hımm neden olmasın ikiz annesi olurum ayyy valla isterim Rabbim versinde 1-2 kabulümdür yeterki olsun canım Allah razı olsun senden ve arkadaşlardan hep dualar ediyorsunuz bana inşallah Rabbim beni de benim gibi bekleyenlerinde yüzünü güldürür sizinde sağlıklı doğum haberlerinizi vermeyi nasip etsin
oyy ayşem kolay gelsin canım annelik zor 40 gün sürer bebeğin huysuzluğu diyorlar bak uyutmak için verber eğitimi diye bişi var internette deneyenler çok memnun dene istersen canım bebişi öptüm Allaha emanet olun canım
canım bebiş beklemekte çok zor bilirim rabbim bu tatlı zorlukları sanada bira önce yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhh denerim kuzum çok saol öpyorum
cnm benım ıns hersey yolunda gıder ve bebısın sana tutunur allahım gonlune gore versın ıns gelcek bebegımıxzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
oyyyyyyyyyy yesınler oglusunu emııı cnm massalahh sıze oglusumun adı ne cnm benım
meleğimmmm seninde oğluşunu ben yiycem inş sağ salim doğarr aklıma geldikçe dua ediyorum sanada oğluşumun adı bilal burak canım
Canım Sılacım inşallahhhhhhhhhhhh aşılaman tutar ama tutmazsada sakın kendini paralama, illa ilk seferde tutacak diye birşey yok, gönlümüz tutmasından yana ama Allah bilir yinede en doğru zamanı 🙂
Maşallah Allah yaşlı ömürlü etsin meleğini, analı-babalı büyüsün inşallah 🙂
Kankim özlettin kendini prensin için olduğunu bilmesem kızıcam sana ama, şimdi önceliğin o ki, sanırım doğduğunda bizimde ypacağımız bu olacak, benim için kokla mis kokusunu 🙂
Şimalcim hayırlısı olsun canım inşallah tutunur meleğin bu sefer 🙂
kankim sende alınca bbebişi kucağina görüceksin bütün zamanını alıyo yemek yapmaya fırsat bulamaz olldum ya yemek yanıyo yada çorba taşiyo ağlamasına kıyamadığım için koklarım canım iyi bak kendinede bebişede
merhaba MELEKERİMMM ben yarın doğum yapıcam kısmetse bugün kontrole gittim açılmam çok olmuş ve bebiş başını iyse sokmuş kanala sadece sancım yeterli değilmiş o nedenle yarın 8.30 da sancı vercekler bugün lekelenmemde başladı dua edin lütfen kızlar kolay bi doğum olur inşallah bu arada normal doğum yapıcam
oyy canım benim allahım yardımcın olsun sağ salim kucağina al inş kolay bir doğumun olur inş belkide aldın bile kollarına kuzunu çok öpüyorum seni
tamam canım hemen ekliyorum inş aşılaman tutar bebeğine kavuşursun🙂
canım çok şükür bebeğine kavuştun yaa🙂 Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere artık. gögüs için lansinoh marka krem var çok iyi geliyor emzirirken de silmene gerek yok çok faydasını gördüm ben. tatlı kızını öpüyorum🙂
ay canımm mrb bebek varken zordur girmesi. aminnnn az kaldı bizim de. ben de öptüm seni ve tatlı oğlunu kib.
ok canım ekliyorum hayırlısı olsun inş. seninki de tutar. tatlım yarın yine nstm var bakalım büyük ihtimalle 13 aralık doğumum🙂 az kaldı son 14 günnn🙂) yarın kesinleşir artık.
belli olmaz canım ya yerleşme olabilir Allah gönlüne göre versin.
hadi gözünaydın sonuçlar da iyi çıkar inş. canım Allah tamamına erdrsin🙂
canım inş yakında senden de güzel haberler alırız hayırlısıyla🙂
hadi gözünaydın çok sevndim🙂 maşallah bebeğine..
tatlım ben de şu ana kadar 17 kilo aldım maalesef🙁 ama emzirince veririz inş bebekler iyi olsun da🙂
kuzum benim yaa faceden yazdım zaten🙂 ne heyecan değil mi🙂) Allah yardımcın olsun sağlıkla tatlı kızını kucağına alırsın inş dualarımız seninle.
evet tunam çok zor rabbim sağ salim kavuştursun yavruna
ayşemmmmm kuzummmmmm orda mısın??naslsn meleğim yaaa özledim seni heeee.Bebiş napıyo kuduruyomu bakyım🙂
oyyyy fıstığımmm bende seni çok özledim görmemişim yazını canım yeni gördüm kusura bakma kuduruyo teyzesi seninki napıyo tekmeleri kuvvetlenmiştir canını yakıyomu