Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım bebiş beklemekte çok zor bilirim rabbim bu tatlı zorlukları sanada bira önce yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhh denerim kuzum çok saol öpyorum

meleğimmmm seninde oğluşunu ben yiycem inş sağ salim doğarr aklıma geldikçe dua ediyorum sanada oğluşumun adı bilal burak canım

kankim sende alınca bbebişi kucağina görüceksin bütün zamanını alıyo yemek yapmaya fırsat bulamaz olldum ya yemek yanıyo yada çorba taşiyo ağlamasına kıyamadığım için
koklarım canım iyi bak kendinede bebişede

oyy canım benim allahım yardımcın olsun sağ salim kucağina al inş kolay bir doğumun olur inş belkide aldın bile kollarına kuzunu çok öpüyorum seni

evet tunam çok zor rabbim sağ salim kavuştursun yavruna

ayşemmmmm kuzummmmmm orda mısın??naslsn meleğim yaaa özledim seni heeee.Bebiş napıyo kuduruyomu bakyım🙂

oyyyy fıstığımmm bende seni çok özledim görmemişim yazını canım yeni gördüm kusura bakma kuduruyo teyzesi seninki napıyo tekmeleri kuvvetlenmiştir canını yakıyomu

lale ablam benimki doğru çıktı ama çin takvimine direk bakmıyosun onun bide yaş hesaplaması var önce yaşını hesapla sonra adet tarihine göre takvime bak

Hesaplayalım o zaman, benim doğum tarihim 21.07.1971 son adet tarihim 18 haziran, ama biliyorsun bizim aşılama bebeği, 2 temmuzda aşılama olmuştu, 15 inde de hamile olduğumu öğrenmiştim, şimdi hangi tarihleri baz alacağımı bilemedim 🙁(

gunaydın mınoslarım nasuılsınız .....çınarımla geldık lale ablam nasılsın bebegımız nasıl cınsıyetını ogrenmedın demı daha olsun abla saglıklı olsunda bu artada seker testı ıns ıı gecer darısı bana ıns.... bu arada çın takvımı benım dogru cıktı ablaaa erkek....

lale abla benmde erkek diyordu ama dr kız diyor benm tutmadı bir arkadaşım daha var onunda tutmadı ayrıca tatlı yiyenin oğlu olr derler ama benm kızım olucak yani bazen tutmuyor bu şeyler inş sende yakında öğrenirsin