikedi evet canım az kaldı Allahın izniyle biz kızımla bugün 34+2 olduk teyzesi doktor istersen 1 ocakta alırız bebeği yılbaşı bebeği olur dedi nasip bakalım daha erken gelsede olur çok istiyorum artık ama sağlıklı ve hayırlısıyla gelsin inşallah senin tarih filan belli oldumu sen tam olarak kaç haftalıksın 35 i geçtimi rabim hepimize hayırlı evlatlar ve doğumlar nasip etsin inşallah sarıgelinin adına o kadar mutluyum ki..

geliyobebiş biz de oğlumla bugün 34+5 olduk çok şükür. biz de henüz daha günü belirlemedik. önümüzdeki hafta gittiğimizde belli olur herhalde. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Canım sağol, eşim şimdilik ameliyat olmadı bakalım üni deki dr.u bekleyecek 3 hafta sonra kontrol demişti, bir haftası geçti bakalım inş ameliyata gerek kalmaz eşim çok dayanıksız hemen bayılmalar falan, hamile hamile bide onu toparlıyorum 😀
Bebiş iyi sanırım canım tekmeler atıp duruyor işte, sabahları erkenden uyandırıyor beni, acıkınca da durmadan tekmeliyor, c.tesi günü şeker testimiz var inş iyi çıkar ve inş artık cinsiyetini de gösterir artık iyice merak ediyoruz 🙂
Sen nasılsın canım senin nasıl gidiyor..

Esinerkan nerelerdesin hakkatten seni merak ettim epeydir yoksun, inş bir sorun yoktur ...

.

geliyobebiş biz de oğlumla bugün 34+5 olduk çok şükür. biz de henüz daha günü belirlemedik. önümüzdeki hafta gittiğimizde belli olur herhalde. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Ohh kızlar siz gün saymaya başladınız artık, Allahım sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucaklarınıza versin, inşallah benim gibi bekleyenlerinkini de, bebek isteyen tüm arkadaşlarımızında bu duyguları bir an önce tatmasını diliyorum...
Ben tıkır tıkır yazdıkça benim yaramaz durmadan tekmeyi basıyo yaaaa 😀