Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

İnşallah canım, ama bazen hiç belirti vermiyormuş bu şeker, umarım iyi çıkar diyete falan gerek kalmaz 🙂
kalmaz kalmaz canım evelallah sen sağlıklı besleniyorsundur eminim 😀
merhaba MELEKERİMMM ben yarın doğum yapıcam kısmetse bugün kontrole gittim açılmam çok olmuş ve bebiş başını iyse sokmuş kanala sadece sancım yeterli değilmiş o nedenle yarın 8.30 da sancı vercekler bugün lekelenmemde başladı dua edin lütfen kızlar kolay bi doğum olur inşallah bu arada normal doğum yapıcam
Güzel Allaahhımmm bu kulunun doğumunu sağlıklı ve kolayca geçirmesini nasip et inşallahhhhhhhhhhhh!!!! Canım sağlığıyla gelsin meleğin dualarımdasın bizede dua et olur mu bizde anneliği tadabilelim doğumda edilen dualar kabul olunurmuş..
tamam canım hemen ekliyorum inş aşılaman tutar bebeğine kavuşursun🙂
​inşallahhh tutar canım inşallah 😀

merhaba MELEKERİMMM ben yarın doğum yapıcam kısmetse bugün kontrole gittim açılmam çok olmuş ve bebiş başını iyse sokmuş kanala sadece sancım yeterli değilmiş o nedenle yarın 8.30 da sancı vercekler bugün lekelenmemde başladı dua edin lütfen kızlar kolay bi doğum olur inşallah bu arada normal doğum yapıcam
cnm bnm ALLAHım yar ve yardmcn olsn kolay bi doğum yaşa inşallah tek seste kurtul🙂nasl heyecanlısındır sen şimdi yarn bu saatlerde ALLAHIN iznyle bebişin karnnda değil kollarnda olucak🙂ama karnndaki gibi hareketli olmayacak o var🙂suyun içinde herkül gibiler maaşallah zaten.Bnm oğlan judo falan yapıyo içerde arada karnmı delmeye çalışıyo ama 7 kat deri var delemez hahaha hahaha neyse konunun dışına çıktm cnm ALLAHM yardmcn olsn dualarmz snle ve meleğinle

olucak sılam olucak merak etme.Meleğin gelicek sende anlatıcaksn burda bizlere .o güzel haber paylaşmamız çok uzak değil ALLAHN iznyle hepimz sevinicez cnm🙂

SARIGELİN Allahım yardımcın olsun. İnşallah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip olur. Darısı bizim başımıza. Hamileliğin son günleri gerçekten zor geçiyor.

tatlım ben de şu ana kadar 17 kilo aldım maalesef🙁 ama emzirince veririz inş bebekler iyi olsun da🙂

Tunacım gene çok değil aldığın kilo. Sonuçta doğumun yaklaştı. Bak sarı gelini de doğuma uğurladık. Sıra sana geliyor. Artık kendine çok dikkat et.

Tunacım gene çok değil aldığın kilo. Sonuçta doğumun yaklaştı. Bak sarı gelini de doğuma uğurladık. Sıra sana geliyor. Artık kendine çok dikkat et.
canım benim günaydınn ay öyle mi diyorsun? ne biliyim yaa bana çok geliyor ama oğlumda da 20 kilo almıştım galiba bu da öyle olacak🙂 şükür emzirince hepsi gitti ama bakıcaz artık🙂 sağol güzelim dikkat etmeye çalışıyorum günüm iyice azaldı🙂 bugün 3. nstmiz var tarihimiz için de 13 aralık demiştik ama netleşmemişti inş o da belli olur artık. gelince gelişmeleri yazarım sen de kib öptüm.

Allahım yardımcın olsun canım, belkide şu saatlerde güzel meleğini aldın bile kucağına, Allahım bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh ...

kalmaz kalmaz canım evelallah sen sağlıklı besleniyorsundur eminim 😀

Güzel Allaahhımmm bu kulunun doğumunu sağlıklı ve kolayca geçirmesini nasip et inşallahhhhhhhhhhhh!!!! Canım sağlığıyla gelsin meleğin dualarımdasın bizede dua et olur mu bizde anneliği tadabilelim doğumda edilen dualar kabul olunurmuş..

​inşallahhh tutar canım inşallah 😀

Evet canım mümkün olduğunca düzgün besleniyorum ama arada kaçamakda yapıyorum, napim dışarı falan çıkınca bazen canım patates, hamburger, pizza falan çekiyor, işte ara ara bunlarla kaçmak yapıyorum 🙂

laloş ablam limonu direk şekerli suyun içine sıktılar bi etkisi yokmuş hatta iyiki getirmişsin dediler yani bildiğin limonata içtim =)

Hımm iyiymiş yaaa tamam canım çok sağol, bende kesin alırım yanıma, zaten sabahları biraz aç kalınca hafif bulantı olmaya başladı yine, bide öyle şekerli suyu içince iyice içim kalkmasın 🙂
Ayy inş bu sefer artık cinsiyetinide kesinleştiririz...
Kızlar benim sıpa sabah 5,30 da beni tekmelerle uyandırıyor artık iyice hissediyorum, ama şu varki ben yorgun olduğum zaman o da kendini dinlenmeye alıyor 🙂

canım benim günaydınn ay öyle mi diyorsun? ne biliyim yaa bana çok geliyor ama oğlumda da 20 kilo almıştım galiba bu da öyle olacak🙂 şükür emzirince hepsi gitti ama bakıcaz artık🙂 sağol güzelim dikkat etmeye çalışıyorum günüm iyice azaldı🙂 bugün 3. nstmiz var tarihimiz için de 13 aralık demiştik ama netleşmemişti inş o da belli olur artık. gelince gelişmeleri yazarım sen de kib öptüm.

Allah kolaylık versin. Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön. Bebeğinin kalp atışlarını duymak çok güzel. Bugün özlem giderin.

Kızlar bişi sorucam, şu çin takvimine göre cinsiyet belirleyen ve doğru çıkan varmı ?

Tatlım benim çin takvimine göre kızım doğru çıkmışTI. Şimdi bakıyorum. erkek çıkıyor. Doktorda erkek diyor. Doğru gibii

Geri