geweze
Hamiş Melek
selamm güzel hamişler ve hamiş adayları nasılsınız..okuduğum kadarıyla hamşlerde herşey yolunda hamiş adaylarıda hiç canınızı sıkmayın allahın hazinesi büyük er ya da geç dualarımız kabul olacak inşallah..bana gelince şimdi 8 + 5 teym...mide bulantılarım 2 gündür başladı geceleri klozetn başında uyuyacak derecede oluyo..bebişim ilk gittiğimde sadece bi keseden ibaretti 5 haftalıkken 7 haftalıkken bi gittim boyu 1 cm olmuş 🙂 hergün kan sulandırıcı vurunuyorum gün geçtkçe canımı yakıyo ama doktorum 2 hafta sonra bırakacağımı söyledi kan sonucuna göre tabii...çektiğim acılara değer bi mucize taşıyorum karnımda..eşimde bende 3 yıldır olmadığımız kadar mutluyuz ve huzurluyuz..sabırsısız..hayaller kuruyoruzz koridorda pıtıl pıtıl yürür bize doğru gelir....daha dünyaya gelmeden bile bize bu mutluluğu bu duyguları yaşatan mucizem kimbilir dünyaya gelince neler yaşatacak bize..hep dualarım sizinle allahım isteyen herkese versin..hepinizi seviyorum..netten de olsa insanın duygularını anlayabilen arkadaşlarıyla özel şeyleri paylaşması çok güzel..